Mercur în Gemeni, până pe 17 iunie. Astrologul Daniela Simulescu: "Trebuie să ne punem mintea la muncă!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Pe 3 iunie, Mercur a intrat în semnul său preferat, cel al Gemenilor. Iată ce aduce acest tranzit!

Youtube video image

În urmă cu doar trei zile, Mercur a intrat în al treilea semn al zodiacului, alături de Soare, Venus și Jupiter. Iar mâine, o să avem și o Lună Nouă, în același semn!

Știm că Mercur simbolizează gândirea, comunicarea, învățarea, schimbul de idei și călătoriile scurte. Poziția sa într-un horoscop natal poate dezvălui cum comunică o persoană, cum procesează informațiile și cum interacționează cu ceilalți.

Ce aduce acest tranzit care ia final pe 17 iunie? Comunicare, voioșie și multă efervescență. Este drept că poate apărea și o doză de superficialitate.

Să vedem ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu!

„Acest tranzit se întâmplă o dată pe an. Doar că acum, se întâmplă odată cu tranzitul lui Jupiter în același semn al Gemenilor, așa că acum este unul mai special. Pe 3 iunie, Mercur a ieșit din Taur și a intrat în semnul său preferat. Așadar, în total, avem un tranzit de fix două săptămâni, pentru că va ieși din Gemeni pe 17 iunie. Mercur, să ne amintim, îl reprezintă pe Hermes în mitologie, cel care vorbea mult și ducea vorba dintr-un loc în altul. De asemenea, era preocupat de tot ce înseamnă comunicare, transport, proximitate, scris, citit. 

Arhetipul Gemenilor este cel care face legătura dintre Taur și Rac. În timpul Taurului plantam sămânța, iar în cel al Racului, sămânța prinde rădăcini. Între acestea două, avem sezonul Gemenilor, care ne pregătește de fluctuații și de necesitatea de a ne adapta de la zi la zi. Gemenii vorbesc, așadar, despre schimbare, diversitate, adaptare, mișcarea minții.

Și da, Mercur se simte cel mai bine în Gemeni. Pentru că nu îl limitează nimeni și nimic. Se spune, în astrologie, că Mercur este în domiciliu aici.

Mercur a intrat în Gemeni. Ce urmează pentru fiecare zodie până pe 17 iunie?

Mercur în Gemeni are clar avantajele sale, dar există și vulnerabilități. Apar ciocniri între realitate și ficțiune, pentru că Neptun se află la ultimul grad în semnul Peștilor. Cu mintea noastră, va trebui să ne dăm seama ce e real și ce nu. Să nu uităm că suntem într-o perioadă cu campanie electorală, cu multe alegeri. 

Trebuie, așadar, ca în timpul acestui tranzit, să ne punem mintea la muncă. Pentru a cunoaște, a afla și pentru a nu ne mai lăsa păcăliți. Orice informație pe care o primim trebuie verificată. Dar ne vom și păcăli des. Chiar și oamenii cei mai inteligenți se pot lăsa ușor înșelați de cuvinte.

În schimb, acest tranzit este foarte bun pentru cei care au examene, dezbateri. Dar este și multă instabilitate cu Mercur în Gemeni. Cei temători de schimbare sunt nevoiți să se adapteze, pentru că altfel rămân în urmă. 

Desigur, acest tranzit îi va sprijini foarte mult pe cei cu marcaj de Gemeni, dar și pe cei cu marcaj de Fecioară, Săgetător și Pești. 

Poți avea idei geniale, poți să pornești un proiect.” 

ZECE celebrități cu Mercur în Gemeni. Comunicarea inteligentă este punctul lor forte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel