Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Pești/cei cu ascendent în Pești?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 20 mai, Marte părăsește semnul Racului și intră în cel al Leului. Iată ce aduce acest tranzit pentru Pești sau cei cu ascendentul în Pești!

Începând cu 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va sta până pe 20 mai. Până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului. Așadar, putem afirma faptul că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

De altfel, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Însă, trebuie să avem grijă, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în acest an. Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

În plus, atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Pești/Ascendent în Pești

Pentru tine, Marte va fi în Casa a 6-a. Între 20 mai și 10 iulie, o să fii destul de stresat!

Și tinzi să reacționezi la orice stimul. Te enervează tot, chiar și un motiv aparent banal. Casa a 6-a reprezintă modul în care gestionezi stresul. Așa că trebuie să îl tratezi cu grijă și să găsești un echilibru.

Însă, dacă nu poți să depășești momentele grele de la job, este momentul să schimbi ceva. Nu mai aștepta, ci acționează. Pentru că Saturn vrea să faci o schimbare.

Când ai Marte în Casa a 6-a, îți dorești să muncești și te implici, nu ai limită. De asemenea, poate aduce și o tendință obsesiv-compulsivă. Vrei să demonstrezi cât mai multe, să scapi de sindromul impostorului, să faci cât mai multe.

Tu îți dorești să faci lucrurile într-un anumit mod, dar cei din jur nu vor acționa la fel. Iar acest lucru, din nou, te enervează. 

Așa că trebuie să ai mare grijă la relațiile cu colegii până în luna iulie. Ar fi bine să nu ai așteptări de la ei. Iar dacă apar disensiuni, gândește-te dacă ele pornesc de la ei sau de la tine.

Nu trebuie să neglijezi sănătatea din niciun punct de vedere, pentru că Marte aduce migrene, mici incidente, grabă, intervenții. 

În gospodărie, tinzi să crezi mereu că faci mai multe ca alții. Și pot apărea discuții.

Vezi și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Vărsător/cei cu ascendent în Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel