Luna Plină în Săgetător, de pe 4 iunie. Ce aflăm de la astrologul Daniela Simulescu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Urmează o Lună Plină în semnul Săgetătorului! Descoperă despre ce ne vorbește acest fenomen, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Pe 4 iunie, Soarele și Luna vor fi în opoziție.

Să ne amintim ce își dorește Soarele în Gemeni. Schimbări și diversitate. Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect, în timp ce Saturn va veni și le va frustra pe ambele, făcându-ne să ne îndoim de noi înșine.

De asemenea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred",  care va fi destul de aprigă. Repercursiunile îndelungate nu vor întârzia să apară. Iar laitmotivul acestui eveniment este dublul standard.

Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

Iată ce ne spune Daniela Simulescu!

„Când discutăm despre arhetipul Săgetătorului, vorbim despre învățare și despre accesarea unui nivel superior de educație. Întotdeauna, o Lună Plină activează mult mai mult oamenii din punct de vedere astrologic decât o Lună Nouă. Pentru că Luna Plină are un aspect de 180 de grade, este mult mai dinamică, iar evenimentele care apar nu sunt întâmplătoare.

Luna Plină activează al doilea decan al semnelor mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Dacă știi că ai Luna, Mercur, Soarele, Venus, Marte, ascendentul sau nodurile în aceste semne, s-ar putea să resimți acest eveniment mult mai intens.

De fapt, această Lună Plină nu este una plăcută, deloc. În primă fază, ne gândim că se petrece pe axa Gemeni-Săgetător, o axă mentală și că are mai degrabă legătură cu zona rațională. Ei bine, nu o să fie chiar așa, pentru că atât Soarele, cât și Luna, vor fi în careu cu Saturn, care este în Pești.

Atunci când avem de-a face cu un asemenea aspect, Saturn blochează, supără, frustrează și limitează. Și ne obosește. 

Energia Gemenilor ne vorbește despre învățarea practică, iar cea a Săgetătorului spune "eu cred" și învăț într-un mod abstract, evoluez. Când Saturn este în careuri cu ele, nu mai știm ce știm și nu mai credem ce credem. 

Putem tinde să judecăm un lucru, după care să facem exact ce am spus că nu am face niciodată. Deci, vorbim despre dublul standard. Cu cât respingem ceva mai mult la ceilalți, acea parte va fi cel mai mult în noi. Aici putem aduce în discuție din nou Săgetătorul, guvernat de Jupiter. Acesta era zeul zeilor, care făcea legile. Dar tot el le încălca.

Trebuie să acceptăm că acea parte de dublu standard există în viețile noastre. Că nu trebuie să fim ipocriți.

Însă, un careu cu Saturn aduce îndoială în propria persoană. Începi să îți pui și mai multă cenușă în cap.

Această axă dintre Gemeni și Săgetător vorbește și despre cunoașterea noastră, despre sensul vieții. Dar, odată cu apariția lui Saturn, nu mai știm în ce să credem și cu cine să vorbim.

Ai mai multă grijă în acest interval. Mai ales acolo unde te simți superior sau poate inferior, dar și acolo unde s-ar putea să îi judeci foarte aspru pe cei din jurul tău. 

De asemenea, trebuie să ai grijă și la partea de drumuri și de călătorii, la examene și la așteptările pe care le ai. 

Urmărește aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu: 

Citește și: 4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel