Mercur retrograd există! Cititorii noștri ne-au demonstrat din nou! Rezultate sondaj Astrosens

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Cititorii Astrosens au demonstrat încă o dată că există Mercur retrograd!

Când am început să studiez astrologia în 2008, când am aflat de Mercur retrograd, în primă fază am crezut tot ce spunea teoria. Mai ales că eu am în harta natală acest aspect. Bineînțeles că am încercat să îmi demonstrez tot ce învățam și da, în jurul meu se întâmplau tot felul de boroboațe în timpul retrogradării planetei comunicării. Apropiații imi povesteau încurcăturile, blocajele, situațiile ciudate, accidentele prin care treceau și astfel, am ajuns să cred că trebuie să avertizez oamenii la fiecare retrogradare. Și am făcut asta pentru câțiva ani buni. 

Au fost simpatice momentele în care oamenii care nu credeau deloc în astrologie ajunseseră să mă întrebe dacă se întâmple ceva cu Mercur când nu le mergea bine. Ei ziceau că o fac în spirit de glumă, dar adevărul este că și ei începuseră să își dea seama despre o oarecare statistică. 

În 2022, retrogradările încep în semne de aer și se termină în semne de pământ. Este ca și cum și astrele vor să găsim temei puternic pentru unele idei. Adică să găsim metodele prin care să demonstrăm, să punem într-o formă practică ceea ce pare doar așa ceva superficial. 

A doua retrogradare a început pe 10 mai, în semnul Taurului, și s-a terminat pe 3 iunie. Pe 13 iunie, Mercur se va întoarce în semnul Gemenilor. Atenție că efectele se vor simți în continuare până pe 5 iulie, când Mercur se va muta în Rac, semn care nu a fost contaminat de retrogradare. Să ne amintim puțin de efectele acestui eveniment astrologic. 

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual ne-am confruntat cu multe vorbe în vânt, cu promisiuni, cu amânări. Energia Gemenilor a oferit idei, iar cea a Taurului a cerut mai multă seriozitate și cât mai multă asumare. A trebuit să ne dăm seama dacă suntem oare pregătiți să mergem mai departe cu planurile pe care le-am făcut în ultimele luni. 

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

Taurul este guvernat de Venus, planetă strâns legată de relații și de bani. Iar Gemenii, chiar de Mercur, legată de comunicare verbală&non-verbală, dar și de tot ce înseamnă călătorii.

Cel puțin din punct de vedere financiar, cred că v-ați dat seama că au fost multe discuții despre  creșterea prețurilor, despre modificări, ajustări. 

Între 10 mai - 3 iunie am avut pe astrosens.ro un sondaj pentru cititori prin care le-am adresat următoarea întrebare: 

În ce domeniu resimți efectele retrogradării lui Mercur în Gemeni/Taur?

Ca variante de răspuns au fost: 

Cariera

Bani

Calatorii

Treburi gospodărești

Tehnologie

Activități administrative

Studii

Relații

În total, am primit 1333 răspunsuri.

Mai jos rezultatele: 

  • Bani - 30,1% (401)
  • Călătorii - 14,9% (198)
  • Carieră - 13,2% (176)
  • Relații - 10,1% (135)
  • Treburi gospodărești - 10,1% (134)
  • Activități administrative - 9,2% (123)
  • Studii - 6,7% (89)
  • Tehnologie - 5,8% (77)

2. -imagine fara descriere- (rezultate-generale-sondaj_36095100.jpg)

După cum era de așteptat, cele mai mari probleme au fost în zona financiară(Taurul) și în zona de călătorii (Gemeni). 

Primul loc s-a regăsit atât pentru cititorii din țară, cât și pentru cei din Diaspora. 

1. -imagine fara descriere- (rezultate-sondaj-romania-diaspora_41086600.jpg)

Dacă vrei să vezi toate rezultatele, te invităm pe următoarea pagină: https://www.astrosens.ro/poll

Deși la începutul carierei mele de astrolog, am crezut că Mercur retrograd este un bau-bau, în timp mi-am dat seama că nu face decât să ne ajute să ne reparăm greșeli sau să nu ne grăbim în unele situații. 

Mulțumim pentru răspunsuri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel