Marte în Capricorn. BENEFICIILE pentru fiecare zodie / ascendent până pe 6 martie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu/ Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/ Foto emisiune

Marte în Capricorn vine ca un şef care ne ajută să ne organizăm viaţa şi să punem lucrurile în mişcare, căutând soluţii pentru toate problemele amânate sau ignorate de până acum. Află cum va ajuta acest tranzit fiecare zodie / ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Vom dori să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Citeşte şi: Marte intră în Capricorn. Daniela Simulescu: "Urmează o perioadă ISTORICĂ"

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn, e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Marte în Capricorn pentru fiecare zodie  / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a 10-a. Marte în Capricorn se simte bine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te confrunţi cu autorităţile din viaţa ta fie şefi, fie părinţi, fie parteneri sau instituţiile cu care lucrezi, cu oameni intransigenţi sau chiar tu să fii mult mai axat pe acţiune, pe decizii fără să îţi pese de ce zic unii şi alţii. S-ar putea să fii considerat poate prea dur, că împingi prea mult lucrurile. Asta pentru că şi tu ştii că te ciocneşti de anumite persoane şi nu mai ai timp să faci compromisuri.

Marte prin casa a 10-a poate veni şi cu decizii la nivel profesional. Poate vrei un loc mai bun, poate vrei să ţi se dea mai multă putere şi poate o ceri, poate ţi se oferă mai multă responsabilitate.

Cu Marte în Capricorn nu mai merge, trebuie să fii şef în viaţa ta.

Atenţie! Marte în casa a 10-a e bun şi în mediul familial. Să fii tu cel care ia decizii în locul celor dragi care trec prin momente grele. Adică nu mai stai să le accepţi una alta. Zici "asta facem şi vedem de aici încolo. Dacă nu aţi fost în stare să luaţi o decizie, o iau eu".

Deci, pe zona profesională, Marte vă face mai bossy, dar puteți folosi această energie oriunde trebuie luate decizii importante în viaţa voastră. Nu mai zicem de furie, de agresivitate, de tensiune. Le ştiţi.

Taur / cei cu ascendentul în Taur

Marte trece prin casa a 9-a. Judecăţile, prejudecăţile, etichetele pe care le puneţi oamenilor. Ştiindu-vă că sunteţi mai inflexibili, s-ar putea ca Marte să vă arate că, dacă nu acceptaţi anumite lucruri, veți avea de pierdut. Dar până la a accepta, trebuie să învăţaţi.

Marte zice aşa: "Cât de sigur eşti tu că ştii treburile respective?" Învaţă, studiază, călătoreşte, întreabă şi vei lua deciziile respective.

Cu Marte în casa a 9-a vă rog să aveţi grijă de chestiunile legale, la chestiuni de scandal.

Veţi lupta pentru crezurile voastre, nu acceptaţi niciun punct de vedere, veţi judeca instantaneu. Cu Marte în casa a 9-a ar fi bine să vă plimbaţi mai mult. Deci dacă vreţi să îl consumaţi pe Marte, să nu vă supere foarte mult  - plimbaţi-vă, călătoriţi, zone spirituale, dar pe care să le testaţi, nu în care să vă aruncaţi din prima.

Cu Marte în casa a 9-a e bine pentru cei care dau examene, veți avea curaj. 

Marte în casa a 9-a vă schimbă un pic filozofia de viaţă. Voi, de obicei, sunteţi mai liniştiţi. Dar Marte în casa a 9-a  s-ar putea să vă grăbească şi s-ar putea să vă priască.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Marte va tranzita casa a 8-a. Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei, la modul "Da, acum plătim o rată, dar de acum plătim două. O să vă supere această decizie, dar o să vedeţi că e înspre binele nostru". 

Cu Marte în casa a 8-a vor apărea discuţii legate de "Eu plătesc întreţinerea, voi ce plătiţi? Hai să negociem". Dacă până acum nu aţi avut curaj să faceţi asta, dintr-o dată Marte în Capricorn zice "asta este situaţia, eu de acum încolo nu mai pot". Sau vă loviţi de parteneri sau de oameni din familie care spun acest lucru.

Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri. Sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic. Nu pe faţă, nu agresiv, nu activ, ci trebuie să staţi undeva, în locuşorul vostru şi să vă faceţi toate lucrurile. Adică nu trebuie să fiţi foarte vizibili.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Marte trece prin casa a 7-a, unde se va întâlni cu Venus retrogradă, unde se va întâlni şi cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru? Că vor apărea scandaluri în cupluri, dispute, conflicte, multă tensiune, multă presiune ori din partea voastră, ori din partea partenerului.

Undeva se ia o decizie care, pe moment, poate să nu pară semnificativă, dar care să aibă multe implicaţii în spate şi nu o să vă convină. Sau o să vi se pară că oamenii apropiați sunt prea răutăcioşi cu voi, sunt prea agresivi, prea intransigenţi, vor prea multe de la voi. Sunteţi tot timpul într-un hei-rup să mulţumiţi pe toată lumea.

De ce vă va provoca Marte pe acest plan? Voi sunteţi obişnuiţi să mai îndulciţi oamenii, să mai îndulciţi situaţiile. Cu Marte în casa a 7-a nu o să puteţi. Acum veţi observa următoarea situație: "dom'le, pot să stau şi cu omul ăsta, pot să stau şi în starea de conflict, pot să stau şi în starea de haos". Bine, nu prea mult - acum, cât e Marte în casa a 7-a.

Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Unele vă mulţumesc, altele nu vă mulţumesc. Chiar dacă aţi făcut toate lucrurile corect, nu vă aşteptaţi ca totul să fie aşa cum v-aţi fi aşteptat. Chiar dacă se ia o decizie pe placul vostru, tot vor fi nişte implicaţii mai neplăcute acolo. Aveţi grijă cu cine vă asociaţi cu Marte în casa a 7-a, că s-ar putea să apară persoane cu care nu vă veţi înţelege şi care vor fi destul de provocatoare pentru voi.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Marte va tranzita casa a 6-a. Grija pentru sănătate este foarte importantă şi bineînţeles, atenţie la relaţiile cu colegii. S-ar putea să fie mici neînţelegeri, mici dispute, vorbe aruncate, gesturi, fapte. Voi, Lei fiind, Doamne fereşte! Cum să fie cineva mai tare, mai sus ca voi! Şi veţi fi într-o competiţie permanentă cu mediul de lucru. Competiţia e bună la locul de muncă, dar vedeţi să fie bună pentru realizarea unui proiect, nu pentru a arăta cine are muşchii mai mari.

Dacă vă implicaţi să rezolvaţi o problemă, să găsiţi o soluţie, Marte este nemaipomenit în casa a 6-a. În astrologia tradiţională, casa a 6-a este bucuria lui Marte, e locul în care se simte el foarte bine. Munciţi, găsiţi soluţii, rezolvaţi şi treburile gospodăreşti, dar nu vă implicaţi în dispute cu oameni, cu cei care sunt la acelaşi nivel profesional ca şi voi. Dacă aveţi subordonaţi, în perioada aceasta vă vor irita extraordinar de mult. O să aveţi discuţii cu ei.

După care, să ne aducem aminte, sănătatea şi stilul de viaţă. O să vă planificaţi multe lucruri, o să credeţi că le faceţi pe toate, dar Marte în Capricorn își dorește o prioritizare. Va trebui, că altfel vă veţi înfuria. 

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Aici îmi place! Marte tranzitează casa a 5-a. Este o perioadă minunată pentru iubire, pentru romantism, pentru sexualitate, pentru intimitate, pentru copii - poate vă doriţi copii, poate veţi petrece timpul cu copiii. Dacă petreceţi timpul cu ei făcând lucruri conştiente, e bine. Dacă nu, vor fi tot felul de situaţii în care copiii vă vor irita. Şi ştiţi de ce? Pentru că nu le acordaţi mai mult timp, mai multă atenţie,nu sunteţi implicaţi în viaţa lor.

Până pe 6 martie, Marte vă va ajuta, vă va da combustibil să vă implicați în activităţi cu aceștia. Dacă nu, vor plânge, nu vor mânca, nu vor dori să meargă la şcoală, nu vor dori să îşi facă temele. De câte ori va apărea o asemenea situaţie, vă veţi enerva, dar de fapt acolo trebuie făcut ceva. Şi Marte o să vă ajute şi pe o parte, şi pe cealaltă.

În rest, cu Marte în casa a 5-a, lângă Pluto, lângă Venus, partea de iubire - ţineţi-vă de ea. Sau de pasiuni - faceţi ceva şi pe placul vostru.

Balanţă sau cei cu ascendentul în Balanţă

Marte va tranzita casa a 4-a. Nu vă convine, nu vă place. Certuri cu familia, dispute, negocieri, intransigenţă, sunteţi de neînduplecat. Atât voi, cât şi oamenii dragi.

Marte în casa a 4-a vă poate ajuta să schimbaţi ceva prin casă sau să vă mutaţi.

Marte în casa a 4-a vă poate ajuta să cereţi de la serviciu mai mult timp pentru voi. Vreţi să vă rezolvaţi lucrurile pe acasă. Până la Marte, nu aţi fi făcut-o.

Că aveţi evenimente prin familie, că aveţi chestii de făcut prin casă. Bine, Marte va fi furios, nu o să faceţi lucrurile aşa cum vă place vouă, că vă agită. Marte este în careu cu Soare vostru, mai trece şi pe lângă Venus, guvernatorul vostru, mai trece şi pe lângă Pluto. Urmează nişte momente ca în seriale, cu momente tragice, cu momente comice, Când colo, când colo cu Marte în Capricorn.

Dar important e să ştiţi un lucru: Ce se întâmplă acum, trebuie să aveţi încredere că nu se întâmplă degeaba.

Evitaţi conflictele cu neamurile.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul vostru, vă prieşte enorm în semnul Capricornului, în casa a 3-a. Vă merge mintea brici.

Pe alocuri, puteţi să fiţi destul de furioşi în discuţii, în negocieri, să luaţi decizii care pentru alţii pot părea mai neplăcute. Dar aveţi încredere în mintea voastră, în judecata voastră, în interiorul vostru. Deci, vă prieşte de minune.

Drumurile pe care le faceţi, discuţiile, negocierile, studiile, examenele, Marte vă va ajuta extraordinar de mult până pe 6 martie. Vă merge mintea ca o dactilografă.

V-aş recomanda, ca să nu vă frustreze Marte, chiar dacă e bine aspectat, să nu staţi. De pe 24 ianuarie până pe 6 martie, încărcaţi-vă programul pentru că Marte în Capricorn vrea să se simtă util, vrea să fie serios în tot felul de domenii. Cât mai multe planuri. 

Tranzitul lui Marte în casa a 3-a vă dă energie, tot ce vreţi voi ca să rezolvaţi tot ce aveţi de rezolvat. 

E şi o perioadă bună de investit banii în ceva.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Aici e aici, că e cu banii! A fost Venus retrogradă pe acolo, acum e şi Marte. Marte o să vă arate deciziile pe care le-aţi luat în ultimul timp sau vă arată că trebuie să vă gândiţi altfel la bani. 

Marte, dacă nu îl folosiţi, o să vă agite el cheltuielile, o să vă agite bugetul personal sau, dacă primiţi o creştere sau o primă, o spargeţi imediat.

Marte în Capricorn zice "da, cheltuie şi tu, dar nu pe o bluză sau ceva inutil, ci pe un obiect care să te ţină toată viaţa. Dacă până în martie, cumpăraţi ceva durabil, investiţi într-un fond, Marte în Capricorn o să vă ajute de minune. Dar dacă îi cheltuiţi pe prostioare, se duc banii pur şi simplu.

Deci folosiţi-l pe Marte în casa a 2-a cu seriozitate, cu mai mult rost, cu un plan. Dacă îl irosiţi, o să vă frustraţi, o să vă înfuriaţi şi o să cereţi banii altora şi iarăşi vă enervaţi că nu vor putea.

Consumaţi furia din punct de vedere financiar prin a vă gândi la un plan de lungă durată.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Marte intră în semnul vostru, face aspecte minunate: se întâlneşte cu Venus.

Ce ar trebui să faceţi voi? Orice vreţi! Marte vă împinge, vă mişcă. Dar vă rog atât: multă mişcare! Că aduce furie.

Furie, agresivitate, ciocniri de orgolii mari. Dacă până acum aţi stat puţin retraşi, acum o să vreţi să vă băgaţi în toate cele din jurul vostru, să luaţi decizii, să fiţi voi şeful suprem în absolut orice. Doar că, dacă nu îl potoliţi puţin pe Marte şi nu îl ajutaţi să se consume şi altfel, o să vă certaţi cu oamenii din jur şi vouă nu prea vă plac conflictele. Voi credeţi că dacă luaţi o decizie, nu trebuie să mai comenteze nimeni, că Marte în Capricorn asta face.

Deci, multă mişcare, multă iniţiativă, mult curaj şi decizii. Aveţi nevoie de multe decizii sau să scăpaţi de anumite angoase, anxietăţi şi să vă implicaţi în proiecte în care altă dată nu v-aţi fi implicat.

De la grădiniţă până la pensie, Marte în semnul vostru vă scoate în faţă şi vă agită. Şi chiar dacă luaţi o decizie şi oamenii din jur sunt nemulţumiţi, voi aveţi încredere în decizia pe care aţi luat-o şi o să le spuneţi "lasă, că eu ştiu ce am făcut". 

Dar hai, folosiţi-l pe Marte! Este o perioadă uimitoare, mai ales că Marte nu face aspecte neplăcute. Mult curaj până pe 6 martie, din toate punctele de vedere.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Multă energie consumată pentru sănătate, pentru a vă schimba stilul de viaţă, multă energie consumată pentru a face pace cu trecutul şi multe neplăceri care vă bântuie. Vedeţi că vor fi foarte destule "fantome".

În astrologia veche se zicea că, atunci când Marte e în casa a 12-a, descoperiţi mulţi duşmani. Acum suntem în 2022, nu e cu duşmani, cu inamici. Dar, Marte în casa a 12-a, cum să vă spun, dacă aveţi o cicatrice la o "bubă", Marte vine şi ia coaja de acolo, nu o lasă să se vindece pentru că el consideră că nu aţi făcut ce trebuie.

Vă veţi trezi cu relaţii neîmplinite, cu problemele de sănătate pe care le-aţi ignorat, cu lipsa de odihnă, vă veţi trezi cu decizii luate la care nu vă puteţi implica. Ştiţi cum e? Taci şi faci. Cam aşa se va întâmpla cu Marte în casa a 12-a.

E un moment bun de retragere, de vindecare, şi de alungare a tot ce este toxic şi neplăcut, situaţii, oameni. 

Recomandarea cu Marte în casa a 12-a este să faceţi un pas în spate din punct de vedere profesional şi să vedeţi ce se întâmplă. Apoi să aveţi grijă de sănătate, atât de problemele vechi, cât şi de problemele actuale. Aveţi grijă cu ce fel de oameni petreceţi timpul. Dacă simţiţi că sunt toxici, luaţi decizia să nu mai ieşiţi cu ei. 

Vă veţi întâlni cu obiceiurile voastre proaste. Cu Marte în casa a 12-a, veţi constata că sunteţi dependenţi de anumite obiecte, de anumiţi oameni, de anumite obiceiuri. Nu prea vă place, că voi vreţi să fiţi liberi, independenţi, dar nu aveţi ce să faceţi.

Multă grijă la sănătate!

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Marte trece în casa a 11-a. Veți vedea roadele planurilor sau acțiunilor pe plan profesional din ultimele luni. Veți dori să schimbați locul de muncă și veți fi ajutați de prieteni, de cunoștințe sau chiar de colegi. Trebuie doar să spuneți. Luați decizia aceasta.

Vă veți implica în tot felul de evenimente. Nu pe acasă cu Marte în casa a 11-a, că aveţi şi Jupiter în casa I. Treceţi peste faptul  că este Soarele în casa a 12-a. Veţi fi mai observatori.

Ieşiţi, cunoaşteţi, întrebaţi!

Atenţie că voi s-ar putea să creaţi valuri, discuţii, dispute în jurul vostru. Aveţi această capacitate de a mişca oamenii, fie că vorbim de blocul în care staţi, la şcoală, la birou. Şi s-ar putea să mergeţi la evenimente. 

Fiţi sociabili, ieşiţi în lume, bucuraţi-vă de viaţă cu Marte în casa a 11-a şi faceţi următorul pas din punct de vedere profesional, indiferent că vă place sau nu unde sunteţi. Dacă vă place locul de muncă, puteţi să aveţi mai multă încredere. Dacă nu vă place, puteţi să ziceţi gata, până aici. 

Pentru voi, totul este foarte cert. Următorul pas, mai ales!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Marte în Capricorn pentru fiecare zodie / ascendent, prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel