Mercur intră în Capricorn. Cum sunt influențate Zodiile de Apă?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Mercur în semnul Capricornului, de pe 1 Decembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de apă în această perioadă!

Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie și va rămâne acolo până pe 5 februarie. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de apă - Rac, Scorpion, Pești?

Mercur îl reprezintă pe Hermes care este zeul comunicării. Această planetă se ocupă de proximitate și de limbajul verbal, cât și de cel nonverbal.

Mercur în Capricorn este riguros, selectiv, nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară. Întotdeauna o să observați că aceste persoane nu se întind la vorbă mai mult decât este cazul. Nu le place bârfa.

Arhetipul Capricornului ține de seriozitate, responsabilitate, asumare, maturizare, înțelepciune și răceală. Întotdeauna are nevoie de o siguranță mare pentru a se deschide. 

Această perioadă ne ajută și să ne schimbăm modul de a interacționa cu cei din jur. Dacă veți simți că oamenii sunt mai reticenți în discurs și în decizii, trebuie să știți că ei se pregătesc, de fapt, pentru lucruri serioase.

Iată ce îi așteaptă pe nativii de apă în perioada următoare!

Rac/Ascendent în Rac

Mercur intră în casa a 7-a, ceea ce înseamnă că va trebui să lucrezi la comunicarea cu partenerul. Stabiliți împreună planuri concrete pentru sărbători și delegați sarcinile.

Mercur se va întoarce în casa a 6-a, după care va reveni în a 7-a. Vei face anumite greșeli, dar nu trebuie să te victimizezi sau să te superi. Pune întrebări de mai multe ori atunci când simți nevoia de clarificare.

Dacă în decembrie și ianuarie ai de făcut anumite investigații medicale, astrologul recomandă să ceri și o a doua opinie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur intră în casa a 3-a. În această perioadă, vei fi foarte activ. Vei vorbi mult, vei călători și vei avea tendința să te răzgândești des. Dispozitivele tale se vor încălzi din cauza utilizării intense.

Nu uita că în momente de stres, putem să cheltuim fără rost și să facem totul în grabă. În luna februarie, vei deveni conștient de greșelile pe care le-ai făcut.

Este benefic să reiei legătura cu oamenii dragi, va avea un impact pozitiv asupra ta.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur intră în casa a 11-a, ceea ce va crește interacțiunile sociale pentru tine. Vei intra în discuții cu mulți oameni.

Încearcă să fii mai blând cu tine însuți și nu te mai autocritica atât de mult. Mercur în Capricorn are tendința să ia totul în serios. Așa te porți și tu, astfel treci cu vederea unele detalii fine care ar putea să te ajute.

Atunci când Mercur va intra în retrograd în casa a 10-a, vor fi luate niște decizii care îți vor oferi clarificări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel