Marte în ZODIILE DE PĂMÂNT. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

În ce semn se află Marte la momentul nașterii tale? Vorbim despre o planetă personală care, în astrologie, definește unitatea noastră, partea sexuală, ambiția și energia. Află cum se manifestă Marte în zodiile de PĂMÂNT!

Semnul în care era Marte la momentul nașterii nu trebuie neapărat să corespundă cu semnul solar sau cu zodia, chiar dacă este posibil acest lucru. Când Marte îți tranzitează semnul (zodia), vei putea observa că ești mai plin de energie, dornic de acțiune, furios și curajos. Poți folosi perioada asta pentru a începe proiecte noi sau pentru a lua decizii importante. Îți va fi de folos.

Marte este caracterizat de planeta ce guvernează semnul profund emoțional al Scorpionului și Berbecul, un lider de foc al zodiacului. În limbaj astrologic, spunem că Marte este "acasă" atunci când se află în aceste două semne din zodiac. Deci se exprimă cu ușurință.

Marte este o planetă cu o mișcare mai rapidă. Are nevoie de aproape 2 ani ca să treacă prin tot zodiacul. Tot în acest interval, poți trece prin ceea ce se numește "Întoarcerea lui Marte". Astfel, Marte se întoarce în semnul în care era atunci când te-ai născut. Dacă știi când se va întoarce Marte în harta ta natală, poți avea o perspectiva mai clară asupra situațiilor care te vor mâna în viață, dar și despre unde trebuie să iei măsuri.

Atunci când afli și înțelegi poziția lui Marte în astrograma natală, vei ști mai bine cum să-ți desfășori activitatea, dar și ceea ce ai nevoie că să îți păstrezi motivația.

Dacă nu știi în ce semn era Marte la momentul nașterii tale, poți să folosești un calculator online, gratuit. Marte se manifestă în fiecare semn din zodiac și spune multe și despre viața noastră intimă.

În astrograma natală a unei femei, Marte arată energia masculină din ea, dar și tiparul de bărbat de care este atrasă la nivel fizic. Iar în astrograma natală a unui bărbat, Marte arată tipul de masculinitate.

Care este influența lui Marte în zodiile de PĂMÂNT?

Semnele de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

MARTE ÎN TAUR

Marte, planeta acțiunii se află în detrimentul ei în zodia de pământ a Taurului. Asta pentru că Taurul este semnul opus al Scorpionului, pe care Marte îl conduce. Nu te speria. Acest lucru înseamnă doar că nu acționezi armonios sau prea intens. Tinzi să fii calm și mai puțin agresiv in orice scopuri ai avea. Preferi să te bucuri de lucruri frumoase.

MARTE ÎN FECIOARĂ

Marte în Fecioară face referire la atenția la detalii. După cum știm, Fecioara este un semn mutabil de pământ, care tinde spre perfecțiune în toate domeniile vieții. Ești un nativ care acționează constant și cu acuratețe. Preferi o abordare practică și treci prin filtrul rațional fiecare mișcare. Vrei să fii bun la toate! Da, inclusiv în dormitor!

MARTE ÎN CAPRICORN

Dacă ai Marte în Capricorn, ești strategic, structurat și vrei să conduci cu stabilitate. Marte se află în acest semn de pământ în poziția sa exaltată. Totodată, energia Capricornului îți oferă ideea de a fi în control și de a nu îți exprima la fel de vizibil pasiunea. Nu te grăbești și preferi o strategie care spune: lent, dar constant. Ești mânat de dorința și răbdarea de a reuși, mai ales pe termen lung.

Îți recomandăm să citești și: Marte în ZODIILE DE FOC. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel