Mercur în Fecioară nu este încă retrograd, dar se simte ca și cum ar fi

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Mercur retrograd. 

Deși retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece mai exact în perioada 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja. Să nu uităm că planeta comunicării a intrat dejan în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de acesta abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ne-am fi descurcat! Dar acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, acest arhetip ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Mercur în Fecioară. Lecțiile lui pentru fiecare zodie/ascendent până la 5 octombrie

Cu Mercur în Fecioară, mintea noastră e mult mai îndreptată către a găsi resurse, pentru a nu mai pierde timpul. În mitologie, Mercur era Hermes și guverna peste tot ce însemna călătorii, studii, dar și drumuri de zi cu zi, gândirea cotidiană. Vom comunica mai mult în direcția calculelor, a socotelilor, a punctelor care nu funcționează. 

Acest tranzit, direct și retrograd, va avea un impact considerabil pentru aceia cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Mintea le va fi provocată. Ei vor fi nevoiți să reia situații din trecut nerezolvate. Ei vor provoca probleme și tot ei trebuie să găsească soluții. 

Deci în zilele următoare, s-ar putea să întâmpinați diverse probleme. Pe lângă cele deja existente.

Întârzieri.

Rigiditate. 

Descoperirea unor datorii/facturi neplătite. 

Amânări/anulări.

Blocaje/limitări.

Erori și probleme de comunicare

Încurcături în unele proceduri.

Cum semnul Fecioarei se referă și la tot ce ține de stil de viață, recomandabil ar fi să nu exagerați cu niciun obicei. Tendințe obsesiv-compulsive vor fi la tot pasul.  

Atenție la analizele medicale, discuțiile cu doctorii și urmarea tratamentelor. Asigurați-vă că ați înțeles toate indicațiile și că știți cum să le urmați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel