Marte în Vărsător vorbește despre URMĂTORUL PAS. Care sunt zodiile care vor primi energia necesară

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Marte creează premisele unor momente de furie și agresivitate, însă aceasta poate fi și o doză mare de curaj și de energie constructivă pentru schimbare.

 

Marte în Vărsător vorbește despre următorul pas, despre trecerea la următorul nivel și despre felul în care ne vom găsi propria cale. Cele mai afectate zodii vor fi cele cu marcaj fix: Taur, Leu, Vărsător și Scorpion. Ei sunt cei care vor primi de la Marte energia necesară pentru a face următorul pas, vor vrea să evolueze, să construiască diferit. S-ar putea ca pentru aceștia să apară momente în care să dorească să se rupă de tot, să se schimbe, să inoveze.

Previziuni pentru Marte în Vărsător 6 martie-15 aprilie

BERBEC – se schimbă zona socială, pot apărea noi prieteni, următorul pas implică să dai șanse și altor oameni să intre în viața ta.

TAUR

Marte încinge spiritele la serviciu. Tendința va fi să te implici mai mult decât trebuie. Relații neplăcute cu șefii in jurul datei de 22 martie.

GEMENI

Este minunat – Marte vine cu energie, în special pentru studii, dar și pentru călătorii, însă ai mare grijă la conflicte!

RAC

Probleme de intimitate, momente în care pierzi controlul, momente dificile. Sfat: nu încercați să salvați pe nimeni!

LEU

Confruntări, certuri, dispute, lupte, neînțelegeri în zona partenerială – atât la serviciu cât și acasă.

Marte vrea să puneți lucrurile în mișcare. Aveți grijă, există riscuri de a rupe relații și parteneriate!

FECIOARĂ

Se poate produce reinventarea modului în care vă vindecați. Fiți mai detașați, lucrați mai mult pe cont propriu, nu e cel mai bun moment să faceți echipă cu ceilalți.

BALANȚĂ

Simțiți nevoia de iubire, de romantism, de pasiune, de excentricități. Jucați-vă, flirtați!

SCORPION

Faceți multe reparații în jurul casei, va fi multă energie consumată în jurul locuinței, veți avea evenimente în familie care vă pot deranja. Vă doriți liniște interioară.

SĂGETĂTOR

Vorbiți, scrieți, comunicați, dați telefoane, dați mesaje, creați conexiuni. Veți fi foarte autoritari în discurs, impulsivi în comunicare.

CAPRICORN

Faceți niște cheltuieli pe care cei din jurul vostru nu le înțeleg. Banii se duc repede, aveți grijă!

VĂRSĂTOR

În primă fază apare multă furie, ați vrea să vă luptați cu toți. Marte vă provoacă, vă înțeapă, vă scoate în față. Ar fi bine să faceți mult sport! Această energie vă ajută să construiți ceva, să puneți bazele a ceva nou.

PEȘTI

Pot apărea momente de renunțare la oamenii din jur, probleme de sănătate, vicii, nevoia de a renunța la un loc de muncă unde simțiți că nu vă mai regăsiți sau nu mai puteți evolua. Vă pierdeți credința. Vi se pare că toți sunt împotriva voastră. Nu vă victimizați și aveți grijă la sănătate!

sursă foto: pexels.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel