Mercur în Taur până pe 30 aprilie: DATE de SALVAT în calendar dacă vrei să iei DECIZII

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne dă mai multe detalii despre tranzitul lui Mercur în semnul Taurului. Această perioadă poate fi una în care vom simți schimbări în modul în care comunicăm atât verbal, cât și prin gesturi sau fapte. Să fim atenți la felul în care ne cântărim gândurile înainte de a lua decizii. 

Atunci când vorbim despre Mercur, ne referim, de fapt, la Zeul Hermes. În mitologie acesta era cunoscut pentru istețimea sa, abilitățile sale de negociere și călătoriile pe care le făcea atât pe mare cât și pe uscat.

În astrologie, Mercur arată felul în care gândim și comunicăm, vorbind aici de comunicare verbală, dar și de ceea ce spun faptele și gesturile noastre.

Mercur a intrat în semnul Taurului pe 11 aprilie și va rămâne acolo până pe 30 aprilie.

Având în vedere că Taurul este un semn de pământ, iar Mercur tocmai a ieșit dintr-un semn de foc (Berbec), vom învăța să comunicăm diferit și ne vom adapta acestei schimbări. Dacă în ultima vreme am fost agresivi sau impulsivi în vorbire, odată cu intrarea lui Mercur în semnul Taurului vom fi mai calmi, ne vom măsura spusele și abia apoi vom comunica deciziile pe care le-am luat. Vom elimina discuțiile inutile.

Totodată, nu ne vom grăbi în a ne forma o opinie, însă odată formată ne va fi greu să o mai schimbăm. Vom avea tendința de a repeta din cauza ritmului mai lent de procesare a ideilor.

Care sunt datele de care trebuie să ții cont în luarea unor decizii având în vedere tranzitul lui Mercur în semnul Taurului:

18 aprilie

Mercur va face o conjuncție cu Uranus, aici ideile, cuvintele, discuțiile vor avea toate un aspect revoluționar, neconvențional. Poate fi un moment extrem de bun pentru a lăsa în urmă tipare vechi de construcție a discursului.  Veți renunța la anumite prejudecăți. S-ar putea să prindă foarte bine acest aspect pentru cei care scriu, de exemplu.

24 aprilie

Mercur face un careu cu Saturn. Apar aici multe frustrări, gândire și energie negativă, nesiguranță în comunicare. Ne temem de ceea ce am putea spune, nu suntem stăpâni pe vorbele noastre. E posibil ca respingerea anumitor idei să doară.

27 aprilie

Mercur face un sextil cu Jupiter. Ei bine, aici abia începem să avem încredere în noi, în capacitățile noastre intelectuale, în puterea noastră de a lua decizii. Vom fi mult mai siguri pe noi în cadrul negocierilor.

28 aprilie

Aici Mercur face un careu cu Pluto. Vom gândi mai mult, mai complex, dar mai periculos. Părerile noastre vor avea o natură provocatoare, instigatoare. În același timp, s-ar putea să avem tendința să ne victimizăm sau să ne poziționăm într-o zonă defensivă.

Tinând cont de faptul că Mercur va activa și axa Nodurilor Lunare(Taur-Scorpion), putem spune că urmează o perioadă tensionată, atât la nivel personal, cât și mondial. 

Dacă vrei să afli mai multe despre asta citește aici despre felul în care tranzitul lui Mercur în Taur va afecta fiecare zodie și ascendent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel