Marte retrograd în Gemeni, în perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023. Poate fi momentul tău pentru o mare schimbare!

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

Marte, în perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, va fi retrograd în Gemeni. Ce se întâmplă când Marte este retrograd, mai ales în Gemeni? 

Marte are legătură cu zona de pasiune, de intimitate. Multe dintre problemele noastre vor ieşi la suprafaţă. Ar fi şi păcat ca pe Marte retrograd în Gemeni să nu le vindecăm. Pentru că Marte retrograd în Gemeni ce face? Caută în altă parte, testează, se aventurează, îşi doreşte să cunoască mai multe zone. 

„De asta spuneam că 2022 nu este neapărat cel mai bun an pe plan amoros. Când începe cu Venus retrogradă şi se termină cu Marte retrograd, nu ai cum. Dar, da, 2022 este anul în care să ne dăm seama dacă suntem într-o relaţie toxică”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Când Marte este retrograd, aduce şi foarte multă agresivitate. Fiind în Gemeni, vorbim de comunicare, SMS-uri, e-mail-uri, de toată zona aceasta.

„Vom trece peste acele reguli vechi ale societăţii în care, după o anumită vârstă, îţi pui basmaua în cap şi gata, s-a terminat cu viaţa ta. Gemenii sunt semnul voioşiei, jovialităţii, bucuriei, poftei de viaţă”, a zis Daniela Simulescu.

„Când vom avea Marte retrograd în Gemeni, se va mai întâmpla ceva. Dacă am vrut să mai studiem în decursul vieţii şi nu s-a putut, anul 2022 este foarte bun spre a vă aduce aminte de o anumită facultate, sau un alt oraş, să stați o lună în altă parte, să testați”, potrivit astrologului.

Puteți învăţa lucruri noi, mai ales cu Marte în Gemeni!

Vorbind de Marte retrograd în Gemeni: ceva ce ne dorim să învăţăm de mult timp şi care ne poate ajuta, chiar dacă nu terminăm şcoala respectivă, măcar o începem şi ne demonstrăm că putem trece de anumite limite.

Poate îndrăzneala aceasta puteți să o folosiți şi în 2023, când Jupiter va fi şi în Berbec, şi în Taur. „Ne ajută să concretizăm chiar şi începuturile”, a transmis Daniela Simulescu.

Citește și...

Cel mai important mesaj, la final de septembrie, pentru Gemeni, Taur, Berbec, Scorpion, Pești

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, are câteva recomandări pentru fiecare zodie.

Berbec/ Ascendent în Berbec în septembrie 2022

Sfatul astrologului este să nu îți propui neapărat un obiectiv, ci mai degrabă să mergi în mai multe direcții, să te lași dus de val și să vezi ce și de unde iese. 

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur în septembrie 2022

Învață să negociezi pentru tine și înțelege că trebuie să te pui pe primul loc, dar nu pentru a le demonstra celorlalți, ci mai degrabă să stai să îți dai seama de ce anume ai nevoie în viața ta.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni în septembrie 2022

Este posibil să fiți martorii unor evenimente în familie care revin în atenția voastră, parteneri din trecut, rude de care nu ați mai auzit de mult timp decid să își facă apariția și să provoace ceva „zgomot”. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă să încercați să schimbați ceva doar dacă aveți puterea să o faceți. Dacă vedeți că nu se poate, mai bine nu forțați nota.

Rac/ Ascendent în Rac în septembrie 2022

Acordați o atenție deosebită stării de sănătate, cu Marte în casa a 12-a e posibil să reapară probleme vechi, dureri vechi netratate. Faceți tot posibilul să aveți grijă de voi. 

Leu/ Ascendent în Leu în septembrie 2022

Jupiter te-ar ajuta foarte mult să înveți, formele de școlarizare îți vor fi prielnice, însă ai nevoie să și pui în practică ceea ce înveți.

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel