Manifestare în timpul Eclipsei de Lună? Mai bine NU! Iată de ce

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Manifestare în timpul Eclipsei de Lună? Mai bine NU! Iată de ce (sursa foto: Pixabay)
Manifestare în timpul Eclipsei de Lună? Mai bine NU! Iată de ce (sursa foto: Pixabay)

A face ritualuri lunare care se aliniază cu momentele majore ale ciclului lunar lunar este o modalitate frumoasă de a te conecta cu astrologia și de a crea o practică spirituală regulată. Lunile Noi sunt grozave pentru setarea intenției și ritualuri de manifestare, în timp ce Lunile Pline sunt un moment de vârf pentru încărcarea cristalelor și pentru a face ritualuri de curățare. Dar dacă urmăreşti o mulțime de astrologi pe rețelele de socializare, atunci este posibil să fi întâlnit câteva postări sau videoclipuri care te sfătuiesc să nu faci ritualurile lunare obișnuite sau practicile de manifestare fie în timpul unei eclipse de soare sau de lună. În timp ce eclipsele pot fi prevestitoare puternice ale creșterii spirituale și ale schimbărilor mari ale vieții, ele nu sunt de fapt cel mai bun moment pentru manifestări sau alte ritualuri.

Există două tipuri de eclipse - eclipsele de Lună și eclipsele de Soare - și apar atunci când Luna se aliniază perfect cu ecliptica sau calea aparentă a Soarelui prin cer. Eclipsele de Lună coincid întotdeauna cu o Lună Plină, iar eclipsele de Soare coincid întotdeauna cu o Lună Nouă. Eclipsele au loc între patru și șase ori pe an și, în general, vin în perechi, având loc spate în spate în Lunile Noi și Pline succesive (aceste perioade sunt uneori numite „sezoane de eclipsă”).

În astrologie, eclipsele sunt cunoscute pentru că au potențial puternic pentru schimbări rapide și explozii intense de creștere. Aceste evenimente cosmice sunt adesea marcate de revelații șocante, sfârșituri bruște și noi începuturi interesante, care ne ajută să ne realiniem cu adevărata noastră chemare – deși uneori în moduri surprinzătoare. Deoarece eclipsele sunt practic doar Luni Noi și Pline supraalimentate, s-ar putea crede că sunt un moment bun pentru încărcarea cristalelor, manifestări și alte ritualuri specifice în timpul fazelor lunare - dar nu este cazul.

Sezonul eclipselor poate fi haotic, intens și adesea provocator, deoarece experimentăm multe realinieri și revelații într-o perioadă scurtă de timp. Acest tip de energie puternică și destabilizatoare nu este ceea ce doreşti să inviți în ritualurile tale de manifestare sau cu care îţi încarci cristalele. În schimb, eclipsele sunt mult mai bune pentru a sta relaxaţi, pentru a procesa schimbările și pentru a permite universului să-și facă treaba fără intervenţia noastră.

Luna Nouă și Luna Plină sunt grozave pentru tot felul de ritualuri vrăjitoreşti, dar potrivit multor astrologi, eclipsele sunt excepția. Nu toți practicanții spirituali sunt de acord cu acest lucru, desigur, dar există o mulțime de dovezi astrologice care pot explica de ce ritualurile sezonului de eclipsă nu sunt cea mai bună utilizare a energiei tale.

De ce sugerează astrologii evitarea ritualurilor de eclipsă

Există câteva motive pentru care manifestările și ritualurile eclipselor sunt o idee proastă. Primul are de-a face cu poziția luminilor (Soarele și Luna). În timpul unei eclipse, Soarele, Luna și Pământul se aliniază în așa fel încât lumina Soarelui și/sau a Lunii să fie obstrucționată. Acesta este motivul pentru care, în funcție de locul în care te afli din punct de vedere geografic, eclipsele pot fi atât de dramatice vizual. Dar, din punct de vedere astrologic, acest lucru compromite de fapt puterea lor, făcându-l un moment nefavorabil pentru a apela la energia lor într-un ritual (cum ar fi cele de Lună Nouă sau Plină). Când cele două surse de lumină sunt prinse unul în umbra eclipsei celuilalt, nu pot funcționa așa cum ar trebui în mod normal și, prin urmare, energia cosmică generală este mult mai încărcată și mai intensă - așa că vei dori să eviți încărcarea cristalelor sau încercarea de a se manifesta în timpul aceste perioade.

În al doilea rând, eclipsele se aliniază întotdeauna cu cele două puncte astrologice semnificative cunoscute sub denumirea de Noduri ale Soartei (care sunt situate pe ecliptică și se referă la soartă), iar această influență colorează aceste lunații cu un element de magie karmică despre care se crede că are legătură cu destinele noastre. Oricare ar fi evenimentele sau schimbările care se desfășoară în timpul sezonului eclipselor sunt probabil menite să fie, ceea ce înseamnă că s-ar fi întâmplat oricum, dar puterea eclipselor a grăbit procesul. Este și felul Universului de a interveni în viața noastră și de a ne readuce pe calea care ne-a fost menită. Așadar, încercând să-ți faci propriile ritualuri de manifestare în timpul unei eclipse, s-ar putea să te distragi de la sau să te închizi de la binecuvântările, realizările și lecțiile de viață incitante pe care eclipsele încearcă să le ofere.

Ce practici spirituale poți face în timpul eclipselor?

În timp ce ritualurile de manifestare nu sunt disponibile pentru sezonul eclipselor, aceste evenimente cosmice sunt încă perioade puternice din punct de vedere spiritual. Deoarece eclipsele ne ajută să ne aliniem cu destinul nostru, orice putem face pentru a ne conecta cu latura noastră spirituală (fără munca ritualică) este util. Deci, în loc să încerci să stabileşti intenții specifice sau să îţi încarci cristalele în lumina Lunii, încearcă să faci activități care promovează auto-reflecția și creșterea. Poţi scrie într-un jurnal sau să realizezi liste zilnice de recunoștință în timpul sezonului eclipselor, deoarece acest lucru te poate ajuta să rămâi prezent și să procesezi evenimentele induse de eclipsă care au loc în viața ta. Eclipsele sunt, de asemenea, ocazii grozave pentru a te întâlni cu prietenii pentru a discuta despre orice schimbări majore pe care le experimentați. Efectuarea unei citiri de tarot este, de asemenea, o modalitate excelentă de a căuta îndrumări de la sinele tău interior și de a obține claritate în sentimentele tale.

Eclipsele sunt, de asemenea, grozave pentru orice activitate spirituală care te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ, calm și în contact cu tine însuți în mijlocul haosului cosmic. Meditația, plimbările lungi, petrecerea timpului în natură sau lucrul cu cristale care ameliorează stresul sunt toate modalități minunate de a-ți menține calmul și de a profita la maximum de energia eclipsei, uneori destabilizatoare.

sursa: bustle.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel