Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

În doar câteva zile, Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Află ce aduce acest tranzit pentru nativii Fecioară și cei cu ascendent în acest semn.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă nu tu, atunci cine? Mercur retrogradează în semnul tău și va face, la un moment dat, un trigon cu Jupiter. Iar asta poate să însemne că acest tranzit chiar îți va prii. E ca și cum ai așteptat momentul potrivit, aceasta va fi replica preferată în cadrul acestui tranzit.

Când toată lumea în jurul tău se agită și nimănui nu îi iese nimic, cumva la tine, între 23 august și 15 septembrie, totul se declanșează, totul pornește. De aceea, este un moment bun să te ocupi de proiectele noi, pentru că acum, în timpul retrogradării, afli mai repede de ce nu funcționează, ca să poți corecta totul repede. În egală măsură, aceste proiecte pot da roade, pot înflori. 

Așa că folosește această perioadă ca să îți dai seama că nu ești perfect, doar că ai idei bune și că le poți pune pe roate. Ești îndrăzneț. De obicei, când Mercur retrogradează și este și în semnul tău, îți aduce o idee, nici nu știi de unde. Cert este că poate fi folosită și că o să te ajute enorm.

De asemenea, te poți întâlni cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, fie din zona profesională, fie din cea afectivă. Se pot strica mici lucruri prin casă, ori apar întârzieri sau anumite blocaje. Dar cumva, reușești să le gestionezi. 

Apare și multă muncă, fiindcă Mercur va sta pentru o perioadă și cu Marte în semnul tău. Așa că vrei să faci cât mai multe, într-o perioadă cât mai scurtă. Și o să și reușești. Ai o dorința interioară de perfecționare, iar acest lucru se va vedea în tot ceea ce faci. Nu te oprește nimic!

Este momentul în care orice criză devine o oportunitate. Va conta mult și atitudinea ta.

Ai în vedere și: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel