Marea iubire și mai mulți bani pentru o ZODIE în 2022. Prietenii vor juca un rol important

Rodica Mitu | Dată: 01 noi, 14:17 | Categorie: Horoscop anual
Horoscop 2022 / Foto Pexels
EXCLUSIV
Horoscop 2022 / Foto Pexels

Anul 2022, pentru o zodie, va veni cu multe schimbări importante. 

Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în Casa a 7-a, a relațiilor, deci te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu, sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită. 

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener.

Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie 2022. Conjuncția Jupiter-Neptun te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Planurile tale vor prinde contur după 20 august 2022. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante. 

Despre ce zodie este vorba?

Despre Leu și cei cu ascendent în această zodie! Pregătiți-vă, urmează mari schimbări pentru voi!

Rezumat astrologic săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Amintim că prima săptămână a lunii este marcată de Luna Nouă din Scorpion din data de 4 noiembrie.

Pe 1 noiembrie avem un trigon între Mercur și Jupiter. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Pe 2 noiembrie, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. După aspectul pozitiv al lui Mercur de luni, iată că avem și unul mai tensionat. Vom avea tendințe defensive în orice discuție. Ne vom victimiza și vom lua totul personal. Și bineînțeles vom căuta conflictele cu orice preț.

Pe 4 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion. Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere. Energia Scorpionului este destul de intensă, deci vom fi predispuși la crize sau schimbări radicale.

Pe 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 6 martie. Relațiile lungi vor fi testate. Iar cei singuri vor deveni destul de exigenți în alegerea unui partener. Vom dori stabilitate, durabilitate, și siguranță(atât emoțională cât și materială) pe plan amoros.

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în Scorpion. Mintea noastră va fi preocupată de investigații, de secrete. Nu vom crede tot ce vom vedea. Vom căuta tot ce se află în spatele oamenilor. În plus, vom fi expuși unor secrete.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite