Maturizare și responsabilități pentru două zodii în această vară

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Retrogradarea lui Saturn va amâna distracția pentru nativii unor zodii. 

Pentru unii, vara aceasta va fi incendiară. Dar pentru unii nativi s-ar putea să nu fie chiar pe placul lor. Retrogradarea lui Saturn va readuce în discuții teme serioase nerezolvate, mai ales după 7 martie. Și cu alte cuvinte, în loc să se ocupe de distracție, vor avea de muncă serios. Atât în viața profesională, cât și cea personală. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn este retrograd în Casa a 7-a. Și te obligă să îți dai seama că dragostea autentică nu este aceea cu fluturași în stomac! De multe ori, tindem să spunem că relațiile tumultuoase reprezintă cu adevărat iubirea. Ei bine, nu este adevărat. Atracția este importantă, dar nu garantează compatibilitatea. 

O relație autentică și cel mai important, sănătoasă, câteodată este și plictisitoare. Chiar dacă nu prea îți place această idee.

De fapt, Saturn vrea să te facă să înțelegi că poate la tine este o problemă când vine vorba de relații. 

Și cum Venus va și retrograda în casa a douăsprezecea, vei fi tentat să intri în relații cu parteneri indisponibili. După care să îți dai seama de boacănele făcute. Sau să tragi în continuare de relația veche, unde te sacrifici prea mult. Și să ajungi într-un punct în care nu vei mai putea. 

Pești/Ascendent în Pești

Retrogradarea lui Saturn în semnul tău nu trebuie privită neapărat într-un mod negativ. Mai ales pentru că Jupiter, guvernatorul tău, este într-un semn prietenos. 

În primul rând trebuie să ai grijă de sănătate. Prevenția este unul dintre subiectele preferate ale lui Saturn. 

Mergi la medic dacă ai probleme sau vrei să îți faci analize. Încearcă să pui pe primul loc sănătatea ta fizică, dar și cea mintală. 

Cei care au neglijat sănătatea, vor avea ceva de furcă, în timp ce acele persoane care s-au ocupat de analize și tratamente se pot bucura de o perioada bună.

Ce mai face Saturn? Te face să petreci mai mult timp în propria companie. Posibil să nu mai ai același chef de ieșit la evenimente sau de petrecut timpul cu toată lumea. Te face mai selectiv. Totodată, s-ar putea să te îmbătrânească un pic și să te facă să te îmbraci, machiezi și coafezi diferit, în cazul femeilor.

Nu îți mai lasă chef de bârfe și de pierdut timpul cu prostii, de fapt. 

Saturn vine cu pragmatism, seriozitate sau responsabilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel