Marte și Jupiter se întâlnesc în semnul Berbecului. Ești gata de acțiune? E rândul tău să fii supererou!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Pe 29 mai avem o conjuncție Marte-Jupiter care ne va face să ne întrebăm despre ce anume vrem cu adevărat și nu doar să ne întrebăm, ci să ne dăm seama că avem și capacitatea de a pune în aplicare ceea ce am descoperit că ne dorim, de a ne valorifica talentele, de a porni pe calea visurilor pe care le păstrăm în întuneric de atât de mult timp.

Conjuncția este acel aspect în care minim două planete sunt aliniate, când par unite pe cer (văzute de pe Terra). Există conjuncția la grad sau conjuncția de semn. La grad este atunci când ambele planete ocupă același grad al unui semn zodiacal (exemplu: Mercur este la 10 grade Taur și Venus este tot la 10 grade Taur). De semn este atunci când cele două planete sunt în aceeași zodie, însă la un orb mai larg.

Orbul este diferența de grade între cei doi aștri. Fiecare astrolog are preferințe atunci când este vorba de orb. „De exemplu, în conjuncțiile minore (planetele personale între ele), eu iau în calcul un orb de 8 grade (exemplu: Soarele la 10 grade Berbec și Mercur la 18 grade Berbec). Când este vorba de conjuncțiile majore (între planetele transpersonale și transgeneraționale), lucrez cu un orb de maxim 3 grade” ne spune astrologul Daniela Simulescu.  Tot ea ne anunță că o conjuncție este și bună și rea. Poate uni forțele a două planete, dar le poate și slăbi pentru că nu își mai efectuează obiectivul principal.

Pe 29 mai 2022 avem conjuncția Marte-Jupiter în Berbec

Marte și Jupiter în același semn aduc o forță revoluționară la care nici nu ne-am fi gândit că o putem ține chiar în palmele noastre. Jupiter este cunoașterea divină, spiritualitatea, are o personalitate duală, poate fi foarte spiritual și extrem de expansiv, se precizează pe KRSChannel. Jupiter are legătură și cu bogăția. Marte, în schimb, e luptătorul, soldatul, atletul, inginerul, chirurgul, cel care se ocupă cu armele, acțiunea pură, impulsivitatea, cel care taie în carne vie și care este gata să moară pentru adevărurile sale.

Conjuncția Marte-Jupiter acționează precum un profesor a cărei forță stă în acțiunile sale, în felul în care abordează lupta aici și acum.  Un profesor care vrea să arate lumii cum se face și care știe că dacă nu va fi ascultat, toți vor avea de suferit. Nu îi e teamă să își folosească cunoștințele pentru a pătrunde adânc ca un chirurg și pentru a scoate ce e nociv, pentru a oferi un început mai bun apoi. O conjuncție Marte-Jupiter ne poate transforma în locomotive, în cei care au suflul de a conduce, în lideri, dar și în oameni care au toată energia și cunoștințele necesare pentru a face bani. 

E momentul să profităm de acest aspect și să revoluționăm lumea, să înțelegem dinamica și să o apucăm cu ambele mâini spre a făuri ceva valoros cu ea. Dacă în general oamenii învață înainte de a trece la treabă, de data asta nu mai e nevoie să pierzi timpul, lui Marte îi place să se arunce, vei putea să înveți din mers. Și cât de bine se leagă acest aspect de Luna Nouă în Gemeni? Ei bine, este excelent pentru că Luna Nouă în Gemeni vine cu energia învățării și a prospețimii, proces care va fi accelerat de puterea acestui eveniment astrologic!

Marte este despre luptă și până la urmă poate că e nevoie să înveți să lupți. Poate că e nevoie să te ridici și să fii războinicul acela la care visai în copilărie. Ce îți spuneai că vrei să devii când te vei face mare? Poate acum e momentul să acționezi. Pornește chiar de la furia ta: ce anume te enervează? Pe ce anume îți proiectezi furia? De ce ești nervos, de fapt? Ce îți dorești să schimbi în lume?

Jupiter te întreabă despre sistemul tău de valori. Faci ceea ce crezi că trebuie să faci? Dă tot ce ai! Luptă pentru lucrurile în care crezi. Trebuie să ai curaj să începi lucrurile pe care nu ai îndrăznit niciodată să le începi. E posibil ca viața să ți se pară dificilă, însă Jupiter aduce vorba și despre mulțumire, să fii recunoscător pentru tot ce ai. Nu te-ai săturat să te plângi? Nu te-ai săturat să spui „nu pot”? Nu te-ai săturat să îți tot validezi acel monolog interior? Ieși din zona de confort dacă chiar vrei să obții ceva. E rândul tău să fii supererou!

surse: YouTube KRSchannel & Cam White

Ai citit și despre ce anume îți aduce tranzitul lui Marte în Berbec? Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel