Mai mulți bani, în 2023, pentru o zodie. Pot reapărea parteneri din trecut, schimbări peste schimbări

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

O zodie, încă de la începutul anului 2023, trebuie să facă un pas către schimbare.

„Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe!”, a spus Daniela Simulescu despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

„2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut. 

Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai, semn că vei avea încrederea necesară să construiești ce ai început în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Pentru că, pe urmă, Jupiter își va începe tranzitul în casa a doua, a banilor și a talentelor, unde va sta până la finalul lui 2023. Deci vei începe să vezi și roadele noilor proiecte. Poți primi o mărire de salariu, un bonus sau poți găsi un alt loc de muncă mult mai bine plătit. De asemenea, te invit să fii pregătit și de cheltuieli suplimentare. Ai, dar și dai!”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Venus, planeta iubirii, va retrograda în casa iubirii în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Ce se poate întâmpla? Pot reapărea parteneri din trecut, poți intra în relații pasagere sau poți reaprinde pasiunea în cuplu. Și cu Venus retrogradă se va întâlni cu Lilith și va face un careu cu Uranus, ți-aș recomanda să fii destul de prevăzător și de pragmatic atunci când e vorba de o schimbare în zona amoroasă. Te poți aprinde repede, după care te vei stinge la fel de repede. Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard!

Începând cu 7 martie, Saturn va păși în casa a 12-a, a sănătății, a subconștientului, a fricilor, a pierderilor. Pentru mulți dintre voi, poate însemna încheierea unui capitol profesional, ruperea unor relații de prietenie foarte vechi sau cheltuieli pentru a-i ajuta pe cei dragi. De asemenea, în 2023 trebuie să fii mai atent la sănătate, mai ales la afecțiunile cronice. 

Ca un rezumat al anului 2023: ca să câștigi ceva, trebuie mai întâi să renunți sau să pierzi ceva”, a conchis Daniela Simulescu.

 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel