Mare atenție la sănătate pentru aceste zodii în luna iunie. „Nu o căutați cu lumânarea!”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că Marte și Jupiter vor tranzita semnul Berbecului, deci vom deborda de dorință de viață, curaj, prospețime, curaj, noutate. Chiar și furia pe care o vom simți deseori va fi combustibilul principal în a pune pe roate unele proiecte. Însă ce facem cu sănătatea?

Zodiile care trebuie să acorde o atenție mai mare sănătății lor sunt Taurul, Fecioara și Scorpionul. 

Taur/ Ascendent în Taur

E posibil ca oamenii apropiați vouă să treacă prin momente mai neplăcute. Încercați să nu vă sacrificați prea mult pentru nimeni, chiar dacă Venus din casa 1 vă sprijină. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici. Aveți grijă și la sănătate, nu exagerați cu nimic. Marte în casa a 12-a aduce multă victimizare, vă plângeți, vă supărați, vi se pare că vi se pun piedici. Vi se și arată exact unde ați greșit, unde v-ați înșelat. Dacă nu vă rezolvați problemele din trecut este destul de greu să mergeți mai departe, așa că profitați de acest răgaz pentru a conștientiza ce anume ar fi indicat să schimbați. Dacă revin parteneri din trecut, fiți foarte atenți să nu intrați din nou într-un cerc vicios, într-un joc care să vă afecteze. Marte în casa a 12-a poate să vă și predispună la tot felul de relații neplăcute, e posibil să se afle lucruri despre voi, lucururi pe care ați fi preferat să le țineți ascunse. Sunteți foarte încăpățânați și nu puteți ieși din perspectiva voastră. Încercați să evitați excesul la muncă. Vedeți mai degrabă ce nu merge în viața personală, cum vă puteți vindeca emoțional. Nu vă epuizați, nu vă aruncați în muncă pentru a uita de celelalte probleme, mai bine acordați o atenție mai mare somnului vostru.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Aveți grijă la nevoia asta interioară de adrenalină, nu vă duceți către sporturi extreme, nu este o lună bună ca să „o căutați cu lumânarea”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Profesional, s-ar putea să vă confruntați cu niște proiecte foarte stresante, ceea ce ar face ca stilul de viață să lase urmări în ceea ce privește sănătatea. După 21 iunie o să vă priască mai mult, însă aveți grijă la bani. Aveți grijă cu taxele, impozitele. S-ar putea să fie niște chestiuni juridice cărora nu le-ați acordat prea multă atenție, verificați din nou. În același timp, e posibil să apară tot felul de cheltuieli și să vă puneți problema de unde să mai scoateți

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Aveți grijă la sănătate, fiți atenți să nu vă grăbiți, să nu vă loviți de toate lucrurile, sunteți predispuși la mici accidentări. Este o lună bună pentru chestiunile gospodărești: renovat, grădinărit, deci asta înseamnă că aveți de muncă și acasă. E posibil să vă luați mai multe sarcini decât este cazul și să nu îi lăsați pe ceilalți să vă ajute pentru că vi se pare că ei nu fac nimic bine. Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Bine ar fi ca munca depusă să fie pentru voi, să vă folosească și în viitor, să găsiți un nou sens. 

Îi aveți pe Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, deci din nou, multă muncă. Este posibil să vă placă, să vă simțiți implicați în munca voastră. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați mai bine să nu vă faceți rău vouă înșivă, chiar dacă la început vă place să vă dăruiți cu totul lucrului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel