Mercur intră în Capricorn. Cum sunt influențate Zodiile de Foc?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pexels.com
Pexels.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Mercur în semnul Capricornului, de pe 1 Decembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de foc în această perioadă!

Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie și va rămâne acolo până pe 5 februarie. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de foc - Berbec, Leu și Săgetător?

Mercur îl reprezintă pe Hermes care este zeul comunicării. Această planetă se ocupă de proximitate și de limbajul verbal, cât și de cel nonverbal.

Mercur în Capricorn este riguros, selectiv, nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară. Întotdeauna o să observați că aceste persoane nu se întind la vorbă mai mult decât este cazul. Nu le place bârfa.

Arhetipul Capricornului ține de seriozitate, responsabilitate, asumare, maturizare, înțelepciune și răceală. Întotdeauna are nevoie de o siguranță mare pentru a se deschide. 

Această perioadă ne ajută și să ne schimbăm modul de a interacționa cu cei din jur. Dacă veți simți că oamenii sunt mai reticenți în discurs și în decizii, trebuie să știți că ei se pregătesc, de fapt, pentru lucruri serioase.

Iată ce îi așteaptă pe nativii de foc în perioada următoare!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în casa a 10-a și influențează deciziile pe plan profesional sau responsabilitatea pentru un proiect. Începutul anului 2024 se va diferenția semnificativ față de finalul lui 2023. Tot ceea ce știai se va schimba.

Vor exista momente serioase care s-ar putea să nu-ți placă. Mercur în Capricorn face careu cu Soarele și ascendentul tău, generând o considerabilă presiune. Va fi necesar să exprimi anumite lucruri și să iei decizii, chiar dacă pentru unele aspecte nu te simți încă pregătit.

Astrologul recomandă să fii mai flexibil în perioada următoare, atunci când interacționezi cu superiorii sau când preiei rolul de lider într-o situație.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Mercur în casa a 6-a, important este să nu amâni lucrurile. Nu lăsa pentru mâine ceea ce poți face astăzi. Încearcă să-ți simplifici munca, fără să te suprasoliciți pentru a obține validare la final de an.

Astrologul consideră că sărbătorile ar putea fi extrem de aglomerate pentru tine. Nu vei avea doar sarcini de rezolvat pentru tine însuți, ci și pentru cei din jur. Timpul va fi limitat în această perioadă.

Te vei afla în circumstanțe dificile care îți vor provoca stres, dificil de gestionat în următoarea perioadă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur intră în casa a 2-a (casa banilor). În decembrie și ianuarie trebuie să fii cumpătat în privința cheltuielilor pe care le faci. Negociază, caută cea mai bună ofertă și nu arunca banii în stânga și-n dreapta.

Mercur se va întoarce și va fi retrograd în semnul tău. Important de reținut este că așa cum începi anul 2024, tot așa îl și termini. Creează-ți o strategie pentru a fi mai calculat, mai practic și mai pragmatic.

Nu este necesar să-ți epuizezi resursele financiare fără a fi nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel