Luna Plină în Taur: Cele TREI zodii sprijinite de eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie 2021

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Luna Plină în Taur: Cele TREI zodii sprijinite de eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie 2021 (sursa foto: Pixabay)
Luna Plină în Taur: Cele TREI zodii sprijinite de eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie 2021 (sursa foto: Pixabay)

Eclipsa de Lună va începe pe 19 noiembrie, trecând în semnul stabil al Taurului. Eclipsele de Lună au toată puterea unei Luni Pline obișnuite, dar cu o capacitate naturală de a crește intensitatea, provocând perturbări sub formă de revelații personale și întorsături neașteptate. În cele din urmă, aceste schimbări vin pentru a ne ajuta să ne schimbăm, astfel încât să ne putem apropia mai mult de cea mai bună versiune a noastră. Dar pentru semnele zodiacale cel mai puțin afectate de Luna Plină din noiembrie 2021, aceste schimbări majore vor fi mai uşor de asimilat.

Lunile Pline indică un moment al ciclului lunar în care emoțiile și tensiunile sunt extrem de ridicate, dar este și momentul să ne realizăm pe deplin obiectivele și să le punem în mișcare. Când o eclipsă de Lună este adăugată în ecuaţie, te poţi aștepta ca aceste vibrații să fie supraîncărcate, pe măsură ce Luna ne cufundă într-o mare de schimbări și răsturnări neașteptate de situaţii. Întrucât această eclipsă de Lună se deplasează în Taur, semnul fix de pământ care tânjește la securitate și se poate speria la cel mai mic semn de instabilitate, lupta pentru controlul dintre aceste energii s-ar putea simți ca un câmp de luptă. Partea pozitivă este că Luna va forma un trigon cu Pluto, planeta renașterii - așa că, în timp ce aceste vibrații sunt intense, această întâlnire va dezvălui cheia problemelor care v-au ținut înapoi, astfel încât să puteți merge mai departe.

Deși aceste schimbări vor neliniști aproape pe toată lumea, există câțiva norocoși care vor trece puțin mai ușor de această lunație decât restul. Vrei să vezi dacă ai avut noroc de data asta? Continuă să citeşti pentru a afla dacă eşti unul dintre semnele zodiacale cel mai puțin afectate de Luna Plină a Castorului din noiembrie 2021. Bineînţeles, contează şi dacă ai ascendentul într-una dintre aceste semne.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, această eclipsă de Lună se mută în casa voastră a subconștientului, ridicând gradul de conștientizare în tărâmuri care nu sunt tangibile fizic. Această lunație te ajută să îţi deschizi mintea, aruncând o lumină asupra lucrurilor pe care le-ai evitat direct sau indirect. „Această eclipsă servește ca o reamintire blândă pentru Gemeni că lucrurile nu pot fi procesate atât de repede și au tendința de a locui în corp dacă nu li se acordă atenția necesară”, a spus Isaiah Alpheratz, un astrolog citat de Bustle.com. „Reflecția și meditația te pot ajuta să îţi re-prioritizezi nevoile și să faci ceea ce ai nevoie pentru a te asigura că eşti îngrijit și că îţi hrăneşti în mod continuu spiritul.”

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, această lunație te îndeamnă să-ți schimbi viziunea asupra lumii. Eclipsa de Lună se mută în casa filozofiei, semnalând un moment important pentru a explora, extinde și aprecia obiceiuri și culturi diferite de ale tale. Această lunație este undă verde pentru a explora lumi noi și a te aventura în diferite obiceiuri sau culturi. „Orice s-ar concretiza, depinde în totalitate de tine! S-ar putea să descoperi că vrei să te scufunzi în cărți de psihologie sau obţii de tarot pentru a cere Universului îndrumări cu privire la chestiuni curente, totul în siguranța propriului spațiu.” spune Alpheratz.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Eclipsa de Lună înseamnă plăcere și joacă pentru tine, Capricorn. Această Lună Plină te încurajează în eforturile tale creative, inspirându-te să acționezi pentru a transforma acele idei creative în afaceri cu drepturi depline. „Eclipsa care are loc aici te poate împinge să ridici orice proiecte creative care abia au început sau care nu au fost încă finalizate, sau să te înconjori de persoane despre care știi că îţi vor mângâia dorințele spiritului (și corpului). Această eclipsă te poate determina să investești mai mult în tine, bazându-te pe resurse care îi permit copilului tău interior să-și dea drumul și să-și satisfacă curiozitatea”, spune Alpheratz.

sursa: bustle.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel