Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Canal YouTube @MarenAltman
Sursă foto: Canal YouTube @MarenAltman

Semnul în care se află Venus și Marte în astrogramă îți arată ce oferi și ce ai nevoie să primești într-o relație. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Venus și Marte sunt limbajul de iubire al cuiva. Venus reprezintă iubirea, frumusețea, acceptarea, receptivitatea. Este o energie foarte feminină. Marte este acțiunea, asertivitatea. Este o energie de acțiune, este foarte masculin și orientat către obiective.

Dacă încerci să cunoști pe cineva și te întrebi cum ar trebui să interacționezi cu ei, cum să îi impresionezi, cum să le oferi ceva, cum să ieșiți la o întâlnire sau pur și simplu cum să vă înțelegeți, înțelegerea pozițiilor lor Venus și Marte te va ajuta mai mult la un nivel relațional, în a transmite ceva, în a face ceva, decât orice altceva din harta natală.

Berbecul cere atingere fizică și lucruri spontane. Venus în Berbec vrea să primească acele acțiuni ieșite din comun. De exemplu: "Hai să mergem să alergăm într-o fântână la 1 dimineața.". Venus în Berbec cere aventură și Marte în Berbec îndeplinește dorința.

Venus în Taur își dorește luxul și cea mai bună calitate. Vrea ce e mai bun din plăcere sau din experiențele cu tine. Marte în Taur vrea să le ofere încet și sigur. Ei vor să economisească și să câștige în timp.

Venus și Marte în Gemeni sunt orientați către satisfacția intelectuală. Venus în Gemeni vrea să se simtă intelectual satisfăcut, să poată avea o conversație excelentă cu tine, să meargă într-o călătorie care să îi satisfacă nevoile de a vedea și de a experimenta lumea. Marte în Gemeni vrea să îți facă o impresie intelectuală și să facă ceva care se simte foarte cultural.

Venus și Marte în Rac vorbesc despre protejare și sentimentul de siguranță. Acestea pun în prim plan ceea ce este important și arată că mult efort a fost depus în ceva care este artistic plăcut sau fenomenal.

Marte în Leu vrea să organizeze un spectacol, un eveniment uriaș. Își dorește să facă lucrurile din inimă care sunt peste măsură. Venus și Marte în Leu își arată afecțiunea prin cumpărarea de cadouri, dar le și place să primească în egală măsură.

Venus și Marte în Fecioară sunt meticuloși. Critică într-un mod foarte util. Venus în Fecioară vrea să primească sfaturi, haine. Vrea lucruri de bază și experiențe care sunt precum ceva fără de care nu ar fi putut trăi. Caută practicitate, utilitate, nu ceva ce poate fi o risipă de bani. Marte în Fecioară este foarte bun la a face lucruri care sunt utile și ingenioase. Nu va face spectacol, dar nu va uita niciodată de ziua de naștere. Va apărea întotdeauna cu un cadou foarte relevant sau își va oferi ajutorul la nevoie.

Venus și Marte în Balanță vorbesc despre lux. Vor experiențe cu partenerul lor într-un loc exotic. Venus în Balanță vrea să primească conexiunea într-un mod care se simte ca o poveste. Adesea asta se materializează prin atingere sau servicii. Marte în Balanță vrea să ofere asta. Marte în Balanță nu vrea să cauzeze conflicte. El vrea să vină cu alegerea corectă pentru a atenua certurile.

Venus în Scorpion vrea să primească intensitate și dedicație în cel mai profund mod. Marte în Scorpion are nevoie de adevăr și de profunzime. Oferă din inimă. Dacă nu este un sentiment autentic, nu va face nimic.

Venus și Marte în Săgetător vor spontaneitatea. Venus în Săgetător vrea să primească aventura și Marte în Săgetător oferă și ar fi persoana care ar rezerva o călătorie și te-ar duce acolo.

Venus și Marte în Capricorn vorbesc despre practicitate. Venus în Capricorn vrea să primească la cele mai înalte standarde, cele mai bune. Marte în Capricorn îi îndeplinește dorința. Este foarte calculat în ceea ce îi poate aduce partenerului.

Venus în Vărsător vrea să primească ceva care este bun pentru colectiv. Dar Marte în Vărsător dă într-un mod care poate părea un pic impersonal. De exemplu: "Uite, am donat pentru asta în numele tău, nu ești fericit?". Acesta este un lucru foarte specific pentru Marte în Vărsător, ei vor oferi prin intermediul întregului.

Venus în Pești vrea să experimenteze gama de emoții. Vrea să se simtă în siguranță și să aibă o experiență emoțională care îi deschide ochii. Marte în Pești oferă experiența care deschide ochii într-un mod de basm.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel