Mercur nu este încă retrograd, dar se simte ca și cum ar fi

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Sperăm că pregătirile pentru sărbători nu au fost îngreunate de semnalele viitoare retrogradări ale lui Mercur!

Deși retrogradarea va fi de pe 21 aprilie până pe 15 mai, efectele lui Mercur retrograd în Taur se simt deja. Să nu uităm că planeta comunicării a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie și va scăpa de acesta abia pe 11 iunie. 

Când Mercur este în Taur, apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Ne vom da seama că, pe undeva, nu iese socoteala. Totodată, Mercur în Taur este interesat de profit, vrea să rămână cu ceva în buzunar. Mare grijă celor vor discuta despre bani la masa de Paște!

Gândește-te la bugetul tău personal, la banii pe care îi realizezi din propria muncă. Din salariu. Cu Mercur în Taur, retrograd sau nu, este un moment nemaipomenit să ne dăm seama pe ce se duc banii aiurea. Ne putem gândi să negociem unele prețuri ale serviciilor sau să găsim niște oferte mult mai bune pentru noi.

În ceea ce privește produsele pe care le cumperi, alege un echilibru. Nu le lua nici pe cele mai scumpe, dar nici pe cele mai ieftine. Fiindcă Mercur în Taur vrea să strângă. Până pe 11 iunie, ai timp suficient să te ocupi de toate aceste aspecte.

Deci în zilele următoare, s-ar putea să întâmpinați diverse probleme:

Întârzieri.

Rigiditate. 

Descoperirea unor datorii/facturi neplătite. 

Amânări/anulări.

Blocaje/limitări.

Erori și probleme de comunicare

Încurcături în unele proceduri.

Cum semnul Taurului se referă și la tot ce ține de alimentație, recomandabil ar fi să nu exagerați cu masa de sărbători.

Atenție la analizele medicale, discuțiile cu doctorii și urmarea tratamentelor. Asigurați-vă că ați înțeles toate indicațiile și că știți cum să le urmați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel