Marte în Săgetător: O îmbinare între dorința pentru pace și propriile interese - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte intră în Săgetător pe data de 24 noiembrie și va sta acolo până pe 4 ianuarie. Va avea timp suficient să ne dea bătăi de cap, să ne creeze speranțe, să avem impresia că se va schimba ceva, dar la final să realizăm că orice intenție bună, are un interes în spate. Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Marte este reprezentat de către Ares în mitologie, Zeul Războiului. În afară de război, Ares mai reprezintă și curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și furia, agresivitatea.

Arhietipul Săgetătorului este cel al deschiderii, al noilor orizonturi, al optimismului, păcii și al lucrurilor elevate. Săgetătorii țintesc întotdeauna un nivel superior.

Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului avem de a face cu luptători pentru pace. Doar că această luptă pentru armonie vine întotdeauna cu un interes ascuns.

În contextul politic la nivel mondial, tranzitul acesta va aduce foarte mulți lideri internaționali care vor dori să împace taberele și se vor duce foarte multe tratative. Este posibil să auzim și multe discuții în zona religioasă, pentru că Săgetătorul are multe implicații spirituale și religioase. Astrologul îl compară pe Marte în Săgetător cu un preot care vine să negocieze și merge alături de diplomați, ambasadori, șefi de state pentru a găsi o soluție să fie bine tuturor, dar cu interes ascuns.

Dacă vrei să faci următorul pas către evoluție, cum ar fi să studiezi, să călătorești sau să pleci din țară, acesta este un moment nemaipomenit. Este o perioadă excepțională pentru a găsi un nivel superior într-un anumit domeniu.

Va trebui să fim atenți la vulnerabilitatea cu care vine acest tranzit a lui Marte. O să avem prejudecăți tendențioase, vom fi scrupuloși, răutăcioși și ni se va părea că doar dreptatea noastră este absolută. Marte în Săgetător ne face să acționăm pe repede înainte și să credem că totul ni se cuvine. Vom avea un exces de zel acolo unde găsim motivație. Dacă vom atinge un nivel înalt în această perioadă, vom crede că nu mai avem nevoie de cei din jur, pentru că noi le suntem superiori.

Dacă vreți să vă mutați din țară, va fi momentul oportun să căutați chirie, să vă ocupați de acte. La fel, dacă doriți să vă întoarceți în țară, este ideal să adunați informații care vă pot fi de folos. Fiind nevoie de evoluție în această perioadă, o călătorie de sărbători ar fi potrivită. Deși, aspectul de care trebuie ținut cont în permanență este că Marte acționează pe repede înainte și aduce tensiune, stres.

Zodiile care vor fi cele mai afectate de acest tranzit, vor fi : Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești. Finalul anului s-ar putea să le creeze un stres suplimentar, creat de către ei înșiși.

Chiar dacă Marte în Săgetător vine cu o perioadă de optimism, de exuberanță, în același timp o să ne aventureze mai mult decât este cazul. Acest tranzit nu este bun în plan amoros deoarece ne face să ne uităm și după alte persoane. Din cauza unei clipe de neatenție, riscăm să pierdem ce era cu adevărat important în viața noastră.

Este o perioadă bună și pentru a începe o activitate sportivă și își doresc să învețe lucruri noi. Cele mai bune cadouri pe care le poți oferi cuiva drag în această perioadă sunt: cursuri online/offline, seminarii, webinarii, ateliere și chiar bilete de avion către o destinație nouă. Darul cel mai bun ține de educație și de evoluție.

Aspectele lui Marte în semnul Săgetătorului:

24 Noiembrie - Conjuncție cu Ceres, chiar la intrarea lui Marte în Săgetător

Ceres este un asteroid care are o componentă de negociere foarte importantă. Dar, asteroidul acesta aduce și pierdere, cât și separare. La nivel mondial, toate aceste negocieri vor avea un ecou important, însă cu producerea a câtorva suferințe. Ceres are o componentă de a crea criză, îngrijorare și preocupare

25 Noiembrie - Marte careu cu Saturn din Pești

Ni se creează sentimentele de frustrare și neputință. Începem să ne îndoim de propriile credințe și considerăm că orice facem, nu este bine.

4 Decembrie - Marte careu cu Lilith din Fecioară

Unele inițiative la nivel politic mondial, s-ar putea să nu fie cele mai bune. Chiar dacă nu vor părea corecte deciziile, s-ar putea să ducă către niște scopuri mai înalte și mai pacifiste.

15 Decembrie - Marte trigon cu Chiron din Berbec

Va fi un moment prielnic pentru a ne trezi la realitate, singuri sau împinși de cineva de la spate. Va trebui să realizăm că ne plângem de anumite lucruri, dar nu facem nimic pentru a le îndrepta. Cu Marte în Săgetător și Chiron în Berbec, avem două zodii de foc care ne pot face să fim mai curajoși și să ne găsim puterea.

22 Decembrie - Marte careu cu Juno

Marte este fiul lui Juno și a lui Jupiter în mitologie. Un copil conceput la furie, pentru că de aceea este și Zeul Războiului. Juno are o componentă de negocieri la nivel politic înalt. Pentru că face careu cu Marte, propriul copil, negocierile nu vor fi deloc plăcute la nivel mondial.

23 Decembrie - Trigon cu Nodul Nord

Nodul Nord este în Berbec. Se face un Sextil cu Nodul Sud din Balanță. După situațiile tensionate din 22 Decembrie, apele vor începe să se liniștească.

29 Decembrie - Marte careu cu Neptun

În urma negocierilor din zilele precedente, unde s-ar putea să se fi promis anumite lucruri, vine un moment când o parte o trădează pe cealaltă. La finalul anului, ne vom simți abandonați, dar nu știm de cine și în ce fel. Sfârșitul anului nu va fi foarte plăcut la nivel mondial, iar oamenii de rând vor simți că anul 2023 a fost cam mincinos, că s-au lăsat păcăliți și influențați. Oamenii vor începe să creadă că dacă cineva a făcut un lucru rău și a scăpat, pot face la fel. Diferența este că ei s-ar putea să fie pedepsiți. În această zi a ultimei luni a anului, nu promiteți lucruri mărețe și feriți-vă de oameni care vă pot influența negativ pe plan profesional sau personal.

Careul Marte-Neptun este prielnic pentru actori, pentru cei care pictează sau sculptează, dar pentru restul oamenilor este negativ.

Marte în Săgetător va avea multe aspecte foarte bune, dar și câteva negative. Zilele de 22 și 29 decembrie sunt cele mai îngrijorătoare din punct de vedere al negocierilor la nivel mondial și de ce decizii luăm în viața de zi cu zi. Trebuie să avem o atenție sporită în aceste două zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel