Mercur în Scorpion. Ce va DESCOPERI fiecare zodie până pe 24 noiembrie 2021

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Mercur în Scorpion. Ce va DESCOPERI fiecare zodie până pe 24 noiembrie 2021 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Mercur în Scorpion. Ce va DESCOPERI fiecare zodie până pe 24 noiembrie 2021 (sursa foto: Pixabay)

Mercur va sta în semnul Scorpionului până pe 24 noiembrie şi aşa cum bănuiţi, nimeni nu scapă de influenţa acestui tranzit intens. Într-o emisiune dedicată acestui eveniment astrologic, Daniela Simulescu a dezvăluit de are de învăţat fiecare zodie din această perioadă şi cum să folosească toate aceste lecţii pe viitor.

Tranzitul lui Mercur în Scorpion, în perioada 6 - 24 noiembrie, un tranzit scurt, însă cu multe implicaţii. Mai ales că, în acelaşi timp, avem şi Marte şi Soare în Scorpion.

La ce să ne aşteptăm când vorbim de Mercur în Scorpion?

Mercur este planeta comunicării, se ocupă de procesele mentale, de discuţii, de comunicare, atât de comunicare verbală, dar şi de cea non-verbală, mimică.

Când Mercur tranzitează semnul Scorpionului, ce se întâmplă? Ne imaginăm o persoană născută cu Mercur în Scorpion. În primă fază, este o persoană introvertită, îi place să investigheze, face pe detectivul, nu se mulţumeşte cu ceea ce vede, ceea ce aude, întotdeauna trebuie să verifice de mai multe ori. Are o intuiţie extraordinară, îşi dă seama de adevărata problemă, este o persoană foarte suspicioasă şi reuşeşte să îi convingă pe ceilalţi pentru că găseşte metode să îmbine cuvintele, astfel încât să obţină ceea ce îşi doreşte.

Trecem la o perioadă în care suntem mai închişi, dar suntem mai închişi cu un rost. Pentru că avem nevoie de siguranţă. Mercur în Scorpion nu comunică până nu ştie sigur că ale lui cuvinte sunt 'punct ochit, punct lovit'.

Cu Mercur în Scorpion, ţin să vă spun că vom avea tot felul de descoperiri, o să aflăm tot felul de lucruri. Vom fi mai cinici, mai sarcastici, mai frustraţi, ne vom victimiza, vom dramatiza foarte mult, vom dori atenţie. Nu ştim să comunicăm direct.

Când a fost Mercur în Balanţă, am aşteptat să spună ceilalţi ceva ca să facem ceva, iar acum, cu Mercur în Scorpion, cu siguranţă nu o să spunem noi lucrurile în primă fază.

În perioada următoare, avem o mare putere de concentrare. Dacă aţi căutat o perioadă să învăţaţi, să studiaţi, să faceţi o anchetă, să aflaţi de nişte acte, moşteniri... Mercur are şi această parte. 

Ce mai face Mercur în Scorpion? Pentru cei care urmează un proces terapeutic sau vor să înceapă un astfel de proces, este o perioadă foarte bună. Scoate tot praful de sub preş, spuneţi lucruri şi începeţi să faceţi conexiuni. Cuvintele nu sunt ceea ce par cu Mercur în Scorpion. În spatele cuvintelor sunt alte interese, sunt mai bine calculate cuvintele. Vom fi mai intruzivi într-un mod indirect, luăm situaţiile pe ocoliş.

Mercur în Scorpion este foarte prăpăstios, foarte manipulator şi dramatic. Multă grijă!

Mercur în Scorpion. Aspecte importante

Mercur va face nişte aspecte. Va face un careu cu Saturn în perioada aceasta, pe 10 noiembrie, va face o conjuncţie cu Marte. Vom avea tendinţa de a fi foarte arţăgoşi, neplăcuţi, răutăcioşi, certăreţi pentru că suferim foarte mult şi căutăm tot felul de mecanisme prin care să oamenii să nu vadă ce e vai de 'inimioara' noastră, ci mai degrabă să îi afectăm pe ei, să îi facem pe ei să se simtă nasol.

Trecem printr-o perioadă gravă şi sfatul principal este să o folosiţi, să găsim puterea necesară să o luăm de la capăt.

Aveţi grijă, nu citiţi multe articole fataliste. Cu Mercur în Scorpion suntem obsedaţi de tot ce înseamnă ezoteric. Recomand, până pe 24 noiembrie, să consumaţi cu multă responsabilitate tot ce înseamnă ezoteric, spiritual pentru că sunteţi uşor de manipulat, credeţi orice, vă este înţepată orice emoţie şi veţi crede tot ce se spune. Mare parte a publicului consumator de astrologie şi alte domenii ezoterice nu cunoaşte ce e în spate, nu cunoaşte teorie şi există acea tendinţă să credeţi tot ce se spune. Folosiţi filtrul vostru personal şi să nu le luaţi de bune, ci ca pe nişte recomandări.

Mercur în Scorpion. Descoperirile fiecărei zodii

Berbec (sau cei cu ascendent în Berbec)

Pentru voi, Mercur tranzitează casa a 8-a. Cei care aveţi de lămurit situaţii legate de impozite, de taxe, poate vreţi să înfiinţaţi o companie, poate vreţi să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum, Mercur pe aici vă ajută. E adevărat, făcând acel careu cu Saturn, iniţial pare greu, dar până pe 24 noiembrie chiar veţi afla lucruri de contabilitate, de administrare, de toată zona de comerţ, mai ales că la voi casa a 8-a ţine şi de banii pe care îi faceţi cu alţii. Deci, dacă aveţi rate la bancă, datorii, Mercur vă ajută să aflaţi lucruri folositoare. 

De asemenea, cu Mercur în casa a 8-a, veţi fi atras de tot ce este secret, interzis, dar e o perioadă bună să ştiţi să vă recunoaşteţi vulnerabilitatea şi să comunicaţi despre acest lucru, mai ales cu partenerul, să vă deschideţi. De asemenea, sunt foarte bine aspectate discuţiile despre partea intimă. Totul începe cu o discuţie.

Deci, dacă aveţi chestiuni legate de impozite, taxe, moşteniri, partaj, firmă, companie, contabili e o perioadă minunată. Daţi-i bice!

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Mercur tranzitează casa a şaptea. Ori cunoaşteţi o persoană, ori discuţia cu partenerul se duce altfel - casa a şaptea înseamnă relaţii şi parteneriate - ori luaţi decizii legate de relaţiile în care vă aflaţi, dar decizii bazate pe nişte situaţii pe care le descoperiţi. Dacă vreţi să vă cunoaşteţi partenerul mai bine până pe 24 noiembrie, aveţi această posibilitate.

Dacă vreţi să luaţi decizii legate de relaţii, este un moment bun. Şi dacă vreţi să cunoaşteţi pe cineva, Mercur iarăşi vă ajută. Ţine mult de comunicare, ţine de aplicaţii, de ieşit în oraş, de vorbit. Vă ajută mult la acest capitol. Iar cei care sunt într-o relaţie, partenerii pot să vină la voi să înceapă tot felul de discuţii. În orice caz, până pe 24 noiembrie, chiar vă recomand să  închegaţi discuţii cu persoana iubită, în care să vă descoperiţi mult mai bine.

Gemeni (sau cei cu ascendent în Gemeni)

Mercur, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 6-a, casa muncii, casa colegilor. Dacă sunteţi atenţi, poate aveţi un coleg mai vechi cu care nu aţi discutat până acum, dar dacă începeţi să discutaţi cu el, vă veţi cunoaşte mult mai bine şi se poate crea o conexiune amicală care vă poate ajuta în anumite proiecte. Nu aţi lucrat cu acel coleg sau acea colegă niciodată, dar acum trebuie să faceţi asta şi o să vedeţi că se poate. 

Pe de altă parte, cu Mercur în tranzit prin casa a şasea, este important să şi cereţi ajutorul şi să spuneţi că aveţi nevoie de ajutor, nu să aşteptaţi să pice din cer. Cu Mercur în casa a şasea descoperiţi poate medicii cei mai buni, specialişti, tratamente. Trebuie să fiţi curioşi, să vă interesaţi şi tot ce descoperiţi din zona profesională, obiceiurile pe care le deprindeţi acum pe partea de comunicare la locul de muncă vă vor ajuta pe viitor.

Rac (sau cei cu ascendentul în Rac)

Din discuţiile cu copiii descoperiţi lucruri la care nu v-aţi fi gândit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Pe urmă, Mercur în casa a 5-a vorbeşte despre romantism, despre poezii, texte, mesaje scrise. S-ar putea să primiţi astfel de mesaje sau să scrieţi nişte lucruri prin care să cuceriţi o persoană.

Cu Mercur în casa a 5-a e o perioadă minunată pentru a vă gândi la cum să investiţi banii familiei. Când vorbim de casa a 5-a, vorbim şi resursele din familie. Veţi descoperi proiecte, lucruri, obiecte în care vreţi să investiţi.

Deci, discuţiile cu copiii, cu persoana iubită, dar şi despre banii familiei sunt foarte importante şi tot ce descoperiţi, chiar o să vă fie pe plac.

Leu (sau cei cu ascendent în Leu)

La voi, Mercur trece prin casa a 4-a. În primul rând, să discutăm despre lucrurile pe care le aveţi de făcut prin casă. Vă ajută perioada aceasta pentru că ajungeţi la specialişti la care altă dată nu aţi fi ajuns şi vă şi învaţă lucruri pe care le puteţi folosi mai încolo.

Din discuţia cu familia, s-ar putea să aflaţi nişte secrete şi să nu vă convină în primă fază pentru că Mercur face şi nişte aspecte neplăcute, însă e mai bine să ştiţi decât să nu ştiţi. Cu Mercur acum prin casa a patra, o să vorbiţi mult şi despre emoţiile voastre fără să vă daţi seama. Dar, vorbind despre ele, oamenii se pot purta altfel cu voi. Şi s-ar putea să vă convină.

În orice caz, nu vă lăsaţi pradă primului site de decoraţiuni sau reparaţii. Căutaţi mai multe.

Fecioară (sau cei cu ascendent în Fecioară)

Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 3-a. Minunat! Prin discursul vostru, prin întrebările pe care le adresaţi, veţi afla lucruri pe care altă dată nu le-aţi fi aflat. Aveţi un alt curaj acum, nu mai sunteţi atât de nesiguri pe voi, îndrăzniţi, sunteţi curajoşi, dezbateţi şi convingeţi. 

Orice informaţie pe care o descoperiţi acum e bună din toate punctele de vedere pentru că s-ar putea să vă ajute atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Dar pentru asta trebuie să întrebaţi, să vorbiţi, să discutaţi, să vă implicaţi.

Vedeţi că şi discuţiile pe care le aveţi cu fraţii, cu surorile, cu verişorii, cu vecinii, cu oamenii apropiaţi, iarăşi, aflaţi lucruri care o să vă ajute.

Balanţă (sau cei cu ascendent în Balanţă)

Mercur tranzitează casa a 2-a. Dintr-o dată, s-ar putea să vă daţi seama că aţi cheltuit prost nişte bani sau i-aţi cheltuit bine. Informaţiile respective vă vor ajuta pe viitor. Cu Mercur în tranzit prin casa a doua, dintr-o dată aflaţi cum să eficientizaţi cheltuielile. Sunteţi mult mai atenţi acolo.

Începe o perioadă minunată să începeţi să citiţi despre educaţia financiară sau să vă uitaţi la un clip, un documentar să puteţi gestiona altfel banii sau cum faceţi banii să facă bani pentru voi. Dintr-o dată, sunteţi preocupaţi. Poate veţi face un cont de economii. E important să discutaţi despre bani. Poate auziţi de o bancă cu o dobândă mai bună, poate auziţi de fonduri mutuale unde să investiţi banii sau de unde să cumpăraţi nişte acţiuni. Dar pentru asta trebuie să citiţi, să vă documentaţi, trebuie să vorbiţi şi o să aflaţi nişte lucruri uimitoare.

Scorpion (sau cei cu ascendent în Scorpion)

Aflaţi tot ce vreţi! Cu Mercur în Semnul vostru, orice vreţi să aflaţi în perioada următoare, fără să faceţi mari eforturi. În orice caz, tot ce aflaţi, e folositor, chiar dacă în primă fază poate fi neplăcut. Veştile s-ar putea să fie proaste, dar din veştile alea proaste descoperiţi lucruri care să vă fie ce ajutor pe urmă. Şi dacă sunt şi veşti bune, e minunat.

Cert e că aflaţi tot ce vreţi în perioada următoare. Voi reuşiţi să ţineţi secrete, dar aflaţi secretele celorlalţi. Aveţi o minte foarte vie, foarte activă până pe 24 noiembrie. Un singur lucru: s-ar putea să fii puţin mai paroxistic, mai fatalist şi mai bine ţine-le pentru tine, nu le da mai departe.

Săgetător (sau cei cu ascendent în Săgetător)

Mercur tranzitează casa a 12-a. Aflaţi de pierderi, aflaţi de problemele unor oameni dragi. Din toate aceste momente copleşitoare, învăţaţi lucruri din zona spirituală, din zona filozofică a vieţii şi mulţi dintre voi se pot confrunta cu probleme mai serioase de sănătate şi vor intra în contact cu specialişti diferiţi de ce aţi avut până acum şi descoperiţi tratamente diferite.

Cu Mercur în casa a 12-a începe o perioadă foarte bună pentru a debuta un proces terapeutic de vindecare cu un psiholog, un specialist în această zonă. Anxietatea va fi ridicată.

Aveţi  grijă ce visaţi cu Mercur în casa a 12-a, în următoarea perioadă. Nu neapărat premoniţii, dar prin vise, prin coşmaruri sunt nişte semne. E clar că e ceva acolo ce trebuie să reţineţi şi să vă daţi seama de ce aţi visat asta. Poate te-ai gândit prea mult, dacă e ceva în subconştient ce nu funcţionează.

Cu Mercur în casa a 12-a este o perioadă bună să vă retrageţi, mai ales dacă aveţi de învăţat, de studiat ceva. Nu staţi cu multă lume.

Capricorn (sau cei cu ascendent în Capricorn)

Mercur tranzitează casa a 11-a. Pe lângă faptul că vă gândiţi foarte mult la planurile din viitorul apropiat, ce mai zice aici? Zice să ieşiţi cu prietenii, să discutaţi cu ei pentru că aflaţi lucruri uimitoare. Un prieten poate a început o afacere şi vă dă un pont, un altul poate a rezolvat o chestiune administrativă şi la fel, vă dă un pont. Poate aceștia au cunoscut un specialist într-un domeniu şi vi-l recomandă. Aceste discuţii, la voi, vor funcţiona foarte bine până pe 24 noiembrie.

Şi sunt situaţii în care oricât ne-am chinui să căutăm pe internet, nu găsim. Dar mergem la un ceai sau la o cafea cu cineva şi ne spune că a găsit exact ce ne trebuie şi vă salvaţi, vă ajutaţi. Poate informaţia respectivă vă ajută să construiţi ceva extraordinar. Deci, socializare cât mai multă în perioada următoare.

Vărsător (sau cei cu ascendent în Vărsător)

Trebuie să fiţi vocal la locul de muncă, să fiţi foarte stăpâni pe sine, să vorbiţi pe un ton mai radical, mai autoritar, dar vorbiţi. Pentru că atunci când veţi vorbi, când unii colegi vă vor vedea cu atât de multă integritate, dintr-o vă vor spune ce nu merge şi o să spui 'aha, păi hai să îl facem să funcţioneze'. Dar pentru asta trebuie să vă asumaţi voi lucruri.

Dacă aveţi o criză şi cuiva îi este greu să ia o decizie în jurul vostru, fie profesional sau relaţional, luaţi voi decizia. Dacă voi arătaţi această asumare, această responsabilitate, ceilalţi vă vor spune lucruri, vă vor da idei. Doar că au nevoie de o persoană care să vrea să rezolve. 

Trebuie să fiţi cât mai autoritar, cât mai sigur pe sine şi veţi afla, veţi descoperi chestiunile care ajută la rezolvarea unor probleme mai vechi sau mai noi. Şi mai ales, dacă e o prezentare, dacă e o dezbatere, dacă trebuie să ieşiţi în faţă, cu Mercur în casa a 10-a, vă rog să ieşiţi în faţă.

Pești (sau cei cu ascendent în Peşti)

Mercur tranzitează casa a 9-a. Veţi descoperi multe lucruri minunate din călătorii până pe 24 noiembrie. Fie că o faceţi în oraşul în care locuiţi sau altă călătorie, descoperiţi lucruri. 

Dacă aveţi acces la persoane cu un intelect mai serios, cu o experienţă de viaţă mai mare, puteţi purta discuţii, să învăţaţi de la ei. 

Cu Mercur în tranzit în casa a 9-a, studiul este încurajat. Dintr-o dată, cărţile pe care le veţi citi, studiile pe care le veţi urma, documentarele pe care le veţi urmări, descoperiţi lucruri folositoare şi vă ajută să vedeţi viaţa dintr-o altă perspectivă.

Pentru că Mercur va tranzita casa a 9-a, aveţi această şansă de a citi. Pentru cei care sunt profesori, este o perioadă uimitoare, pentru cei care vor să înveţe, este o perioadă extraordinară, dar nu uitaţi de zona de călătorii. Chiar şi într-un parc dacă mergeţi puteţi vedea un copac, vedeţi un magazin altfel. Acele lucruri vă vor folosi. Tot ce descoperiţi în călătorii, în drumuri, în vizite şi în studiu vor fi de mare ajutor pentru perioada următoare. Mai ales că Mercur în Scorpion este foarte investigativ. Poate veţi căuta romane poliţiste, veţi fi foarte intrigaţi de tot felul de scenarii.

Recomand tuturor să folosească perioada lui Mercur în Scorpion pentru descoperiri în anumite domenii. Trebuie să fiţi investigatori, să citiţi, să căutaţi, să nu vă lăsaţi.

Urmăreşte aici emisiunea completă, prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel