Mercur în Casa a IV-a: comunicare excelentă cu părinții. Poți fi văzut precum un mentor în familie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce reprezintă această poziție a lui Mercur în harta natală?

Mercur este unul dintre cele mai importante corpuri cerești, ce are o influență semnificativă asupra personalității și a modului în care comunicăm și gândim.

De asemenea, Mercur este asociat cu simbolul caduceului, care este un simbol al mesagerilor în mitologia greacă și romană. Acest simbol reflectă capacitatea lui Mercur de a facilita comunicarea și schimbul de informații.

Mercur guvernează gândirea, comunicarea, învățarea, schimbul de idei, precum și călătoriile scurte. Poziția sa într-un horoscop poate indica modul în care o persoană comunică, procesează informații și interacționează cu ceilalți.

Retrogradarea lui Mercur este un fenomen astrologic care apare de mai multe ori pe an, când pare că Mercur se mișcă înapoi pe orbita sa în jurul Soarelui. Acest fenomen aduce adesea probleme în comunicare, întârzieri, confuzie și dificultăți în a face schimburi eficiente. În timpul retrogradării lui Mercur, este recomandat să fim mai atenți la detalii și să ne exprimăm cu claritate pentru a evita neînțelegerile.

Venus în Casa a III-a: Arta conversației

La ce se referă Casa a IV-a în astrologie?

Casa a patra, denumită Casa familiei sau a rădăcinilor, ocupă o poziție importantă într-o hartă natală. Este localizată în partea de jos a acesteia și servește drept fundament. Este un loc de confort și siguranță, unde putem să ne simțim în largul nostru și unde putem să ne conectăm mai profund cu ceea ce ne aduce aceste sentimente. Prin intermediul Casei a patra, putem să înțelegem mai bine mediul nostru de acasă.

Ea are o influență puternică asupra aspectelor fundamentale ale vieții, inclusiv locuința noastră, sentimentul de securitate, intimitatea și relațiile cu părinții, în special cu mama, dar și cu copiii. Casa a patra oferă o perspectivă asupra rolului nostru în calitate de părinți și a capacităților noastre de a avea grijă de cei dragi.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Ce înseamnă Mercur în Casa a IV-a în harta natală?

Când Mercur se află în Casa a IV-a, asta poate însemna că modul de comunicare, gândirea și procesarea informațiilor sunt aspecte importante în viața familială și în mediul domestic al unui nativ.

Se pune mult accent pe comunicarea din familie. Persoana care are un Mercur bine aspectat în Casa a patra, comunică excelent cu părinții. Are o relație strânsă cu membrii familiei, iar asta se vede în primul rând pe baza conversațiilor, a schimburilor de idei, dar și în exprimarea gândurilor și a sentimentelor.

Mai mult decât atât, un nativ cu Mercur în a patra casa poate fi văzut precum un mentor în cadrul familiei. Așadar, are capacitatea de a oferi sfaturi bune și multă îndrumare membrilor familiei.

Nativul va ține mult la trecutul său, la originile pe care le are, la arborele său genealogic. Tine și la moștenirile de familie, la casa părintească. Indiferent unde ajunge în lume, vrea să fie mereu în legătură cu rudele sale.

Atașamentul său față de rude și familie este uriaș. Des, poate fi și foarte ocrotitor cu părinții, iar legătura cea mai puternică este cu mama. Când se gândește la cei plecați pe altă lume, are o sensibilitate crescută.

Acest nativ vrea să aibă casa lui, unde să se simtă excelent. 

Îți sugerăm să vezi și: Mercur în Casa a III-a: abilitate grozavă de a comunica și talent natural pentru exprimarea ideilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel