Marte în Capricorn. Ce trebuie să REZOLVE zodiile de AER până pe 6 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video Youtube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video Youtube)

Marte în Capricorn vine ca un şef care ne ajută să ne organizăm viaţa şi să punem lucrurile în mişcare, căutând soluţii pentru toate problemele amânate sau ignorate de până acum. Află cum va ajuta acest tranzit zodiile de AER, de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Marte în Capricorn ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Marte în Capricorn ne obligă să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Marte în Capricorn pentru zodiile de AER

Gemeni / ascendent în Gemeni

Marte va tranzita casa a 8-a. Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei, la modul "Da, acum plătim o rată, dar de acum plătim două. O să vă supere această decizie, dar o să vedeţi că e înspre binele nostru". 

Cu Marte în casa a 8-a vor apărea discuţii legate de "Eu plătesc întreţinerea, voi ce plătiţi? Hai să negociem". Dacă până acum nu aţi avut curaj să faceţi asta, dintr-o dată Marte în Capricorn zice "asta este situaţia, eu de acum încolo nu mai pot". Sau vă loviţi de parteneri sau de oameni din familie care spun acest lucru.

Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri. Sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic. N pe faţă, nu agresiv, nu activ, ci trebuie să staţi undeva, în locuşorul vostru şi să vă faceţi toate lucrurile. Adică nu trebuie să fiţi foarte vizibili.

Balanţă sau cei cu ascendentul în Balanţă

Marte va tranzita casa a 4-a. Nu vă convine, nu vă palce. Certuri cu familia, dispute, negocieri, intransigenţă, sunteţi de neînduplecat. Atât voi, cât şi oamenii dragi.

Marte în casa a 4-a vă poate ajuta să schimbaţi ceva prin casă sau să vă mutaţi.

Marte în casa a 4-a vă poate ajuta să cereţi de la serviciu mai mult timp pentru voi. Vreţi să vă rezolvaţi lucrurile pe acasă. Până la Marte, nu aţi fi făcut-o.

Că aveţi evenimente prin familie, că aveţi chestii de făcut prin casă. Bine, Marte va fi furios, nu o să faceţi lucrurile aşa cum vă place vouă, că vă agită. Marte este în careu cu semnul vostru, mai trece şi pe lângă Venus, guvernatorul vostru, mai trece şi pe lângă Pluto. O să fie nişte momente ca în seriale, cu momente tragice, cu momente comice, Când colo, când colo cu Marte în Capricorn.

Dar important e să ştiţi un lucru: Ce se întâmplă acum, trebuie să aveţi încredere că nu se întâmplă degeaba.

Evitaţi conflictele cu neamuri.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Multă energie consumată pentru sănătate, multă energie consumată pentru a vă schimba stilul de viaţă, multă energie consumată pentru a face pace cu trecutul şi multe neplăceri care vă bântuie. Vedeţi că vor fi foarte multe "fantome".

În astrologia veche se zicea că atunci când Marte e în casa a 12-a, o să descoperiţi mulţi duşmani. Acum suntem în 2022, nu e cu duş,mani, cu inamici. Dar, Marte în casa a 12-a, cum să vă spun, dacă aveţi o cicatrice la o "bubă", Marte vine şi ia coaja de acolo, nu o lasă să se vindece pentru că el consideră că nu aţi făcut ce trebuie.

Vă veţi trezi cu relaţii neîmplinite, cu problemele de sănătate pe care le-aţi ignorat, cu lipsa de odihnă, vă veţi trezi cu decizii luate la care nu vă puteţi implica. Ştiţi cum e? Taci şi faci. Cam aşa se va întâmpla cu Marte în casa a 12-a.

E un moment bun de retragere, de vindecare, de ceartă şi de alungare a tot ce este toxic şi neplăcut, situaţii, oameni. 

Recomandarea cu Marte în casa a 12-a este să faceţi un pas în spate din punct de vedere profesional şi să vedeţi ce se întâmplă. Apoi să aveţi grijă de sănătate, atât de problemele vechi, cât şi de problemele actuale. Aveţi grijă cu ce fel de oameni petreceţi timpul. Dacă simţiţi că sunt toxici, luaţi decizia să nu mai ieşiţi cu ei. 

Vă veţi întâlni cu obiceiurile voastre proaste. Cu Marte în casa a 12-a, veţi constata că sunteţi dependenţi de anumite obiecte, de anumiţi oameni, de anumite obiceiuri. Nu prea vă place, că voi vreţi să fiţi liberi, independenţi, dar nu aveţi ce să faceţi.

Multă grijă la sănătate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel