Medic: Adevărata libertate este atunci când te trezești și nu ești conectat la niciun aparat

astrosens Team | Dată: 14 noi, 15:24 | Categorie: Social
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

"Adevărata libertate este atunci când te trezești și nu ești conectat la niciun aparat", a spus medicul Amin Zahra, în contextul discuțiilor despre "drepturi și libertate".

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara a transmis, ținând seamă de discuțiile despre "drepturi și libertate", că "adevărata libertate este atunci când te trezești și nu ești conectat la niciun aparat". 

"Peste tot în jur, auzi vorbindu-se despre cum ne sunt luate drepturile și libertatea.", a scris medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pe Facebook, duminică.

"Știți care este adevărata libertate?! Adevărata libertate este atunci când te trezești și nu ești conectat la niciun aparat, ești sănătos!", a continuat medicul Amin Zahra. 

Potrivit acestuia, "restul sunt detalii nesemnificative". 

Iată postarea medicului: 

Mesajul medicului Amin Zahra pentru antivacciniști: "Când veți ajunge la ATI, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată"

În luna octombrie a.c., medicul Amin Zahra a povestit pe Facebook că "o doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe."

"Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră! Cred că cu toții ați auzit măcar odată vorba aia: “Se putea și mai rău!” Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record!

Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și din păcate, pacienții aflați in terapie intensiva sunt din ce în ce mai tineri. Cu siguranță în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”

Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță! Singurul lucru pe care-l faceți, este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm! Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România!

Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc? La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei a căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceiași vorbă o au și ei…Ca cea a politicienilor, cea pe românește… Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe!

Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală! După, de multe ori nu se mai poate face nimic! Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită!", mai scria medicul. 

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play