Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Peste câteva zile, Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Află ce aduce acest tranzit pentru nativii Scorpion și cei cu ascendent în acest semn.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur retrogradează curând în Casa a 11-a. Așadar, multe dintre planurile tale se pot da peste cap. Te poți reîntâlni cu oameni din trecut, fie din pură întâmplare, fie că așa trebuia să fie, ca să schimbi ceva la tine. Poate că îți vor spune ceva care chiar îți va fi de folos.

De asemenea, retrogradarea lui Mercur în Casa a 11-a va cere ajustări pe planul financiar, dacă ai, de exemplu, o afacere. Poate că mai aveai de gând să extinzi proiectul la care lucrezi sau doreai să mai faci o angajare. Ei bine, Mercur în Fecioară își dorește de la tine să fii mai chibzuit.

De fapt, vei fi nevoit să înveți să trăiești cu mai puțin. Este o perioadă destinată minimalismului. Ai nevoie să te gândești la niște planuri pentru viitorul apropiat, dar să ai în vedere că merită să pleci de la cel mai mic buget cu putință. 

Ai în vedere și următorul articol: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel