Mercur în Vărsător dă tonul anului 2022. Când va avea prima retrogradare

astrosens Team | Dată: 02 ian, 11:10 | Categorie: Recomandari
(sursa foto: NASA via Unsplash.com)
(sursa foto: NASA via Unsplash.com)

Pe 2 ianuarie, avem deja un eveniment astrologic important, respectiv Luna Nouă în semnul Capricornului. În aceeaşi zi, Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

Mercur este în Vărsător în perioada 2 - 25 ianuarie 2022, iar mai târziu, în perioada 14 februarie - 9 martie 2022.

Când Mercur este în Vărsător, suntem înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu, potrivit cafeastrology.com.

Mercur va sta destul de mult în Vărsător din cauza retrogradării lui Mercur din 14 ianuarie 2022 până în februarie 2022.

Mercur revine apoi în zodia Capricornului pe 25 ianuarie în mișcare retrogradă.

 

Mercur, retrograd de patru ori

 

Mercur va retrograda în 2022, doar că va avea aproape 4 retrogradări. În ultimii ani, Mercur a avut câte trei retrogradări. A patra retrogradare este între 2022 şi 2023, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Va retrograda între:

- 14 ianuarie  - 4 februarie

- 10 mai - 3 iunie 

- 10 septembrie - 2 octombrie

- şi începând cu 29 decembrie

Cea mai notabilă trăsătură a acestor date cu Mercur retrograd este faptul că acestea au loc în mai multe semne.

De asemenea, este de remarcat faptul că cele patru retrogradări din 2022 se întâmplă exclusiv în semnele de Aer și de Pământ – adică opuse cosmice – și va amesteca efectiv ambele energii.

„Când Mercur retrograd se întâmplă în semnele de aer, temele care pot apărea sunt legate de comunicare, calendarul nostru social și viețile noastre.” — Stephanie Campos-Powell, astrolog citat de wellandgood.com.

„Este un retrograd mai intelectual, așa că este posibil să ne revizuim și să ne regândim convingerile, modul în care procesăm informațiile, ceea ce gândim despre anumite lucruri și perspectivele noastre.”

Pe de altă parte, adaugă Campos-Powell, Mercur retrograd în semnele de Pământ au mult de-a face cu lumea tangibilă.

„Procesele noastre, structurile care sunt puse în aplicare la nivel colectiv și finanțele noastre, toate pot fi revizuite în aceste perioade”, spune ea.

surse:

cafeastrology.com

wellandgood.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play