Martie: cea mai bulversantă lună a anului! Care sunt predicțiile pentru a treia lună din 2023?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Specialiștii spun că luna martie a acestui an vine în forță și că va fi cea mai bulversantă și grea. Poate aduce schimbări istorice, indiferent de zona în care locuim sau de semnul din zodiac. Iată cum arată predicțiile!

Vedem luna martie ca pe o frumoasă trecere de la iarnă la primăvară. Ne imaginăm reînvierea naturii și apariția soarelui. Însă, martie 2023 este o lună istorică a acestui an, fiindcă Saturn își va începe tranzitul în semnul Peștilor, pe data de 7 martie, unde va rămâne până în 2026.

Luna care vine nu va fi una ușoară din punct de vedere astrologic.

Saturn este cel care iubește granițele, limitele și responsabilitatea. Iar Peștilor le place să viseze, să își imagineze și să pună pe primul loc partea spirituală. Așa că Saturn și Pești vor face o echipă ciudată. Nu le place atât de mult să petreacă timpul împreună. 

Specialiștii ne amintesc ce s-a mai întâmplat ultima dată când Saturn a fost în tranzit în semnul Peștilor, între 1993 și 1996. Atunci am avut de-a face cu ruperea Uniunii Sovietice, dar și cu genocidul din Rwanda sau cu moartea lui Kurt Kobain. Între 1964 și 1967, a fost alt tranzit, care a inclus Războiul din Vietnam.

Deci, consecințele au fost resimțite și la nivel mondial, nu doar personal. Fiindcă Peștii, dar și Saturn, vorbesc despre închideri, finalități. Desigur, modul în care ne va afecta acest tranzit pe fiecare dintre noi depinde și de anumiți factori din harta natală. Însă, luna martie va fi un moment oportun să ne confruntăm cu anumite frici, temeri sau tendințe de evadare. În aceeași zi, va avea loc și o Lună Plină în Fecioară, care te încurajează să îți rezolvi problemele, nu să le eviți.

Ce mai urmează în martie?

Pe 20 martie, începe sezonul Berbecului. Poate aduce un sentiment intens, de primăvară, la care se adaugă dorința de a face lucrurile să se întâmple. Berbecul este ambițios și vrea să luăm inițiativă. Putem fi ca o scânteie care arde spre finalul lunii următoare.

Pe 21 martie, vom avea o Lună Nouă în semnul Berbecului. Așa că putem folosi acest eveniment astrologic să o luăm de la capăt și să nu mai stăm mult pe gânduri.

Ei bine, această lună se va termina într-o stare destul de adâncă. Deoarece Pluto, planeta creației și a distrugerii, o să lase în urmă semnul Capricornului, pentru prima dată din 2008, pe 23 martie. Iar asta înseamnă că Pluto o să între n Vărsător, un semn umanitar, cu gândire de viitor. Acest lucru o să facă ordine în prioritățile din societate în următorii 20 de ani.

Să nu uităm că și Marte va ieși din Gemeni pe 25 ale lunii și va schimba vitezele. Pentru că intră într-un semn protector și emoțional, al Racului. Va fi momentul să ne gândim la modul în care emoțiile ne influențează acțiunile de zi cu zi.

Sursa: stylecaster.com

Îți recomandăm și: Cele mai AFECTATE zodii până la final de martie! Astrologul Daniela Simulescu aduce avertizări pentru acești nativi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel