Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Scorpion/cei cu ascendent în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 20 mai, Marte părăsește semnul Racului și intră în cel al Leului. Iată ce aduce acest tranzit pentru Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion!

Începând cu 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va sta până pe 20 mai. Până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului. Așadar, putem afirma faptul că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

De altfel, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Însă, trebuie să avem grijă, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în acest an. Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

În plus, atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău! Parcă nici nu mai contează altceva. Și, mai mult, va intra în Casa a 10-a. 

Casa a 10-a vorbește despre relația cu șefii, despre relația cu autoritățile, dar și despre statutul tău, imaginea ta în lume.

Cu Marte în Casa a 10-a, o să fii văzut ca o persoană foarte curajoasă, foarte încrezătoare. Este adevărat că unii te pot percepe ca fiind atotștiutor, un pic arogant sau vanitos. Dar, certurile cu șefii nu pot fi ocolite, pentru că au o perspectivă diferită a ceea ce tu faci, iar tu ai impresia că nu ești respectat.

Ți se pare că nu ești validat și apreciat. Cumva, pe bună dreptate. Doar că apar tot felul de ciocniri cu autoritățile din viața ta și te enervează la culme.

Ce ai vrea? Ca de pe 20 mai, tu să fii șeful! Iar dacă ești deja unul, o să fii foarte dur. 

Este important să te ocupi de construirea statutului tău profesional. Dacă știi că urmează ședințe sau anumite discuții, merită să profiți de aceste ocazii, că să te pui un pic în valoare. Să arăți că ești omul potrivit pentru a lua decizii.

Până pe 10 iulie, Marte o să te agite destul de mult pe plan profesional, dar o să te ajute enorm. Pentru că tot războiul acesta și toată furia pot duce către o promovare, către o schimbare puternică sau către mai multă responsabilitate. 

O să ai o perioadă optimă din punct de vedere teoretic, dar în practică, acest tranzit se poate vedea și altfel, pentru că vei fi nervos permanent, în contratimp. Dar o să te miști mult și, în consecință, vei face multe lucruri.

Cu Marte în această casă, nu te uiți înapoi când iei decizii. 

Vezi și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Balanță/cei cu ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel