Mercur în mers direct pe 3 iunie. Problemele aduse și lecțiile învățate de fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Mercur își oprește retrogradarea pe 3 iunie. O zi bună pentru a ne gândi la ce lecții ne-a oferit retrogradarea și la cum le putem integra în viața noastră în viitorul apropiat. 

Pe 3 iunie Mercur își oprește retrogradarea în semnul Taurului, printr-un careu cu Saturn. Atunci când Mercur este în primele zile de mers direct este și mai periculos, este și mai puternic, iar un careu cu Saturn ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

Pe 13 iunie Mercur se întoarce în Gemeni și se pare că ne regăsim energia de a vedea exact ce baze am pus, de a înțelege care era, de fapt, calea.

Pe 20 iunie Mercur face un sextil cu Jupiter, iar lucrurile încep să se miște.

Pe 2 iulie Mercur direct în Gemeni face un careu cu Neptun, aici este multă confuzie, proastă gestionare a tot ce înseamnă informație, tehnologie.

Atenție! Efectele lui Mercur retrograd se vor simți până pe 5 iulie, când planeta comunicării va intra în Rac!

Berbec / Ascendent în Berbec

Ți-ai reevaluat cu siguranță atitudinea legată de bani. Vei regreta unele cheltuieli și de acum încolo vei căuta să te gândești de două ori înainte de a arunca sume mici și dese pe lucruri superficiale.

Taur / Ascendent în Taur

Ți-ai reevaluat capacitatea intelectuală, cât de bine te prezinți în anumite situații și care sunt instrumentele prin care să te valorezi. Depinde doar de tine, câtă încredere aveai și ai acum în propriile forțe.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu siguranță, ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ce-i drept cu multă trudă și chin. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Ți-ai dat seama că nu poți controla chiar totul. 

Rac/ Ascendent în Rac

Posibil ai rămas dezamăgit de unele persoane dragi. Dar acum știi cum să abordezi comunicarea cu ele și să nu îți mai faci așteptări. Să nu te mai viztimizezi dacă nu îți răspund cu aceeași dăruire. 

Leu/ Ascendent în Leu

Toate amânările, întârzierile, anulările, blocajele din zona carierei au fost menite să îți testeze încrederea în tine. Ai învățat să taci și să accepți. Și ce înseamnă responsabilitatea și asumarea. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur retrograd și-a dorit să conștientizezi că nu le poți ști pe toate. Și că oricând poți relua un domeniu. Dacă ai dat peste niște limite personale, le-ai depăsit, nu? 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Discuțiile despre datorii, taxe, impozite, profit la afaceri, negocierile ți-au făcut viața un haos. Dar acum vei fi mai atent. Ți-ai învățat lecția!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Discuțiile despre direcția relației în care te afli nu au fost plăcute, dar necesare. Mercur retrograd v-a provocat să luați o decizie. Acum, cuplul vostru va fi mai puternic!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Relațiile cu colegii au fost complicate. Iar la muncă ai avut parte de haos, multe încăpățânări, rigiditate, reproșuri. În același timp, și treburile gospodărești ți-au dat viața peste cap. Dar ai învățat să lucrezi în condiții de stres. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur retrograd ți-a arătat că nu te vinzi la prețul corect. Și că nu ai încredere în talentele tale. Acum, vei vedea în mod practic toate lecțiile învățate, mai ales pe plan profesional. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Te-au dat peste cap multe știri legate de familie sau ai avut parte de tot felul de stricăciuni în casă. Altădată te-ai fi enervat, acum a trebuit să te comporți ca un adult. Lecția lui Mercur: totul are rezolvare!

Pești/ Ascendent în Pești

Negocierile nu au fost simple. Au existat sincope clare în comunicarea cu oamenii dragi. Amânări. Întârzieri. Dar acum vei ști cum să comunici o problemă, atât la serviciu, cât și acasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel