Când este Mercur retrograd în 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Mercur retrograd în 2022. Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Mercur retrograd în 2022. Sursă foto: Pexels

Află când este Mercur retrograd în 2022!

Mercur îl reprezintă pe Hermes și este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, învățarea și călătoria. Și când este retrograd -  când 'pare' să se deplaseze înapoi pe orbita sa - acele zone ale vieții devin un pic haotice. Trebuie să verifici totul cu atenţie. În timpul retrogradării, cu siguranță te poţi aștepta la complicații, dar şi la răsturnări de situaţie bune în unele cazuri.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca un timp al haosului cosmic și asta pentru că această mică, dar puternică planetă are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, programarea și sincronizarea se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur - deci, atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre. Este obișnuit ca lucrurile să se oprească sau să lovească obstacole în acest timp, deci, mai degrabă decât să încearcă să depuneți noi eforturi sau să găsiți moduri noi de rezolvare, este un moment bun pentru a lua o pauză în care să revizuiţi proiectele recente sau pentru a rafina lucrurile pe care le-ați început deja la locul de muncă. Și acum este ușor să confundați sau să treceți cu vederea detaliile, așa că verificați din nou e-mailurile profesionale pentru greșeli și asigură-te că eşti clar pe lista de sarcini pentru a evita să îţi faceți din nou munca.

După cum vei observa, în 2022, Mercur își va începe în general retrogradarea în semne de aer. După care o va termina în semne de pământ. Ce înseamnă asta? Că ne vom grăbi cu deciziile și că Mercur ne va ajuta să facem ajustările necesare. 

În ultimii ani, Mercur ne-a obișnuit cu trei retrogradări pe an, dar iată că în 2022 vom avea parte de o premieră.

14 ianuarie - 4 februarie 2022

Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. Majoritatea ideilor de la începutul anului vor fi trecute prin mai multe teste înainte de a fi puse în practică. Cert este că răbdarea ne va fi pusă la încercare în primele două luni ale anului. Și să nu uităm că semnul Vărsătorului are legătură cu tot ce este online(rețele sociale, softuri, site-uri importante).

10 mai - 3 iunie 2022

Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Spre jumătatea anului, vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Sau dacă nu cumva alergăm după mai mulți iepuri și nu prindem niciunul. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur.

10 septembrie - 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Ce na va transmite atunci? Că mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

Pe 29 decembrie, își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel