Marte în Capricorn, ÎNDEMN special pentru zodiile de PĂMÂNT până pe 6 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video Youtube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video Youtube)

Marte în Capricorn vine ca un şef care ne ajută să ne organizăm viaţa şi să punem lucrurile în mişcare, căutând soluţii pentru toate problemele amânate sau ignorate de până acum. Află îndemnul cu care vine acest tranzit pentru zodiile de PĂMÂNT, de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Marte în Capricorn ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Marte în Capricorn ne obligă să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Marte în Capricorn pentru zodiile de PĂMÂNT

Taur / cei cu ascendentul în Taur

Marte trece prin casa a 9-a. Judecăţile, prejudecăţile, etichetele pe care le puneţi oamenilor. Ştiindu-vă că sunteţi mai inflexibili, s-ar putea ca Marte să vă arate că dacă nu acceptaţi anumite lucruri, nici nu o să puteţi face. Dar până la a accepta, trebuie să învăţaţi.

Marte zice aşa: "Cât de sigur eşti tu că ştii treburile respective?" Învaţă, studiază, călătoreşte, întreabă şi vei lua deciziile respective.

Cu Marte în casa a 9-a vă rog să aveţi grijă de chestiunile legale, la chestiuni de scandal. Poate chestiune mică din familie care creşte unde nu v-aţi aşteptat. 

Veţi lupta pentru crezurile voastre, nu acceptaţi niciun punct de vedere, veţi judeca instantaneu. Cu Marte în casa a 9-a ar fi bine să vă plimbaţi mai mult. Deci dacă vreţi să îl consumaţi pe Marte, să nu vă supere foarte mult - deşi vă convine Marte în Capricorn - plimbaţi-vă, călătoriţi, zone spirituale, dar pe care să le testaţi, nu în care să vă aruncaţi din prima.

Cu Marte în casa a 9-a e bine pentru cei care dau examene, să vă dea curaj. 

Marte în casa a 9-a vă schimbă un pic filozofia de viaţă. Voi, de obicei, sunteţi mai liniştiţi. Dar Marte în casa a 9-a  s-ar putea să vă grăbească şi o s-ar putea să vă priască.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Aici îmi place! Marte tranzitează casa a 5-a. Este o perioadă minunată pentru iubire, pentru romantism, pentru sexualitate, pentru intimitate, pentru copii - poate vă doriţi copii, poate veţi petrece timpul cu copiii. Dacă petreceţi timpul cu ei făcând lucruri conştiente, e bine. Dacă nu, vor fi tot felul de situaţii în care copiii vă vor irita. Şi ştiţi de ce? Pentru că nu le acordaţi mai mult timp, mai multă atenţie,nu sunteţi implicaţi în viaţa lor.

Până pe 6 martie, Marte vă va ajuta, vă va da combustibil să faceţi activităţi cu copiii. Dacă nu, aceştia vor plânge, nu vor mânca, nu vor dori să meargă la şcoală, nu vor dori să îşi facă temele. De câte ori va apărea o situaţie din aceasta, vă veţi enerva, dar de fapt acolo trebuie făcut ceva. Şi Marte o să vă ajute şi pe o parte, şi pe cealaltă.

În rest, cu Marte în casa a 5-a, lângă Pluto, lângă Venus, partea de iubire - ţineţi-vă de ea. Sau de pasiuni - faceţi ceva şi pe placul vostru.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Marte intră în semnul vostru, face aspecte minunate: se întâlneşte cu Venus.

Ce ar trebui să faceţi voi? Orice vreţi! Marte vă împinge, vă mişcă. Dar vă rog atât: multă mişcare! Că aduce furie.

Furie, agresivitate, ciocniri de orgolii mari. Dacă până acum aţi stat puţin retraşi, acum o să vreţi să vă băgaţi în toate cele din jurul vostru, să luaţi decizii, să fiţi voi şeful suprem în absolut orice. Doar că, dacă nu îl potoliţi puţin pe Marte şi nu îl ajutaţi să se consume şi altfel, o să vă certaţi cu oamenii din jur şi vouă nu prea vă plac conflictele. Voi credeţi că dacă luaţi o decizie, nu trebuie să mai comenteze nimeni, că Marte în Capricorn asta face.

Deci, multă mişcare, multă iniţiativă, mult curaj şi decizii. Aveţi nevoie de multe decizii sau să scăpaţi de anumite angoase, anxietăţi şi să vă implicaţi în proiecte în care altă dată nu v-aţi fi implicat.

De la grădiniţă până la pensie, Marte în semnul vostru vă scoate în faţă şi vă agită. Şi chiar dacă luaţi o decizie şi oamenii din jur sunt nemulţumiţi, voi aveţi încredere în decizia pe care aţi luat-o şi o să le spuneţi "lasă, că eu ştiu ce am făcut". 

Dar hai, folosiţi-l pe Marte! Este o perioadă uimitoare, mai ales că Marte nu face aspecte neplăcute. Mult curaj până pe 6 martie, din toate punctele de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel