Mercur intră în Săgetător. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Mercur în Săgetător. Află ce lecții îți va aduce acest tranzit până pe 1 decembrie. 

Pe 10 noiembrie, Mercur își va începe tranzitul în semnul Săgetătorului, care va dura până pe 1 decembrie. Dar atenție! Pe 23 decembrie, Mercur va retrograda în acest semn. Cu alte cuvinte, vă invităm să fiți foarte atenți la deciziile pe care le veți lua în luna noiembrie. Vă reamintim că Mercur va face careu cu Saturn și Neptun din Pești, deci ne vom confrunta cu destule tensiuni pe plan mental. 

Mercur este planeta comunicării, a gândirii și a schimbului de informații. În semnul Săgetătorului, care este guvernat de Jupiter, planeta expansiunii și a înțelepciunii, Mercur își îndreaptă atenția spre explorarea filozofică, căutarea sensului și largirea orizonturilor intelectuale. Acest tranzit este adesea asociat cu o dorință de aventură mentală, un timp când mintea noastră devine mai deschisă la idei noi, concepte abstracte și filozofii diferite.

Berbec/Ascendent în Berbec

Tranzitul lui Mercur se va petrece în casa a 9-a. Inițial, te vei implica în mai multe discuții. Dorința de a face dreptate te va mâna peste tot, însă la un moment dat va trebui să înveți să îți alegi într-un mod mai inteligent luptele. Adevărul tău nu este general valabil și îți vei da seama de acest lucru. Din 24 noiembrie, lui Mercur i se va alătura și Marte, guvernatorul tău. Va începe o perioadă uimitoare pentru a acumula noi cunoștințe, pentru expansiunea minții. Dar și una în care să ai un discurs mai agresiv. Astrele îți recomandă să nu te grăbești atunci când planifici o călătorie. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a 8-a. Vei purta multe discuții despre bani cu partenerul. Veți fi interesați de corectitudinea cheltuirii banilor la comun. Nu vei fi de acord cu propunerile lui dacă vei simți că încearcă să te manipuleze. Mare atenție și la neînțelegerile legate de banii proveniți din moșteniri sau alte resurse. De asemenea, vei fi destul de direct în negocieri. Mai ales după 24 noiembrie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor fi luate la rost. Vei sesiza imediat derapajele și vei pedepsi promisiunile neonorate. Inițial, îți vei crede partenerul, dar pe urmă îi vei bate obrazul. Nu suporți nicio minciună din partea acestuia. Comunicarea din cadrul relației va fi îmbunătățită. Atenție la deciziile luate împreuna. Pe 23 decembrie, Mercur va retrograda și va readuce unele discuții. 

Rac/Ascendent în Rac

Vei face pe lupul moralist la serviciu. Sau, colegii te vor pândi să vadă dacă te ții de promisiuni. Vei avea idei foarte bune pe plan profesional, dar mai greu de implementat. Vei încerca să explici pe înțelesul tuturor, dar va fi mai greu. Îți vei da seama că ți-a cam pierit simțul organizatoric, dar îl vei avea pe cel al umorului.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va tranzita casa a 5-a. Vei învăța cea mai bună lecție: aceea a iubirii de sine. Și îți vei da seama câte pierderi ai din cauza dorinței de a face pe plac tuturor. Mercur îți va oferi multe idei geniale, creativitate, dar și chef de glume. Vei învăța totul mai repede, dar vei reuși să îi faci și pe ceilalți să înțeleagă mai ușor un subiect. Discuțiile cu copiii vor fi destul de importante, indiferent de vârsta lor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va tranzita casa a 4-a, cea a familiei. Vei învăța lecția echilibrului. Doar comunicând eficient, vei reuși să menții o armonie între viața profesională și cea personală. Membrii familiei vor avea nevoie de sfaturi sau de persoane care să ia decizii îndrăznețe. Culmea, nu îți vei folosi doar logica, ci și emoțiile. Mai ales după 24 noiembrie, când își va începe și Marte tranzitul prin această casă. 

Îți recomandăm și Beneficiile lui Venus în Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa a 3-a. Începe o perioadă uimitoare pentru relația cu frații și surorile. Comunicarea cu aceștia va fi excelentă. Fie că te ai bine cu ei sau nu. Ai șansa de a aduce prospețime minții. Vorbești mult, ești curios, vrei să știi, te vei documenta des și vei depune mai mult efort intelectual. Perioadă bună pentru chestiunile administrative.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita casa a 2-a. Îți va merge mintea extraordinar de bine atunci când va fi nevoie să găsești soluții prin care să câștigi mai mulți bani. Încearcă să te folosești de sfaturile celor mai înțelepți ca tine atunci când vrei să faci o cheltuială serioasă. Cu cât vei comunica mai eficient toate atuurile tale, cu atât vei reuși să fii mai profitabil. Iar după 24 noiembrie, când Marte se va alătura lui Mercur, așteaptă-te la cheltuieli suplimentare!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa 1. Lecția pe care o vei învăța este cea a cumpătării. Este adevărat, ești plin de idei bune, de nevoia de a comunica cât mai clar, dar vei fi predispus și la a-i judeca pe alții mai mult decât este cazul. Ești purtătorul de cuvânt al celor neîndreptățiți, dar ai face bine să îi cunoști mai bine înainte de a-i apăra. Perioadă bună pentru schimbarea unor paradigme. Și atenție la ce decizii vei lua! Mercur va retrograd în semnul tău, începând cu 23 decembrie. Trebuie să lași loc de “bună ziua“ la toată lumea. 

Mercur va intra în Săgetător pe 10 noiembrie și aduce cu el prospețime minții

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur va tranzita casa a 12-a. În mod ciudat, chiar și pentru tine, vei învăța să te bazezi mai mult pe intuiție. Primul gând va fi întotdeauna cel corect. Ai putea face chiar teste în acest sens până pe 1 decembrie. Mercur îți poate aduce multe vești, unele neplăcute, dar și amintiri care îți pot răscoli întreaga existență. Încearcă să nu te autodiagnostichezi, ci să apelezi la specialiști. Și dacă este nevoie, să ceri și a doua opinie. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va tranzita casa a 11-a. Tu vei avea de învățat lecția toleranței. Va trebui să accepți că nu toți prietenii trebuie să gândească exact ca tine. Mai ales în vremurile acestea în care suntem divizați. Da, tu lupți pentru adevăr încă din burta mamei, dar acum trăim in alte vremuri. Și cum Marte va intra în aceeași casă pe 24 noiembrie, îți recomandăm să începi să îți pregătești obiectivele pentru 2024. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a 10-a și te va obliga să înveți lecția asumării, mai ales la nivel profesional. Vei lua decizii importante, vei intra în contact cu oamenii cei mai importanți în companie, iar cuvintele tale vor deveni cunoscute. Deci ai mare grijă la discuțiile de la serviciu! Începe o perioadă bună pentru cei cu teamă de vorbitul în public. Marte va intra în același sector, după 24 noiembrie, și s-ar putea să te provoace să iei unele decizii bruște în ceea ce privește cariera. 

Citește și Horoscopul lunii NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience