Marte în Casa a III-a: minte ageră și rapiditate în luarea deciziilor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ce reprezintă Marte în Casa a treia într-o hartă natală?

Din punct de vedere astrologic, Marte este asociat cu energia, acțiunea, pasiunea și dorința.

Este cunoscut ca "planeta războiului" și este asociat cu impulsivitatea, agresivitatea și determinarea. Marte guvernează semnele Berbec și Scorpion.

În astrologie, poziția și aspectele lui Marte într-o hartă natală pot oferi indicii despre modul în care o persoană acționează, despre cum își exprimă pasiunile și dorințele și cum gestionează conflictul și competiția. De asemenea, Marte poate influența energia și motivația unei persoane pentru a-și atinge obiectivele.

Cum descriem Casa a treia în astrologie?

Casa a treia mai poartă și numele de Casa percepției deschise. Este condusă de Gemeni și face referire la modul în care comunicăm cu lumea. Chiar și în modurile inconștiente. Mai mult, Casa a treia guvernează toate formele de comunicare: vorbirea, gândirea, dispozitivele. Include și frații, cartierele, școlile, profesorii, călătoriile locale.

Marte în Casa a II-a: abordări riscante în gestionarea banilor și cheltuieli impulsive

Cum interpretăm Marte în Casa a treia într-o hartă natală?

Nativul care are Marte în Casa a treia este, de obicei, foarte energic și direct când ne referim la comunicare. Uneori, ei tind să devină chiar gălăgioși și foarte pasionați când își exprimă opinia în legătură cu vreun subiect.

De asemenea, cei cu Marte în Casa a treia se remarcă printr-o minte ageră. Nu stau mult pe gânduri, iau decizii rapid și se descurcă excelent sub presiune. 

Când facem referire la învățare, nativul cu acest aspect în harta natală este foarte competitiv în domeniul educației. Se pot remarca în mediul academic și vor să își dovedească capacitățile intelectuale în arii diferite.

Totuși, remarcăm un lucru. Marte în Casa a treia poate să arate și o tendință a persoanei de a se implica în discuții aprinse și în dezbateri fără sfârșit. Iar asta se datorează faptului că acest nativ este foarte pasionat în exprimarea opiniilor pe care le are. Vrea să își apere punctul de vedere și nu se lasă influențat de părerile din jur.

Există și situații în care acești nativi pot deveni agresivi din punct de vedere verbal, ori destul de impulsivi. Se impune puțină grijă la aceste aspecte. Este important ca acești nativi să își gestioneze aceste tendințe impulsive către un mod constructiv.

Aceste persoane sunt pasionate și de călătorii, dar și adeptele tehnologiei. Sunt interesate de platformele digitale.

Poți să citești și: Pluto în casa 2 în harta natală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel