Mercur intră în Capricorn. Cum sunt influențate Zodiile de Aer?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pexels.com
Pexels.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Mercur în semnul Capricornului, de pe 1 Decembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de aer în această perioadă!

Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie și va rămâne acolo până pe 5 februarie. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de aer - Gemeni, Balanță, Vărsător?

Mercur îl reprezintă pe Hermes care este zeul comunicării. Această planetă se ocupă de proximitate și de limbajul verbal, cât și de cel nonverbal.

Mercur în Capricorn este riguros, selectiv, nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară. Întotdeauna o să observați că aceste persoane nu se întind la vorbă mai mult decât este cazul. Nu le place bârfa.

Arhetipul Capricornului ține de seriozitate, responsabilitate, asumare, maturizare, înțelepciune și răceală. Întotdeauna are nevoie de o siguranță mare pentru a se deschide. 

Această perioadă ne ajută și să ne schimbăm modul de a interacționa cu cei din jur. Dacă veți simți că oamenii sunt mai reticenți în discurs și în decizii, trebuie să știți că ei se pregătesc, de fapt, pentru lucruri serioase.

Iată ce îi așteaptă pe nativii de aer în perioada următoare!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Relațiile cu instituțiile financiare (bănci, de exemplu) nu vor fi pe placul tău. Dacă vei dori un credit în viitorul apropiat, acordă atenție sporită detaliilor mici, notelor de subsol și pune toate întrebările necesare.

În perioada ce va urma, vor ieși la iveală multe secrete. Tu poți afla anumite lucruri despre ceilalți, dar și ei despre tine. Astrologul recomandă să nu dați din casă și să nu intrați în discuții care implică ce fac alte persoane.

Nu fi indiscret, nici în ceea ce te privește, dar nici în raport cu ceilalți. Ai mare grijă la relația cu partenerul.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur intră în casa a 4-a. Încearcă să-ți sporești comunicarea cu familia, mai ales în perioada sărbătorilor. Planifică întâlniri cu cei dragi și gândește-te și la eventualele schimbări pe care vrei să le faci în casă.

Bucură-te de prezent și evită să vorbești despre toate lucrurile mărețe pe care le-ai făcut. Discuțiile cu apropiații vor fi benefice. Pot afla anumite informații despre tine și în viitor să te caute pentru a te întreba dacă ai nevoie de ajutor.

Pregătește-ți terenul pentru noul an. S-ar putea să fie nevoie să faci niște cheltuieli deoarece ți se pot strica obiectele din locuință.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va intra în casa a 12-a, unde va fi și Marte, ceea ce te va face să nu fii în cea mai bună formă. Luna decembrie nu este una plăcută. O să lași impresia celorlalți că nu contribui cu nimic.

Vei fi obligat să faci mai multe pentru alții decât pentru tine. Vei renunța la ceea ce ești tu pentru alții. Nu-ți neglija sănătatea. Ocupă-te să cauți un doctor sau să-ți faci o programare.

Mercur se va întoarce și în casa a 11-a. Încearcă, în această perioadă, să nu mai stai în preajma prietenilor care au un impact negativ asupra ta. O să îți dai seama că multe planuri pe care le aveai pentru anul 2024 nu își au rostul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel