Mercur retrograd. Cum afectează cariera fiecărei zodii? Ghid de supravieţuire pentru fiecare semn

astrosens Team | Dată: 23 sep 2021, 14:33 | Categorie: Diverse
Cum afectează Mercur retrograd cariera fiecărei zodii? Ghid de supravieţuire pentru fiecare semn (sursa foto: Andrea Piacquadio / Pexels)
Cum afectează Mercur retrograd cariera fiecărei zodii? Ghid de supravieţuire pentru fiecare semn (sursa foto: Andrea Piacquadio / Pexels)

Adună fiecare brumă de răbdare pentru că vei avea nevoie! Ne pregătim de retrogradarea lui Mercur începând cu 27 septembrie, iar până pe 18 octombrie ne vom confrunta cu micile sale capricii. Confuzii mentale și probleme de comunicare sunt doar vârful gheţarului când vine vorba de ravagiile pe care acest tranzit ar putea să ni le provoace. Acestea fiind spuse, înțelegerea modului în care Mercur retrograd ar putea afecta viaţa noastră profesională este o necesitate.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca un timp al haosului cosmic și asta pentru că această mică, dar puternică planetă are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, programarea și sincronizarea se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur - deci, atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre. Este obișnuit ca lucrurile să se oprească sau să lovească obstacole în acest timp, deci, mai degrabă decât să încearcă să depuneți noi eforturi sau să găsiți moduri noi de rezolvare, este un moment bun pentru a lua o pauză în care să revizuiţi proiectele recente sau pentru a rafina lucrurile pe care le-ați început deja la locul de muncă. Și acum este ușor să confundați sau să treceți cu vederea detaliile, așa că verificați din nou e-mailurile profesionale pentru greșeli și asigură-te că eşti clar pe lista de sarcini pentru a evita să îţi faceți din nou munca.

Citeşte aici, în detaliu, despre acest tranzit important: Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie-18 octombrie. Amintiri care dor

Acest Mercur retrograd are loc în Balanță, un semn de aer cu spirit social care corespunde echilibrului, problemelor legale și parteneriatelor. Acestea fiind spuse, efectele acestui retrograd vor fi deosebit de puternice atunci când vine vorba de a face față dinamicii relațiilor noastre de lucru și de a naviga în orice acorduri individuale. Fii extrem de precaut dacă finalizezi contracte sau semnezi orice lucru care este obligatoriu din punct de vedere juridic și fii foarte conștient de claritatea comunicării la locul de muncă - atât cu șeful tău şi colegii, cât și cu clienții tăi.

Există totuşi câteva lucruri pe care le poate face fiecare zodie ca să evite pe cât posibil momentele de confuzie sau tensiune aduse de Mercur retrograd, recomandate de editorii Bustle.com:

Cum afectează Mercur retrograd cariera fiecărei zodii

Berbec / ascendent în Berbec

Parteneriatele de afaceri și relațiile profesionale individuale sunt un accent important pentru tine în timpul acestui retrograd, deci este un moment important pentru a lucra la consolidarea comunicării în aceste domenii. Ai tendința de a lucra (și de a vorbi) rapid, dar graba în această perioadă ar putea duce la confuzie - deci, acordă-ţi timp pentru a te asigura că, dacă închei un acord cu cineva, ambele părți înțeleg pe deplin termenii.

Taur / ascendent în Taur

Acest retrograd îți întoarce calendarul cu susul în jos și ar putea avea ca rezultat câteva întâlniri ratate sau probleme de programare care induc dureri de cap. Pune o marjă de eroare, ceva timp suplimentar atunci când vine vorba de calendarul proiectului și fii la curent cu datele și termenele limită - deoarece sentimentul tău de sincronizare ar putea fi un succes. Dacă te face să te simți mai bine, colegii tăi sunt probabil în aceeași barcă!

Gemeni / ascendent în Gemeni

Găsești acum inspirație și idei strălucitoare - dar Mercur retrograd nu este un moment bun pentru orice proiecte de natură profesională de care eşti pasionat. În loc să mergi împotriva curentului și să încerci să lansezi ceva nou, canalizează-ți creativitatea într-o etapă de planificare prelungită. Fluxul tău actual de energie ar putea fi cel mai bine investit pentru a te revizui și revizui planurile, apoi să iei măsuri odată cu finalul perioadei Mercur retrograd.

Rac / ascendent în Rac

Acest retrograd îţi va afecta viața personală mai mult decât viața profesională - dar dacă lucrurile se simt foarte agitate acasă, s-ar putea să îţi fie greu să rămâi la curent cu lucrurile la locul de muncă. Încearcă să intri cu mintea clară la locul de muncă, astfel încât drama internă să nu te deranjeze. În plus, dacă lucrezi de acasă, mergi cu fluxul dacă întâmpini probleme tehnologice sau probleme de internet, deoarece aceste tipuri de probleme sunt mult mai probabile acum.

Leu / ascendent în Leu

Comunicarea este înnebunitoare pentru tine în timpul acestui retrograd, așa că vei dori să te gândeşti înainte să vorbeşti, să trimiţi mesaje text sau să tastezi ceva. Orice comentariu minor de la locul de muncă ar putea fi uşor interpretat greşit - iar conversațiile virtuale ar putea deveni și mai confuze. Asigură-te că incluzi toate detaliile necesare în corespondențele tale profesionale și citeşte din nou mesajele tale (și ale altora) pentru claritate, pentru a te asigura că toată lumea se află pe aceeași pagină.

Fecioara / ascendent în Fecioară

În ultima vreme, te gândești mult la valoarea ta la locul de muncă și este un lucru bun - dar acum nu poate fi cel mai productiv moment pentru a începe o conversație despre salariul tău. Deși este important să te asiguri că eşti destul de compensat și apreciat în carieră, lucrurile inițiate în timpul retrogradărilor Mercur nu aduc întotdeauna rezultatele pe care le dorim. Începe să conturezi negocierea acum și cere mărirea odată ce retrogradul se sfârşeşte.

Balanță / ascendent în Balanţă

Odată cu retrogradul care are loc în semnul tău, aceasta ar putea fi o perioadă confuză atunci când vine vorba de a obține o imagine clară a identității tale profesionale. Încercând să faci o impresie bună şi să comunici cu cei din jur ar putea să îţi dea o senzaţie mai incomodă decât de obicei acum și s-ar putea să te simțiți mai conștient de părerile colegilor tăi despre tine. În loc să îţi faci griji cu privire la modul în care te percep alții, petrece acest timp rafinându-ţi obiectivele carierei.

Scorpion / ascendent în Scorpion

S-ar putea să îţi fie greu să te concentrezi asupra muncii, deoarece Mercur îţi poartă mintea la chestiuni mai ezoterice care transcend granița cotidiană mondenă. În loc să încerci să te forţezi într-o rutină rigidă (care probabil că se va destrăma oricum, datorită retrogradului), foloseşte acest timp pentru a lua o pauză de la sarcinile inutile de muncă. Acum nu este nevoie să fii competitiv cu colegii - sănătatea ta mentală este mai importantă.

Săgetător / ascendent în Săgetător

Ai viziuni strălucite pentru viitorul care dansează în capul tău acum și ești gata să te conectezi cu oameni cu gânduri similare din domeniul tău, care te pot ajuta să transformi aceste vise în realitate. Cu toate acestea, s-ar putea să constați că încercările tale de a-ţi face noi conexiuni pică în timpul acestui retrograd. În loc să te descurajezi, vorbeşte despre planurile tale și rafinează-ţi viziunile - apoi poţi reveni la aceste colaborări legate de carieră după retrograd.

Capricorn / ascendent în Capricorn

Simți influența retrogradă a lui Mercur în cariera ta mai mult decât orice alt semn, așa că pregăteşte-te să fii și mai sârguincios și mai orientat spre detalii decât de obicei. Planurile tale profesionale au înflorit, dar acest retrograd ar putea da senzaţia că progresul s-a aplatizat. În loc să încerci să forțezi rezultate rapide, foloseşte acest timp pentru a revizui și a recalcula logistica eforturilor tale actuale. Lucrurile vor începe din nou să curgă înainte odată ce trece retrogradul.

Vărsător / ascendent în Vărsător

Ai un impuls pentru creștere și entuziasm chiar acum și s-ar putea manifesta ca un interes în schimbarea carierei sau încercarea de a învăța o nouă meserie. În timp ce lărgirea orizonturilor profesionale și adăugarea de noi abilități în CV-ul tău este întotdeauna un lucru bun, s-ar putea să constați că retrogradul face dificilă tranziţia la ceva complet nou. În schimb, foloseşte acest timp pentru a te scufunda în dezvoltarea intereselor tale din trecut - și dacă scânteia ta pentru ceva nou încă strălucește post-retrograd, încearcă atunci.

Pești / ascendent în Peşti

Acest retrograd expune piulițele și șuruburile care se află sub suprafața relațiilor tale profesionale - și acest lucru ar putea aduce unele sentimente sensibile. Resentimente îngropate față de colegi sau parteneri de afaceri ar putea apărea acum, la fel și frustrări cu privire la salariu sau situația financiară. Foloseşte acest disconfort pentru a fi mai direct şi pentru a deschide anumite conversaţii. Acum este șansa ta să cureţi aerul și să laşi în urmă această stângăcie legată de muncă.

sursa: bustle.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play