Mercur retrograd 2022: SFAT pentru fiecare zodie / ascendent

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Mercur retrograd 2022: SFAT pentru fiecare zodie / ascendent (sursa foto: Freepik)
Mercur retrograd 2022: SFAT pentru fiecare zodie / ascendent (sursa foto: Freepik)

Mercur retrogradează începând cu 14 ianuarie, în semnul Vărsătorului şi va fi acolo până pe 4 februarie şi atunci va fi în semnul Capricornului. Efectele retrogradării se simt până pe 10 martie. Ce sfat au astrologii pentru fiecare zodie / ascendent:

Cele patru perioade cu Mercur retrograd:

14 ianuarie - 4 februarie 2022: Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. 

10 mai - 3 iunie 2022: Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. 

10 septembrie - 2 octombrie 2022: Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. 

Pe 29 decembrie: Mercur începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. 

 

Mercur retrograd. Sfatul pentru fiecare zodie / ascendent

 

Berbec

Certurile în cadrul grupului tău de prieteni sau neînțelegerile între colegi ar putea cauza frustrări în următoarele săptămâni, așa că fă tot posibilul să fii un jucător de echipă și să fii flexibil când vine vorba de compromis cu ceilalți. Dacă ești prea prins de bârfe sau de certuri meschine, ar putea îngreuna lucrurile la serviciu sau în viața ta socială - așa că mergi pe drumul cel bun și stai departe de dramă.

Taur

Eforturile legate de carieră sau școală ar putea întâmpina unele probleme și lucrurile încetini acum – așa că, în loc să începi ceva nou, mai bine foloseşte-ţi timpul pentru a pune la punct proiecte mai vechi sau să te ocupi de treburile neterminate la locul de muncă. Recuperând lucrurile cu care ai rămas în urmă te va ajuta să te simți pregătit să acționezi odată ce retrogradul se termină.

Gemeni

Mercur este planeta ta conducătoare, așa că s-ar putea să ai impresia că confuziile din acest retrograd te lovesc deosebit de puternic. De obicei, ești un profesionist în procesarea informațiilor noi, dar s-ar putea să înveți lucruri noi la fel de ușor acum și s-ar putea să simți că ești confuz şi că pierzi firul lucrurilor. Folosește acest timp pentru a aprofunda și a rezolva orice temeri care te-ar putea împiedica să îţi urmăreşti obiectivele.

Rac

Poate că este timpul să-ți plătești acum unele dintre datorii – atât de tip financiar, cât și emoțional. Promisiunile anterioare sau plățile restante ar putea reveni în atenție, forțându-te să îţi respecți cuvântul. De asemenea, s-ar putea să descoperi că drama retrogradării lui Mercur se revarsă în relațiile tale, aducând resentimente nespuse. Ocupă-te de "scheletele din dulapul tău" pentru a putea merge mai departe cu conștiința curată.

Leu

Este timpul să te concentrezi mai asupra relațiilor tale, întrucât acest retrograd poate aduce dificultăţi în a vedea şi înţelege toate punctele de vedere. Neînțelegerile sau confruntările legate de program ar putea provoca fricțiuni între tine și partener, așa că asigură-te că nu stai la muncă mai mult decât scrie în program. Timpul de calitate este mai important decât cantitatea.

Fecioară

Acest retrograd îți zguduie total calendarul, așa că pregătește-te pentru câteva săptămâni dezordonate. A stabili o dată, o oră sau un loc agreabil pentru orice întâlnire – fie că este personală sau profesională – va fi mult mai dificil decât de obicei, așa că vei dori să laşi o marjă de timp flexibilă atunci când faci planuri. Acest lucru ar putea, de asemenea, să provoace puţin zona de romantism, întrucât pot fi întârzieri, amânări sau chiar anulări de întâlniri.

Balanţă

S-ar putea să nu te simți foarte inspirat în timpul acestei retrogradări, deoarece confruntările cu familia, problemele cu colegii sau problemele din viața ta amoroasă ar putea să-ți atenueze tendințele sociale și să scoată distracția din ritmul tău obișnuit. În loc să încerci să împingi lucrurile înainte, foloseşte acest timp pentru a intra în mintea şi în sufletul tău și petrece puţin timp scriind în jurnal sau exersând îngrijirea de sine. Te vei simți mai creativ și mai împrospătat emoțional odată ce retrogradul se termină.

Scorpion

Dinamica din viața ta privată ar putea fi dezordonată sub acest Mercur retrograd, așa că este timpul să faci ceva curățenie personală. Dacă există probleme la domiciliu care nu au fost rezolvate - fie că este vorba de o dramă cu un membru al familiei sau de o reparație necesară a casei care nu a fost niciodată rezolvată în mod corespunzător - este posibil să descoperi că nu ai de ales decât să te ocupi de problemă. Comunicarea poate fi, de asemenea, dificilă acum, așa că puţină grijă cu privire la modul în care vă exprimi în conversațiile de zi cu zi.

Săgetător

E uşor ușor să fii prins într-un vârtej de dramă dacă nu ești atent la ceea ce spui și cui îi spui. Trimiterea unui mesaj către persoana greșită sau rostirea unui lucru necugetat ar putea duce la tot felul de tensiuni și neînțelegeri, așa că cel mai bine este să-ți ții buzele închise. Încearcă să eviți amorțirea stresului prin cumpărături compulsive , deoarece poţi cheltui peste măsură și să pierzi evidența bugetului în timpul acestui retrograd.

Capricorn

Mercur va intra în semnul tău în a doua jumătate a acestui retrograd, așa că așteaptă-te să-i simți efectele într-un mod tangibil. Problemele legate de bani ar putea deveni dezordonate dacă nu ești atent, așa că pune-ți o limită la buget și lasă niște bani deoparte pentru orice cheltuieli neprevăzute. Ia lucrurile uşor în timpul acestui retrograd. În loc să încerci să te lansezi în noi eforturi, folosește acest timp pentru a-ți perfecționa obiectivele actuale.

Vărsător

Acest retrograd începe pe teritoriul zodiei tale, Vărsător, ceea ce face ca efectele sale să pară extra personale. S-ar putea să descoperi că este mai greu să îţi accesezi intuiția sau să te vezi în mod clar, ceea ce face îndeplinirea obiectivelor tale deosebit de dificilă. Cel mai bine este să pui toate ideile noi pe plan secundar până la sfârșitul retrogradului și, în schimb, foloseşte acest timp pentru a reflecta la ce ai deja și pentru a face ajustări.

Pești

S-ar putea să nu te simți tu însuţi în timpul acestui retrograd, deoarece simțul tău natural puternic al intuiției nu va fi atât de clar cum este de obicei. Acest lucru ar putea, de asemenea, să te facă să te simți rupt de contact cu prietenii tăi, de parcă ți-ar lipsi un sentiment de comunitate. Fă tot posibilul să nu iei lucrurile personal atunci când vine vorba de probleme sociale în rândul echipei tale - toți ceilalți se confruntă și ei cu probleme legate de acest retrograd! Te vei simți mult mai bine odată ce Mercur va fi direct.

sursa: bustle.com

sursa foto: Abstract photo created by kjpargeter - www.freepik.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel