Marte în Casa a XI-a: perseverență în atingerea obiectivelor și aspirațiilor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Despre ce vorbește Marte în Casa a unsprezecea în harta unui nativ?

În astrologie, Marte reprezintă energie, acțiune, impulsivitate și pasiune.

Fiind guvernat de foc, Marte este planeta care simbolizează dorința de a acționa, de a concura și de a câștiga. Marte guvernează semnul zodiacal al Berbecului. Este, de asemenea, asociat cu războiul, conflictul și determinarea. Poziția sa într-un horoscop natal poate dezvălui modul în care o persoană își canalizează energia și pasiunea, precum și stilul ei de a acționa în lume și în relațiile interpersonale.

Ce știm despre Casa a unsprezecea în astrologie?

Perspectiva astrologului Daniela Simulescu asupra Casei a XI-a, cunoscută drept Casa prieteniilor și a viitorului, este complexă și bogată în semnificații. În primul rând, ne indică faptul că trebuie să luăm în considerare că această casă este opusă Casei a V-a. În timp ce Casa a V-a este asociată cu iubirea pe care o oferim, Casa a XI-a reprezintă iubirea pe care o primim de la alții. Aici, ne concentrăm pe aspecte precum comunitatea, colectivul, grupurile, prietenii, anturajul, echipele, organizațiile și triburile.

De asemenea, Casa a XI-a este locul unde găsim planurile pentru viitorul apropiat și dorințele noastre. Aici putem discuta despre popularitate sau vizibilitate, capacitatea noastră de a fi auziți și văzuți de către mulțimi. Această casă poate să indice și implicarea noastră în activități umanitare sau de voluntariat.

Un alt aspect important: Casa a XI-a este a doua casă de la Casa a X-a, ceea ce sugerează că vom avea de-a face și cu veniturile, roadele muncii noastre și câștigurile. Aceasta nu se referă doar la salarii, ci și la alte surse de venit.

O aritmie este o perturbare a ritmului cardiac normal, adică inima pompează sângele mai încet, mai repede sau în mod cu totul neregulat

Cum interpretăm poziționarea lui Marte în Casa a unsprezecea a hărții natale?

Acest nativ poate să aibă multă determinare în zona relațiilor sociale pe care și le construiește. Marte în această casă arată o abordare dinamică și directă în relațiile cu ceilalți oameni. Însă, acest nativ poate să aibă o dorință mare de a fi lider ori de a lua inițiativă.

Totodată, Marte reprezintă și spiritul de competiție. Dar nu vorbim despre un aspect negativ. Această poziție a lui Marte poate să stimuleze o persoană să se implice în activități de tot felul ori să își urmărească ambițiile cu multă hotărâre.

Pe de altă parte, știm că Marte poate să aducă și conflicte, mai ales în relații. O persoană poate să fie predispusă spre confruntări. Sau își exprimă opiniile și dorințele într-un mod direct și agresiv. Acest lucru poate să producă fricțiuni în grupuri sau în relațiile cu prietenii.

În cele din urmă, Marte în Casa a XI-a reprezintă și o abordare energică și perseverentă în atingerea obiectivelor și a aspirațiilor pe termen lung. Nativul va investi multă energie în proiecte sau în dezvoltarea unei relații sociale puternică. Are și o viziune mai clară asupra direcției pe care dorește să o urmeze în viață.

Poți fi interesat și de: Marte în Casa a X-a: dorință pentru succes și recunoaștere în carieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel