Mercur intră în Balanță. Lecțiile lui pentru fiecare zodie/ascendent până la 22 octombrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Mercur în Balanță. Planeta comunicării intră în semnul diplomației pe 5 octombrie. 

Mercur este planeta comunicării, intelectului, memoriei și transportului. Semnul în care se află Mercur în astrogramele noastre influențează toate aceste trăsături. Mercur este planeta minții guvernează modul în care noi înțelegem lumea și locul nostru în ea.

Intrarea lui Mercur în Balanță(5-22 octombrie 2023) aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur te va obliga să iei niște decizii legate de relațiile în care te afli. Totul ar decurge mult mai simplu, dar tot în casa relațiilor se mai află și Marte(guvernatorul tău), Soarele și Nodul Sud. În jurul Eclipsei de Soare/Lunii Noi din 14 octombrie apar oportunități de a cunoaște oameni noi. Poți păstra relațiile vechi, dar cu siguranță în alți termeni.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzita casa a 6-a, a muncii, a rutinei și a sănătății. Cum putem traduce? O preocupare excesivă din absolut orice. Îți recomandăm să revii asupra unor obiceiuri, asupra stilului de viață. De asemenea, evită bârfele de la locul de muncă sau tendința de a te autodiagnostica.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a 5-a, a iubirii și a creativității. Și cum se va apropia de Marte, Soare și Nodul Sud, te vei trezi deseori discutând foarte mult despre tine și ce anume ai face tu, ce anume ai vedea ca fiind soluția. Ai nevoie de validare și de apreciere. Discuțiile cu/despre copii vor fi prioritare. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur își începe tranzitul în casa a 4-a, unde va sta alături de Soare, Marte și Nodul Sud. Și să nu uităm de Eclipsa de Soare/Luna Nouă de pe 14 octombrie tot în aceeași zonă. Familia va lua niște decizii, va organiza niște evenimente, după care va avea nevoie de implicarea ta serioasă. Situația va fi puțin obositoare. Unele planurile date peste cap te vor face să înțelegi care sunt limitele tale.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur pășește în casa a 3-a și te pregătește de o avalanșă de mesaje, de comunicări oficiale, dar și neoficiale. Apar tot felul de mici bârfe, însă acestea s-ar putea să îți fie de folos. Informația neoficială e importantă. Și în plus, pentru tine va conta mai mult tonul decât ceea ce se zice. Astrele îți recomandă să apelezi cât mai des la diplomație și să acorzi mai multă atenție drumurilor. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur iese din semnul tău, în care a și retrogradat. Și va intra până pe 22 octombrie în casa a doua, a banilor. În următoarele zile reflectoarele asupra veniturilor și cheltuielilor. Ești preocupat de a găsi noi resurse sau de a gestiona altfel banii. Unele cheltuieli vor fi apăsătoare, dat fiind faptul că Marte se află tot în casa banilor.

Tranzitul lui Lilith în Fecioară. Ce provocări aduce pentru fiecare zodie/ascendent până în iunie 2024

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur intră în semnul tău. Mintea îți merge, ai idei și comunici fără probleme. Dar, cum Mercur se apropie de Marte, va trebui să ai grijă. Tot ce spui poate fi reinterpretat. E posibil ca toate vorbele tale să fie răstălmăcite. Ai și nevoia aceasta de a vorbi, de a spune, de a scrie. Dar o vei face într-un mod incisiv. Există riscul să treci de la o atitudine defensivă la una ofensivă și invers, chiar pe repede înainte. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur tranzitează casa a 12-a, cea a izolării și a secretelor. O perioadă extraordinară pentru meditație, rugăciune și liniște. Trebuie să ai mare grijă căror persoane te destăinuiești. De asemenea, încearcă să nu te sacrifici până nu mai știi de tine. Ai mai mare grijă de propria sănătate și evită oamenii nepotriviți.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 11-a, a prietenilor și a următorilor pași. Nu ar strica să fii ceva mai discret în ceea ce privește planurile tale de viitor. Încearcă să nu le mai spui tuturor ce ai de gând, că nu te ajută la absolut nimic. Mai ales planurile tale bazate pe ascensiunea ta profesională. S-ar putea să creezi destule valuri în rândul prietenilor. 

HOROSCOPUL ASTROSENS LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur va tranzita până pe 22 octombrie casa carierei și a statutului profesional. Relațiile cu superiorii se îmbunătățesc, în același timp, încearcă să nu fii prea rigid. În urma discuțiilor cu ei, se vor lua decizii imporante pentru tine sau pentru proiectele de care te ocupi. Este important să îi asculți pe ceilalți, nu neapărat să le dai dreptate, ci pur și simplu să asculți și care este versiunea lor de poveste.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează casa a 9-a. Astrele îți favorizează orice inițiativă legată de studiu, chestiuni administrative, comunicare, călătorii. Asigură-te că faci lucrurile din timp, nu le lăsa pe ultima sută de metri și înarmează-te cu răbdare. Să nu uităm că și Marte se află în aceeași casă până pe 12 octombrie!

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur tranzitează casa a 8-a. Apare nevoia de a mai face un bilanț, în special în sectorul financiar, e cazul să începi să vezi ce te-a făcut să cheltuiești atât. Te gândești la fricile tale, încerci să le privești altfel. Nu le ține în tine, încearcă să le comunici! Discuțiile despre banii la comun vor fi neplăcute, dar necesare până pe 22 octombrie. 

Îți recomandăm și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel