Mercur în Capricorn în harta natală sau comunicare pragmatică, orientată spre obiective

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Află ce înseamnă să ai Mercur în Capricorn în astrogramă.

Cea de-a treia planetă din sistemul solar, Mercur, este asociată în astrologie cu domeniul comunicării, al gândirii logice, al învățării, al tehnologiei și al călătoriilor scurte. De asemenea, implică și alte aspecte legate de intelect și schimb de informații.

Energia lui Mercur este versatilă, rapidă, fiind legată de abilitatea de a comunica într-un mod eficient. 

Poziția acestei planete într-o hartă natală indică modul în care un nativ comunică, procesează informații, interacționează și învață. 

Cum definim semnul Capricornului?

Semnul Capricornului este guvernat de Lordul Karmei, Saturn. Vorbim despre un semn de pământ, iar asta înseamnă că nativii născuți în acest semn sunt practici, orientați către realitate și bine înrădăcinați.

De asemenea, Capricornii sunt nativi serioși, care se descurcă minunat în roluri de lider. Mai ales că ei își îndeplinesc obligațiile cu mult angajament și seriozitate. 

Nu în ultimul rând, când discutăm despre Capricorni, avem în vedere orientarea lor spre practic și metode eficiente. Când abordează problemele vieții, Capricornii vor rezultate concrete.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie: ”Este momentul să fim disciplinați!”

Atunci când Mercur se află în Capricorn într-o hartă natală, asta înseamnă ca nativul are un mod de comunicare serios, pragmatic și mereu orientat către obiective.

Aceste persoane sunt cunoscute pentru gândirea lor strategică și pentru abilitatea de a lua decizii înțelepte și raționale. Mai mult, cei cu Mercur în Capricorn pot fi extrem de orientați către carieră și au o abordare foarte disciplinată în ceea ce privește învățarea și realizarea obiectivelor.

Totodată, această poziție poate indica o abilitate puternică de concentrare și o capacitate de a gestiona cu succes sarcinile practice. Aceste persoane pot fi la fel de bune în gestionarea timpului, dar și în planificarea strategiilor.

Se poate ca acești indivizi să fie rezervați în comunicare și preferă să își exprime ideile și opiniile într-un mod matur. Ei pot fi și foarte responsabili în ceea ce privește promisiunile și angajamentele pe care le fac.

În general, Mercur în Capricorn poate să ofere o atitudine practică, responsabilă și orientată către obiective în ceea ce privește comunicarea și gândirea.

Poți să citești și: Mercur în Săgetător în harta natală sau entuziasm și optimism în exprimarea ideilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel