Marte în Rac, de pe 25 martie. Astrologul Daniela Simulescu: "Trebuie să înveți să construiești!" - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 25 martie, Marte va părăsi semnul Gemenilor și își va începe tranzitul în Rac. Iată ce ne spune astrologul DC News si redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Mâine, Marte o să iasă (în sfârșit) din semnul contaminat de retrogradare, cel al Gemenilor!

Asta înseamnă că planeta acțiunii o să se mute într-un semn cardinal, care este dornic să pună baze, să construiască. Sunt vizate stabilirea unor rădăcini și punerea unor fundații. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată.

Pentru că Marte intră într-un semn de apă și nu unul care îi place foarte mult, cel al Racului, această planetă o să ne fiarbă ceva până când o să trecem la treabă.

Să ne reamintim că Marte a fost în Gemeni din 20 august 2022 și tot în acel semn a început și retrogradarea, pe data de 30 octombrie, care s-a terminat pe 18 ianuarie. Iată că de mâine, Marte va părăsi acest semn de aer, intrând în Rac.

Așadar, din august anul trecut, nu am știut exact încotro să o luăm, în special odată cu retrogradarea lui Marte. Astrologul ne amintește și de numeroasele careuri pe care Marte le-a făcut cu Neptun, de unde au venit și perioadele încărcate de haos și de confuzie. Ne-am tot păcălit pe noi înșine, iar dezinformarea a fost prezentă la cote maxime.

S-a dus o luptă serioasă în ultimele luni, iar fiecare a încercat să își asigure taberele. A fost mai prezentă ca nicicând scindarea între oameni. Marte retrograd în Gemeni ne-a făcut să ne îndoim inclusiv de propriile noastre filosofii de viață.

Pe de altă parte, retrogradarea lui Marte în Gemeni ne-a făcut să căutăm și alte căi, alte posibilități. Ne-a făcut să ne dăm seama că nu există o singură fațetă a unui lucru.

Iată că Marte va intra în Rac și ne dă voie să respirăm mai ușurați. Această planetă își va începe tranzitul într-un semn foarte important în astrologie. Să ne amintim că cele patru semne cardinale - Berbec, Rac, Balanță, Capricorn - sunt semne de acțiune. Chiar dacă ai gândi că arhetipul Racului nu reprezintă acțiunea.

Iar acest tranzit poate fi unul bun pentru noi toți. De exemplu, Daniela Simulescu spune că Marte în Rac se simte chiar mai puternic decât Marte în Berbec. Pășind în semnul cardinal și de apă al Racului, ne vom întâlni cu mai multe situații.

În primul rând, toate ideile apărute în timpul tranzitului lui Marte în Gemeni vor putea fi construite, ancorate și scoase la suprafață. Cu Marte în Rac, avem nevoie de rădăcini. 

Acest tranzit va dura de pe 25 martie până pe 20 mai. Este timp suficient să ne înrădăcineze. Să căutăm un loc al nostru. Poate fi la propriu sau la figurat. Și să ne prindem în acel loc.

Cu Marte în Rac, trebuie să aducem la suprafață tot ce am învățat. Dacă ai avut o idee în ultimele luni, este cazul să treci la treabă. Să îi dai voie să încolțească. 

Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Tocmai din aceste frustrări, pot fi construite lucruri uimitoare și stabile. De cele mai multe ori, Marte în Rac este precum o cloșcă. Se hrănește din faptul că ceilalți sunt bine.

Marte în Rac vorbește despre simțuri. Ne aruncăm pentru ceea ce este familiar, pentru ceea ce ne dorim și iubim. După 20 mai, când Marte va intra în Leu, vom vedea roadele acelor idei și al bazelor pe care le-am construit, pentru că semnul Leului vorbește despre viață și generare.

Dacă ne referim la modul practic, este momentul potrivit să începi să construiești și o casă, un alt etaj, o grădină. 

Ca să vorbim și de vulnerabilități, trebuie să știi că Marte în Rac provoacă și ravagii în mediul familial. Mai mult, acest tranzit o să-i pună foarte mult pe jar pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Dacă ai aceste arhetipuri în astrograma natală, te vei simți destul de tensionat și de împins. Mai sunt și alte tendințe cu Marte în Rac și anume aruncarea în niște obiceiuri care nu par atât de rele la prima vedere. Totodată, din cauza nervilor și a frustrărilor, oamenii tind să bea mai mult.

De pildă, oamenii care au Marte în Rac, Venus în Rac sau Luna în acest semn, dacă sunt nefericiți sau au niște frustrări și nu le procesează, au această tendință sau patimă a băuturii, din care ies foarte greu. Ba mai mult, cu Marte în Rac, vom deveni foarte protectori cu familia, cu neamul.

Apar și sentimente de patriotism fals. Unii pot profită de slăbiciunile și de fricile noastre. Ni se vor atinge niște butoane, la nivel național și internațional. Avem nevoie și de asigurări, fie că este vorba de o cameră sau de un hambar.

Câteodată, Marte în Rac se autosabotează și tot așteaptă să vină cineva să îl salveze. De asemenea, multe probleme din familie răsar din neant și se exagerează. Este adevărat că scăpăm de Marte în Gemeni, dar și acest nou tranzit în Rac ne poate agita.

Marte face și câteva aspecte importante. Pe 30 martie, va face un trigon cu Saturn din Pești. Și va apărea reziliența. Saturn o să mai înfrâneze din acele frustrări, pentru că vrea să trecem la fapte.

Pe 29 aprilie, Marte face un sextil cu Uranus din Taur. Și avem nevoie să schimbăm puțin, dacă am început să construim acea fundație. 

Pe 15 mai, Marte din Rac face un trigon cu Neptun. Acesta este un aspect care îl îndeamnă pe Marte să fie mai visător. 

Toate aceste aspecte sunt pozitive și sunt menite să ne ajute să construim.

Vezi aici emisiunea completă despre Marte în Rac cu Daniela Simulescu! 

Citește și: Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel