Mercur retrograd 2022. PROVOCĂRI pentru aceste PATRU zodii până pe 10 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Mercur retrograd 2022 (sursa foto: GR Stocks / Unsplash)
EXCLUSIV
Mercur retrograd 2022 (sursa foto: GR Stocks / Unsplash)

Prima retrogradarea a lui Mercur din acest an va dura până pe 4 februarie, însă efectele sale se vor simţi până pe 10 martie. Cu ce se vor confrunta patru dintre semnele zodiacului în această perioadă? Află în următorul articol:

Cele patru perioade cu Mercur retrograd:

14 ianuarie - 4 februarie 2022: Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. 

10 mai - 3 iunie 2022: Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. 

10 septembrie - 2 octombrie 2022: Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. 

Pe 29 decembrie: Mercur începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. 

 

Zodiile provocate de Mercur retrograd

 

Taur / ascendent în Taur

La locul de muncă vor fi situaţii în care vă veţi simţi limitaţi, că nu ştiţi destul de multe sau că alţii ştiu mai multe, veţi crede că nu aţi avut noroc să învăţaţi, să studiaţi. Dar Mercur asta zice: Ok, nu ai avut noroc să studiezi, dar ce ar fi să te apuci să înveţi acum ceva. Să îţi dai seama că ţi-ai creat singur o cutie din care nu ieşi. Ia, mai lasă ce se întâmplă în exterior şi vezi cu tine ce poţi să faci.

Mercur se va întoarce din casa a 10-a în casa a 9-a. Şi în casa a 9-a, ori călătoreşti (o să ai câteva boacăne pe acolo), ori nu ai vrut să mergi într-o călătorie, nu ai vrut să înveţi ceva. Te gândeşti dacă să dai examenele alea sau restanţele alea. Adică reveniţi asupra unor idei, decizii pe plan educaţional, formaţional. Dacă aţi renunţat la un studiu, la un curs, la o facultate, poate vă vine curajul să le reluaţi. Sau vă daţi seama că nu poţi să stai aşa, ci trebuie să mai înveţi lucruri ca să te simţi mai puternic în zona profesională.

Rac / ascendent în Rac

Mercur retrogradează din casa a 8-a în casa a 7-a, casa parteneriatelor, unde avem deja Venus retrogradă, Pluto şi Soarele pentru o bună bucată din lună. Ce înseamnă asta? Înseamnă că undeva nu sunt nişte limite cu partenerul, sau undeva nu ştiţi cine ce face. Adică nu v-aţi împărţit foarte bine sarcinile. 

Trebuie discutate şi reanalizate chestiunile financiare din cuplul. Asta şi din partea amoroasă, dar şi din zona profesională. Dacă la serviciu aveţi tot felul de contracte, de proiecte şi undeva simţiţi că nu vrea vă mai convine, poate fi o bună perioadă de renegociere, de a pune limite. Atenţie, trebuie să fie ambele părţi implicate, nu doar o parte. Că dacă e doar o parte, înseamnă că doar voi trageţi de o relaţie. Şi da, şi cu Venus retrogradă acolo, puteţi relua o relaţie măcar la nivel de discuţie, să mai daţi o şansă.

Leu / ascendent în Leu

Mercur se întoarce în casa a 6-a. Puteţi să vă treziţi că aţi aplicat la un loc de muncă anul trecut şi v-aţi găsit între timp alt loc de muncă, iar oamenii aceia îşi aduc aminte de voi şi vă cheamă la interviu. Asta, ca un exemplu.

Dar puteţi să mergeţi la interviuri, puteţi să vorbiţi cu foşti colegi, să îi întrebaţi sau să depuneţi un CV.

De asemenea, relaţiile cu colegii s-ar putea să fie puţin mai complicate acum. Să nu vă bazaţi pe promisiuni, să nu luaţi de bună tot ce auziţi, să fiţi puţin mai circumspecţi. Adică nu să nu aveţi încredere în ceilalţi.

Pur şi simplu pot apărea tot felul de situaţii pentru că Mercur retrograd în casa a 6-a vă dă peste cap programul, rutina, cotidianul. Vă va fi foarte greu să împăcaţi toate părţile din rutina voastră.

Dacă aţi avut un diagnostic şi nu v-aţi ocupat de el, ar fi cazul să o faceţi până pe 4 februarie.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Mercur își începe retrogradarea în casa a 4-a, lângă Saturn. S-ar putea să aveți un moment de revelație, ca și cum astea sunt neamurile, mai mult de atât nu puteți să faceți, mai mult de atât nu  puteți să trageți nici de mamă, nici de tată, nici de bunici. Astea sunt deciziile lor, învățați să le respectați, nu mai încercaţi să îi schimbaţi, chiar dacă acele decizii s-ar putea să provoace lucruri mai neplăcute în viaţa lor. Dar nu puteţi să trageţi de ei. Trebuie să învăţaţi să vă conservaţi. Adică aţi făcut tot ce aţi putut, dar nu se mai poate de acolo.

Mercur va retrograda în casa a 3-a. Aveţi grijă şi la relaţiile cu fraţii şi surorile.

Aveţi grijă la drumurile pe care trebuie să le faceţi. Dintr-o dată, descoperiţi că nu mai faceţi drumul pe care l-aţi plănuit, că trebuie să mai faceţi ocoale. Chestiuni administrative, acte, relaţii cu tot ce înseamnă contabilitate, audit financiar, partea de investiţii, banca vă sună, vă caută, trebuie să faceţi alte acte, tot felul de negocieri pe care trebuie să le închideţi. O să fie o agitaţie serioasă pe Mercur retrograd la voi.

O să vă întâlniţi vecini, verişori, oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. Nu se întâmplă ceva extraordinar, nu trebuie să daţi un sens anume acestor întâlniri.

Aveţi grijă la drumuri, la acte, chestiuni administrative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel