Mercur în ZODIILE DE FOC. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pixabay.com
pixabay.com

Vrei să știi cum se manifestă Mercur în semnele de foc? Vorbim despre planeta comunicării, a memoriei și a intelectului.

Cu siguranță, îți cunoști deja zodia și ascendentul. Poate și semnul în care era Luna la momentul nașterii tale. Dar în ce semn era Mercur atunci când te-ai născut?

În astrologie, Mercur este planeta minții și are darul de a guverna modul în care înțelegem lumea. Reprezintă și comunicarea, transportul, memoria și intelectul.

Acest semn al lui Mercur poate fi diferit de zodia ta. Și când este retrograd, deci atunci când pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa, acele zone ale vieții devin un pic haotice. 

În prezent, Mercur este în semnul de aer al Vărsătorului. A intrat aici la 11 februarie și va sta până la 3 martie, când va intra într-un semn de apă, cel al Peștilor.

Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Dar cum se manifestă Mercur în ZODIILE DE FOC?

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

Mercur în Berbec

Dacă în harta natală ai Mercur în Berbec, cel mai probabil ești direct. Tăios în replici, dar și original și amuzant. Într-un mod care uneori îi poate "înțepa" pe cei din jur. Tinzi să te bazezi mai degrabă pe instinctul tău și mai puțin pe un plan rațional. Dar asta funcționează pentru tine. Să nu uităm că norocul îi favorizează pe cei curajoși. Mercur în Berbec te poate ajuta să te descurci extraordinar într-o carieră literară, dar și in lumea editorială.

Mercur în Leu

Ești un nativ cu Mercur în Leu? Asta înseamnă că ai un temperament vulcanic. Ești pasional, ai o inimă generoasă, oferi dragoste. Ai și mult chef de viață, la care se adaugă și setea pentru succes. Se spune că persoanele care au Mercur în Leu dețin o personalitate magnetică, ce atrage instant. Și da, te-ai născut să fii lider, mai ales că îți dorești să atragi atenția. Ți se potrivesc cel mai bine carierele care te pun în lumina reflectoarelor. Poți fi director de companie, un sportiv de succes sau o celebritate care întoarce toate privirile.

Mercur în Săgetător

Cum sunt persoanele care au Mercur în Săgetător? Au o foame de cunoștințe și de știri de neoprit. Poți fi numit învățăcel etern, dar și călător grozav. Acești nativi sunt optimiști, dar neliniștiți. Nu se simt deloc bine atunci când ceva îi ține pe loc. Te putem caracteriza și ca pe un rebel natural, care adoră să fie mereu în mișcare. Ai putea să folosești aceste puncte forte și să te ocupi de o meserie interesantă. Ți se potrivește cel mai bine să fii un vlogger de călătorii, un producător de emisiune sau de ce nu, chiar un scriitor.

Astrosens îți recomandă să citești și: Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel