Mănâncă, roagă-te, iubește, îndrăznește! Cu Venus în Taur și Marte în Berbec ai mai multe beneficii pentru tine!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

„Mănâncă, roagă-te, iubește” este titlul celebrului film cu Julia Roberts în rol principal, care prezintă povestea reală de viață a unei femei a cărei viață se schimbă complet. Noi am adăugat și „îndrăznește” deoarece dacă Venus se ocupă de iubire, mâncare, plăcere și bani, Marte se ocupă cu îndrăzneala, curajul, atitudinea. Detalii mai jos despre cum ai putea să te bucuri de câteva zile de succes. Tranzitul lui Venus în Taur se încheie pe 23 iunie, iar de curajul lui Marte în Berbec te poți bucura până pe 5 iulie. 

Marte în Berbec e precum un copil care strigă că vrea aici și acum și vrea tot. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. Iar dacă Marte în Berbec cere, lui Venus în Taur îi place să primească. Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece până pe 23 iunie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. Folosind aceste tranzite în folosul nostru, vom putea să ne bucurăm mai mult de viață. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, trebuie să vă luați produse de îngrijire personală. Desigur că la voi Marte aduce, și multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Îndrăzniți să vă apucați de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează semnul vostru. O să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, o să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice. Însă poate ar fi bine să vă și rugați și să aveți grijă de sănătatea voastră emoțională, căci Marte intră în casa a 12-a. Vă simțiți amenințați, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! „Unde dai și unde crapă”, pur și simplu ajungeți în situații în care nu vă așteptați. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru voi perioada asta e bună la povești, imaginație, inspirație la acel „cum ar fi să?”. Să vă împăcați cu ce s-a întâmplat între voi și partenerii din trecut și să lăsați loc pentru cei noi. Ajutorul vine de unde nu vă așteptați. Însă, faceți tot posibilul să nu ieșiți cu persoane care sunt deja în alte relații. Evitați aceste lucruri. În rest, e de bine, vi se aduce socializare, petreceri, comunitate, volntariat, ieșiri în lume. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, vi se lărgește cercul de prieteni. În viitorul apropiat aveți puterea să luați decizii, sunteți siguri pe voi, mergeți cu tot curajul înainte. 

Rac/ Ascendent în Rac

Împrejmuiți-vă de prieteni, bucurați-vă de lucruri noi. Lăsați viața să se întâmple și fiți recunoscători pentru orice. Căutați prezența prietenilor, oamenilor alături de care vă simțiți bine. Poate găsiți o persoană printre aceștia alături de care să intrați într-o relație romantică. Marte va tranzita casa a 10-a, Jupiter vă dă multe oportunități, dar Marte vă îngreunează situația, vă cam grăbește, voi aveți nevoie de ritmul vostru. Veți simți că se pune multă presiune pe voi, dar asta va însemna și mult sprijin. Este acea autoritate de care poate că voi aveați nevoie. E posibil să nu vă convină, să fie puțin stresant, dar până la urmă, vi se pune în palmă cheia spre motivația care vă lipsea.

Leu/ Ascendent în Leu

Este o perioadă în care chiar respirați, planficați următorul pas, următoarea cale, felul în care faceți bagajele. Vă trimite în locuri noi, găsiți alte destinații, s-ar putea să vreți să vă mutați. Casa a 9-a vorbește și despre idealuri, obiective. Poate găsiți un ideal diferit. Venus trece prin casa a 10-a, deci veți avea mici beneficii profesionale. E posibil să fiți lăudați, să vă simțiți apreciați. Și voi ar trebui să vă schimbați altfel, să arătați altfel la serviciu. Tot ceea ce se întâmplă în cadrul relațional poate să iasă ușor la suprafață, deci aveți grijă ce faceți că va ajunge și la urechile altora. Fără să vă dați seama, e posibil ca celorlalți să li se pară că flirtați cu ei. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Călătorii, studii, cursuri, examene: toată zona aceasta vă aduce bucurii. Chiar și mersul la biserică vă poate aduce beneficii luna aceasta, așa că rugați-vă! Puteți găsi un mentor, un ghid, un profesor, o persoană care să vă dea încredere. Pe de altă parte, îndrăzniți să fiți mai atenți cu banii decât de obicei. S-ar putea să apară ceva ravagii în veniturile comune ale familiei. Cu Marte în tranzit în casa a 8-a, dacă vă place adrenalina, verificați mașina, motocicleta, aveți grijă la riscurile pe care vi le asumați. Că nu e totul așa cum credeți voi. Apar conflicte legate de taxe, impozite, moșteniri, dar familia vă sprijină. Puteți să-l folosiți pe Marte în Berbec în dormitor, va fi cu artificii. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Venus în tranzit în casa a 8-a, s-ar putea ca veniturile la comun să crească. E posibil să obțineți bani din tot felul de surse. Există și beneficii foarte mari în dormitor. Veți deborda de pasiune, senzualitate, chimie, va fi o dragoste cu scântei. Ori vă certați și vă despărțiți, ori intrați în altă relație într-o clipită. Dacă sunteți deja într-o relație de ceva timp și simțiți că v-ați plictisit, cuvintele și gesturile sunt precum gloanțele. Marte agită spiritele din relații și face în ciudă. Apar foarte multe reproșuri. Nu prea e loc de negociere, ci de ceartă, conflict. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a avea curajul de a vă face curat în ce anume nu merge în relațiile voastre. Îndrăzniți să vă despărțiți dacă nu mai iubiți!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Iubiți și vă simțiți iubit, partenerul vă validează, vă transmite multă iubire, vă sprijină. Relația pe care o aveți cu partenerul sau cu altcineva vă poate oferi anumite ocazii. E posibil să îndrăzniți, să încercați ceva nou. Și parteneriatele pot fi foarte avantajoase pentru voi. Desigur, e vorba și de multă muncă. Marte vine și aduce proiecte în plus și nici nu știți exact de ce să vă ocupați mai întâi. Sunteți mereu într-o continuă cursă. Apar tot felul de blocaje, de confuzii, program dat peste cap, nervi, trafic, se greșesc anumite documente. Sunteți predispuși la a uita de voi, de faptul că trebuie să vă hrăniți, să dormiți.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

La voi este tot ce vă doriți voi să fie. Voi sunteți foarte competitivi în perioada asta, aveți chef de viață, de aventură, de iubire și de flirt. Vă așteaptă călătorii, competiții, aventuri. Nu țineți cont de vârsta pe care o aveți și jucați-vă, bucurați-vă! Colegii vă ajută, vă sprijină, vă oferă din timpul și din energia lor. Puteți să vă schimbați look-ul și să vă luați haine noi. Cu cât vă aranjați mai mult, cu atât o să vă iubiți mai mult. Trebuie să vă faceți o rutină de înfrumusețare, îndrăzniți!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Trebuie să vă cumpărați flori, să vă faceți tot felul de bucurii. Ieșiți la cină, la teatru, la concert. Ieșiți cu persoana iubită, aveți nevoie să faceți asta. Puteți să ieșiți în parc cu copiii. Aveți puțină grijă la cheltuieli. Încercați să nu vă aruncați toți banii pe bijuterii. Marte strică lucuri acasă cu tranzitul în casa a 4-a, aduce conflicte în familie, vă răscolește pe interior, vă provoacă o furtună emoțională și vă aruncați furia asta pe cei din jurul vostru. La cel mai mic stimul pur și simplu explodați. E posibil să vă vărsați nervii pe cine nu e vinovat. Nu vă certați cu vecinii, cu cei de la asociația de proprietar. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a face pace cu voi înșivă, îndrăzniți să vă iubiți mai mult pe voi!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu cât vă conectați mai mult cu familia, cu atât vă veți simți mai bine. Cu Venus în casa a 4-a simțiți nevoie de apartenență, aveți nevoie să simțiți că faceți parte dintr-un trib, dintr-o familie. Puteți să grădinăriți. Să vă bucurați de casa voastră, acel spațiu în care cum intrați, vi se schimbă starea în bine. Apar schimbări în rutina voastră, dar și comunicare diferită, ironie. Fiți acolo prezenți, veți face multe drumuri, puteți să vă luați o mașină sau să vă luați permisul. Nu o să stați prea mult pe acasă. Ieșiți cât mai mult, socializați, folosiți-vă vorbele în beneficiul vostru.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus trece prin casa a 3-a: discuții, vorbe, comunicare, negocieri. Aflați informații care valorează. Puteți să primiți sau să cereți ceva mai bun. Trebuie să vă înscrieți la cursuri, workshopuri. Informația e o mare sursă de bogăție pentru voi. Micile drumuri, excursii, vă priesc de minune, însă verificați de acum câți bani aveți în cont sau în pușculiță. Marte o să facă prăpăd la voi cu cheltuielile, mai ales dacă nu sunteți bine emoțional, nu mai țineți cont de nimic când vine vorba de cheltuieli. Poate să aducă și creșterea anumitor venituri, e posibil să aveți idei noi despre cum să faceți bani, despre cum să vă explorați talentele. Deci, cheltuieli, dar și câștiguri. Gândiți-vă la frustrările și supărările voastre, de ce anume cheltuiți. Cheltuiți cu folos!

Click aici dacă vrei să afli previziunile din horoscopul chinezesc pentru a doua jumătate a anului. Previziuni pentru toate zodiile până în ianuarie 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel