Marte în Capricorn, AVERTISMENT pentru zodiile de FOC până pe 6 martie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video YouTube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video YouTube)

Marte în Capricorn vine ca un şef care ne ajută să ne organizăm viaţa şi să punem lucrurile în mişcare, căutând soluţii pentru toate problemele amânate sau ignorate de până acum. Află ce mesaj are acest tranzit pentru zodiile de FOC, de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Marte în Capricorn ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Marte în Capricorn ne obligă să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Marte în Capricorn pentru zodiile de FOC

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a 10-a. Marte în Capricorn se simte bine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te confrunţi cu autorităţile din viaţa ta fie şefi, fie părinţi, fie parteneri sau instituţiile cu care lucrezi, cu oameni intransigenţi sau chiar tu să fii mult mai axat pe acţiune, pe decizii fără să îţi pese de ce zic unii şi alţii. S-ar putea să fii considerat poate prea dur, că împingi prea mult lucrurile. Asta pentru că şi tu ştii că te ciocneşti cu anumite persoane şi nu mai ai timp să faci compromisuri.

Marte prin casa a 10-a poate veni şi cu decizii la nivel profesional. Poate vrei un loc mai bun, poate vrei să ţi se dea mai multă putere şi poate o ceri, poate ţi se oferă mai multă responsabilitate.

Cu Marte în Capricorn nu mai merge, trebuie să fii şef în viaţa ta.

Atenţie! Marte în casa a 10-a e bun şi în mediul familial. Să fii tu cel care ia decizii în locul celor dragi care trec prin momente grele. Adică nu mai stai să le accepţi una alta. Zici "asta facem şi vedem de aici încolo. Dacă nu aţi fost în stare să luaţi o decizie, o iau eu".

Deci, pe zona profesională, Marte vă face mai bossy, dar şi în partea unde trebuie luate decizii importante în viaţa voastră. Nu mai zicem de furie, de agresivitate, de tensiune. Le ştiţi.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Marte va tranzita casa a 6-a. Grija pentru sănătate este foarte importantă şi, bineînţeles, atenţie la relaţiile cu colegii. S-ar putea să fie mici neînţelegeri, mici dispute, vorbe aruncate, gesturi, fapte. Tu şi colegii, fiecare vrea să îşi demonstreze supremaţia, autoritatea. Iar voi, Lei fiind, Doamne fereşte! Cum să fie cineva mai tare, mai sus ca voi! Şi veţi fi într-o competiţie permanentă cu mediul de lucru. Competiţia e bună la locul de muncă, dar vedeţi să fie bună pentru realizarea unui proiect, nu pentru a arăta cine are muşchii mai mari.

Dacă vă implicaţi să rezolvaţi o problemă, să găsiţi o soluţie, Marte este nemaipomenit în casa a 6-a. În astrologia tradiţională, casa a 6-a este bucuria lui Marte, e locul în care se simte el foarte bine. Munciţi, găsiţi soluţii, rezolvaţi şi treburile gospodăreşti, dar nu vă implicaţi în dispute cu oameni, cu cei care sunt la acelaşi nivel profesional ca şi voi. Dacă aveţi subordonaţi, în perioada aceasta vă vor irita extraordinar de mult. O să aveţi discuţii cu ei.

După care, să ne aducem aminte, sănătatea şi stilul de viaţă. O să vă planificaţi multe lucruri, o să credeţi că le faceţi pe toate, dar Marte în Capricorn își dorește o prioritizare. Va trebui, că altfel vă veţi înfuria. 

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Aici e aici, că e cu banii! A fost Venus retrogradă pe acolo, acum e şi Marte. Marte o să vă arate deciziile pe care le-aţi luat în ultimul timp sau vă arată că trebuie să vă gândiţi altfel la bani. 

Marte, dacă nu îl luaţi prin casa a 2-a să îl folosiţi, o să vă agite el cheltuielile, o să vă agite bugetul personal sau, dacă primiţi o creştere sau o primă, o spargeţi imediat.

Marte în Capricorn zice da, cheltuie şi tu, dar nu pe o bluză sau ceva, ci pe o chestie care să te ţină toată viaţa. Dacă lui Marte în Capricorn, până în martie, îi daţi acest rost, cumpăraţi ceva durabil, investiţi într-un fond, Marte în Capricorn o să vă ajute de minune. Dar dacă îi cheltuiţi pe prostioare, se duc banii pur şi simplu.

Deci folosiţi-l pe Marte în casa a 2-a cu seriozitate, cu mai mult rost, cu un plan. Dacă îl irosiţi, o să vă frustraţi, o să vă înfuriaţi şi o să cereţi banii altora şi iarăşi vă enervaţi că nu vor putea.

Consumaţi furia din punct de vedere financiar prin a vă gândi la un plan de lungă durată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel