Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Capricorn/cei cu ascendent în Capricorn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

În curând, Marte părăsește semnul Racului și intră în cel al Leului. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn.

La 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va sta până pe 20 mai. Deci, până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Așadar, putem afirma faptul că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

De altfel, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Însă, trebuie să avem grijă, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în acest an.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

În plus, atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Va fi un tranzit destul de important pentru tine. În primul rând, Marte o să intre în Casa a 8-a, deci iese din Casa a 7-a, a relațiilor, unde a adus ceva neliniște.

Cu Marte în Casa a 8-a, va trebui să lupți pentru putere și control, dar și pentru resurse. Totodată, va trebui să abandonezi această putere, dar și controlul.

Mulți dintre nativii Capricorn vor avea tendințe extremiste. De a-i manipula pe alții, dar și de a se lăsa manipulați. 

Marte în Leu în Casa a 8-a pentru tine este precum un soldat care este plin de el, dar care nu demonstrează asta fățiș. Acționează mai mult cu premeditare.

Iar acum, între 20 mai și 10 iulie, asta trebuie să faci, să premeditezi. Ar fi bine să alegi acest lucru pentru partea financiară, pentru viitoare procese de moștenire sau pentru tot felul de activități legate de acte și impozite. 

Ar trebui să ai și foarte mare grijă la sporturile extreme. Fiindcă vei simți o nevoie acută de adrenalină.

Când prin Casa a 8-a trece o planetă, din punct de vedere teoretic, cam uiți de liberul arbitru. Și se întâmplă tot felul de lucruri. 

Altfel, trebuie să lucrezi sub acoperire odată cu acest tranzit, cu premeditare. Ai grijă mare la secretele pe care le ai, dar nu plonja nici în secretele altora.

Fii mai atent și la partea de intimitate. 

Îți recomandăm să citești și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Săgetător/cei cu ascendent în Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel