Marte în Capricorn. Zodiile de APĂ trebuie să ia decizii DRASTICE până pe 6 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video Youtube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video Youtube)

Marte în Capricorn vine ca un şef care ne ajută să ne organizăm viaţa şi să punem lucrurile în mişcare, căutând soluţii pentru toate problemele amânate sau ignorate de până acum. Află cum va ajuta acest tranzit fiecare zodie / ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Marte în Capricorn ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Marte în Capricorn ne obligă să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Marte în Capricorn pentru zodiile de APĂ

Rac / cei cu ascendent în Rac

Marte trece prin casa a 7-a, unde se va întâlni cu Venus retrogradă, unde se va întâlni şi cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru? Că vor apărea scandaluri în cupluri, dispute, conflicte, multă tensiune, multă presiune ori din partea voastră, ori din partea partenerului.

Undeva se ia o decizie care pe moment poate să pară nimic, dar care să aibă multe implicaţii în spate şi nu o să vă convină. Sau o să vi se pară că cei din jur sunt prea răutăcioşi cu voi, sunt prea agresivi, prea intransigenţi, vor prea multe de la voi. Sunteţi tot timpul într-un hei-rup să mulţumiţi pe toată lumea.

De ce vă va provoca Marte pe acest plan? Voi sunteţi obişnuiţi să mai îndulciţi oamenii, să mai îndulciţi situaţiile. Cu Marte în casa a 7-a nu o să puteţi. Şi dacă până acum aţi fi considerat că dacă nu iese aşa cum vă doriţi, nu iese, acum veţi observa "dom'le, pot să stau şi cu omul ăsta, pot să stau şi în starea de conflict, pot să stau şi în starea de haos". Bine, nu prea mult - acum, cât e Marte în casa a 7-a.

Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Unele vă mulţumesc, altele nu vă mulţumesc. Chiar dacă aţi făcut toate lucrurile corect, nu vă aşteptaţi ca totul să fie aşa cum v-aţi fi aşteptat. Chiar dacă se ia o decizie pe placul vostru, tot vor fi nişte implicaţii mai neplăcute acolo. Aveţi grijă cu cine vă asociaţi cu Marte în casa a 7-a, că s-ar putea să apară persoane cu care nu vă veţi înţelege şi care vor fi destul de provocatoare pentru voi.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul vostru, vă prieşte enorm în semnul Capricornului, în casa a 3-a. Vă merge mintea brici.

Pe alocuri, puteţi să fiţi destul de furioşi în discuţii, în negocieri, să luaţi decizii care pentru alţii pot părea mai neplăcute. Dar aveţi încredere în mintea voastră, în judecata voastră, în interiorul vostru. Deci, vă prieşte de minune.

Drumurile pe care le faceţi, discuţiile, negocierile, studiile, examenele, Marte vă va ajuta extraordinar de mult până pe 6 martie. Vă merge mintea ca o dactilografă.

V-aş recomanda, ca să nu vă frustreze Marte, chiar dacă e bine aspectat, să nu staţi. De pe 24 ianuarie până pe 6 martie, încărcaţi-vă programul pentru că Marte în Capricorn vrea să se simtă util, vrea să fie serios în tot felul de domenii. Cât mai multe planuri. 

Tranzitul lui Marte în casa a 3-a vă dă energie, tot ce vreţi voi ca să rezolvaţi tot ce aveţi de rezolvat. 

E şi o perioadă bună de investit banii în ceva.

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Marte trece în casa a 11-a. Veți vedea roadele planurilor sau acțiunilor pe plan profesional din ultimele luni. Veți dori să schimbați locul de muncă și veți fi ajutați de prieteni, de cunoștințe sau chiar de colegi. Trebuie doar să spuneți. Luați decizia aceasta.

Cu Marte în casa a 11-a, vă veți implica în tot felul de evenimente. Nu pe acasă cu Marte în casa a 11-a, că aveţi şi Jupiter în casa I. Treceţi peste faptul  că este Soarele în casa a 12-a. Veţi fi mai observatori.

Ieşiţi, cunoaşteţi, întrebaţi!

Atenţie că voi s-ar putea să creaţi valuri, discuţii, dispute în jurul vostru. Aveţi această capacitate de a mişca oamenii, fie că vorbim de blocul în care staţi, la şcoală, la birou. Şi s-ar putea să mergeţi la evenimente. 

Fiţi sociabili, ieşiţi în lume, bucuraţi-vă de viaţă cu Marte în casa a 11-a şi faceţi următorul pas din punct de vedere profesional, indiferent că vă place sau nu unde sunteţi. Dacă vă place locul de muncă, puteţi să aveţi mai multă încredere. Dacă nu vă place, puteţi să ziceţi gata, până aici. Marte zice până aici.

Pentru voi, totul este foarte cert. Următorul pas, mai ales!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel