Marte în Scorpion(30 octombrie - 13 decembrie) și regăsirea puterii interioare pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Marte în Scorpion(30 octombrie - 13 decembrie). Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Marte în Scorpion(30 octombrie - 13 decembrie). Sursă foto: Pixabay

Marte se va muta în semnul Scorpionului în perioada 30 octombrie-13 decembrie.

După ce a tranzitat semnul Balanței(15 septembrie-30 octombrie) și a trebuit să apeleze la negociere, iată că Marte va intra într-unul dintre semnele în care se simte bine, cel al Scorpionului. De la nevoia de socializare și comunicare din Balanță, va trece la nevoia de strategie și planificare. Cine este Marte? Îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Adică tot ce ține de acțiune, curaj, luptă, pasiune, impulsivitate, sexualitate.

Marte în Scorpion este precum un soldat care face totul cu premeditare. Dar unul care nu se lasă până nu obține ce dorește.

În perioada următoare, orice durere sau traumă va deveni o armă. Vom trece prin diverse crize personale care ne vor obliga să ne transformăm. Vom percepe totul într-un mod radical alb-negru. Vom dezvolta obsesii care ne vor hrăni, vom căuta situații riscante, vom adulmeca secretele, nu ne vom dezvălui planurile, vom căuta intensitate în absolut orice, îi vom motiva pe alții, vom avea tendințe manipulatoare, și vom fi stimulați de pericol.

Însă, un lucru este destul de clar: Marte în Scorpion ne va ajuta să ne regăsim puterea interioară. În vremurile actuale, chiar avem nevoie să renaștem din propria cenușă, să ne regenerăm, să folosim suferința din jurul nostru și să o transformăm într-un combustibil.

Cei care vor resimți într-un mod profund acest tranzit vor fi cei cu marcaj fix în astrograma personală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Să nu uităm că mai avem și Saturn în Vărsător/Uranus în Taur.

Dar clar fiecare dintre noi va trece prin evenimente demne de Marte în Scorpion în perioada următoare.

Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci acest tranzit este important. Marte va încinge spiritele în dormitor. Nivelul de pasiune va fi unul uimitor. De asemenea, poți trece prin anumite evenimente transformatoare, de genul celor totul sau nimic. În orice caz, momentele de criză îți vor arăta câte poți duce.

Taur

Marte va tranzita casa relațiilor și a parteneriatelor. Persoana iubită te va provoca deseori pentru că își va dori să ieși din zona de confort. Vei ajunge să faci lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Dar astfel vei descoperi că nu ai limite.

Gemeni

Cu siguranță, vor fi momente în care vei crede că unii colegi își vor pune bețe în roate. Important este să nu te victimizezi, ci să folosești acest fapt pentru a demonstra de ce anume ești în stare. Nu neglija micile probleme de sănătate!

Rac

Cu Marte în tranzit prin casa a 5-a, vei țipa după atenție. Vor fi situații în care îți vei da seama că nu ești lăsat să te exprimi așa cum și-ai dori. Vei fi precum un leu care vrea să fie auzit în toată jungla. Nevoia de iubire și afecțiune va fi imensă.

Leu

Îmbunătățirea locuinței va deveni obiectivul tău principal. Și vei face totul cu multă pasiune. Conflictele domestice îți vor arăta că trebuie să fii mai liber, să nu depinzi de nimeni. În plus, îți vei descoperi emoții puternice.

Fecioară

Vei găsi putere prin intermediul cuvintelor. Nimeni nu va putea susține o prezentare într-un mod convingător așa ca tine. De asemenea, orice persoană care te va contrazice îți va face un mare bine. Pentru că îți vei descoperi adevărate abilități de orator.

Balanță

Marte va tranzita casa a doua, a finanțelor și resurselor. În primul rând, ego-ul tău va fi tot timpul la vedere. Va trebui să te pui pe primul loc și să nu mai aștepți validarea de la ceilalți. Ușor de zis, mai greu de făcut. Cheltuielile îți vor da senzația de putere.

Scorpion

Vei deborda de pasiune și intensitate. Simpla ta prezență îi va motiva pe cei din jur. Unii vor fi atrași instantaneu de tine, alții se vor teme. Astrele îți recomandă să profiți de acest tranzit pentru că îți aduce mult curaj, ambiție și energie nemăsurată.

Săgetător

Marte va tranzita casa a 12-a, a subconștientului. S-ar putea să treci prin diverse frustrări, pierderi, momente de reprimare a emoțiilor. Dar toate acestea vor avea un obiectiv: să îți recunoști traumele și să începi să le vindeci.

Capricorn

Marte te va invita să îți faci o listă cu obiective îndrăznețe. Și să faci primul pas în realizarea lor. Te vei implica în multe activități de grup. Și vei descoperi cât de competitiv poți fi. Vor fi destule clipe în care vei fi obligat să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți.

Vărsător

Marte va tranzita casa a 10-a, a carierei și a stautului. Te vei implica într-un proiect profesional cu toată ființa ta, iar ceilalți se vor simți amenintați de pasiunea și devotamentul tale. Posibile conflicte cu autoritățile, meninte să îți arate ce putere ai.

Pești

Marte va tranzita casa a 9-a. Te vei lupta serios pentru principiile și valorile tale. Nu este cazul să îi forțezi pe alții să aibă aceeași credință. Dar astrele te vor invita să îți găsești puterea necesară pentru expansiunea minții. Călătoriile vor fi adevărate surse de înțelepciune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel